Gustaf Johanssonin enkeli-ilmestys vuonna 1920

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa

Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna.

Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään.

Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

boot-camp

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:


”Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja
kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.”

”Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja
näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.”

”Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.

”Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava
syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin
Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa
missä parannusta voi löytyä.”

Viestin aiheena oli Suomen tulevaisuus.

Kaksi ensimmäistä ennustusta on jo käynyt toteen. Kolmas vaihe on kohta päällä ellei parannusta tule.

Kolmas tuomio on vielä toteutumatta ja sekin tulee toteutumaan varmasti, koska se tuli Jumalan sanana enkelin välityksellä.

Monet kansamme profeetoista saivat tietoa näistä tuomioista. Kalastaja Mikko Reponen sai tarkan tiedon talvi- ja jatkosodan tapahtumista. Jumalan Pyhä Henki on puhunut myös meidän aikanamme profeetoille tästä kolmannesta miekan pistosta, joka ulottuu miekan kahvaan asti.

Tämä on niin tapahtuva, että monet profeetat eivät uskalla siitä yleisesti puhua, koska sen puhuja saa sellaisen leiman itseensä. Kuitenkin jotkut ovat asiasta puhuneet pienelle sisäpiirille ja se sanoma on todella vavahduttava. Loppuosa tulee toteutumaan.

Gustav Johanssonin esitti tästä ilmestyksestä saamansa käsityksen eräässä keskustelussa, että tämä kolmas maailmansota on kauhein, mitä koskaan on ollut ja ”orättvisan får sist och slutligen sitt straff” (Vääryys saa lopulta rangaistuksensa). Keskustelu käytiin ruotsin kielellä.

On tulkittu, että ensimmäinen tuomio eli miekanisku olisi tarkoittanut Kansalaissotaa v. 1917-18, toinen miekanisku toteutui talvi- ja jatko- ja Lapin sodassa 1939-1945 ja kolmas miekanisku tarkoittaisi Kolmannen maailmansodan yhteydessä Venäjän suorittamaa Suomen miehitystä. Lopulta Jumala kuitenkin armahtaa Suomea kun Googin eli Venäjän + sen liittolaisten joukot (Hes. 38, 39) tuhotaan perusteellisesti pakanakansojen viimeisessä hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Kun maailmantilanne kiristyy tulevina vuosina ja Kolmas maailmansota on lähtenyt liikkeelle, niin Venäjä katsoo turvallisuusetujensa vaativan, että Suomesta tehdään tarpeeksi suuri puskurialue, jotta NATOn joukot eivät voi päästä aivan Venäjän rajan taakse. Käytännössä tämä tulee merkitsemään Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämistä.

Suomeen ei kuitenkaan hyökätä yllättäen, vaan Venäjän hallitus käy ensin ehkä neuvotteluja Suomen hallituksen kanssa siitä, että Suomi luovuttaisi itä- ja pohjoisosat venäläisten haltuun.

Vaatimus on äärimmäisen vaikea Suomen hallitukselle. Amerikkalaiset antavat uhkavaatimuksen Venäjälle, mutta Venäjä toteaa, että se neuvottelee vain Suomen kanssa.

Lopulta Suomen hallitus tulee suostumaan Venäjän vaatimuksiin, koska kieltäytyminen merkitsisi sotaa, mitä ei haluta sen vaatimien suurten uhrien takia.

Sopimuksen perusteella Venäjän armeija marssii Suomen itä- ja pohjoisosiin linjalla Kotka-Kouvola-Kokkola-Kemi. Suomesta ne jatkavat matkaa Ruotsiin ja Norjaan mennen aina Jäämeren ja Norjanmeren rantaan asti. Puolustusvoimien alasajon myötä alueelliset merkitykset korostuvat. Puolustusvoimien pääesikunnassa on olemassa päivitetty suunnitelma Suomen katkaisemiseksi Oulun korkeudelta. Koko Suomea on jo nykyisellään mahdotonta puolustaa. Lappia ei kyetä – eikä aiota – puolustaa. Tämä ei ole yllättävää, sillä Suomella on koko Euroopan unionissa pisin rajaviiva suuren Venäjän kanssa.

venajan_valloittama_alue2

venajan_hyokkayksen_alkuvaiheet

venajan_hyokkayksen_alkuvaiheet2

Tämä on Jumalan rangaistus Suomen kansalle sen synneistä, Euroopan unioniin liittymisestä ja NATO-vehkeilystä. Suomen suunniteltu tulevaisuus näkyy eurossa.

euro

Venäjä puuttuu samalla Norjassa, Tromsa, olevaan NATO:n H.A.A.R.P:in (High Frequency Active Auroral Research Program) mm. maalleen haitallisiin vaikutuksiin lopullisesti. Se neutralisoidaan.

EU on nimittäin tulevan antikristuksen diktatuurivallan esiaste eikä Suomen pitäisi olla osa tuota tulevaa pimeyden imperiumia. Ne Suomen poliittiset johtajat, jotka johdattivat Suomen Euroopan ytimeen, veivät Suomen pahuuden ytimeen.

nazi-eu_thumb11

Raamatussa on kirjoitettuna vastaava tilanne, kun profeetta Jeremia profetoi tulevasta babylonialaisten hyökkäyksestä, että sitä ei tulisi vastustaa, koska kyseessä on Jumalan tuomio.

Jos palataan vielä Suomen tilanteeseen, niin lopulta Suomen käy hyvin. Venäjä häviää aloittamansa Kolmannen maailmansodan, jonka jälkeen Venäjän armeija poistuu Suomesta.
1672801


Pankkiirit luovat tyhjästä luomalla rahallaan sodat ja niiden tarkoituksena on pankkiirien rikastuminen ja tuottaa voittoa sotateollisuudelle, jonka pankkiirit omistavat.

Sodat ovat pankkiireille helvetin tuottoisaa bisnestä. Mutta sotia rahoitetaan pankkiirien toimesta ja David Rockefeller sekä Jacob de Rothschild rahoittavat nytkin Ukrainan sisällissotaa salaisten säätiöidensä kautta ja kävivät mm. varastamassa Ukrainan keskuspankkiholvista yli 30 miljardin arvoiset kultaharkot pantiksi.

Totuusoppia_lapsille[1]

Ryöstösaalis vietiin Yhdysvaltain keskuspankkin, jonka nämä oligarkkit omistaa. Pankkiirit ovat hyötyäkseen sodista aina rahoittaneet sotien molempia osapuolia ja velkaannuttaneet sotimiseen manipuloimansa valtiot tyhjästä luomalla rahallaan ja sitten saaneet hirvittävät voittonsa, miljoonia ihmisiä on tapettu ja pankkiirit ovat rikastuneet moninkertaisesti.

bankster-chess2

Vuosikymmenien ajan keskustelu Uuden Maailmanjärjestyksen olemassaolosta vaiettiin pelkillä olankohautuksilla ja lännen epädemokraattisesti operoivasta häijystä valtaeliitistä puhuvat leimattiin salaliittoteoreetikoiksi – ”foliohatuiksi”. Onneksi kieltäymyksen verho on 2000-luvulla väistynyt ja tietoisuus Uudesta Maailmanjärjestyksestä sekä pahan ja ahneen ja häikäilemättömän eliitin historiallisesta suunnitelmasta kohti maailmanlaajuista lännen hegemoniaa – yhtä maailmanhallitusta – on nopeasti yleistynyt.

Kansainväliset pankkiirit ovat puhuneet siitä, Adolf Hitler puhui siitä, George H.W Bush puhui siitä – me tiedämme termin New World Order, mutta mikä on Uusi Maailmanjärjestys?

Tähän ei ole tarjolla helppoa vastausta, koska satoja vuosia vanha ja hiljakseen rakentunut valtarakenne on nykyisellään kattava, varsin monimuotoinen ja levittäytynyt kaikkialle sinne, joka yleisessä mielessä tunnetaan nimityksellä ”Länsi”. Yritän kuitenkin tiivistää määritelmän oleellista sisältöä.

Koska kyseessä ei ole enää salaliitto sen olemassaolon paljastuttua, sille jo vuosia sitten annettu suomenkielisen nimitys ”Lännen valtaliitto”. Tämä kuvastaa sitä, että kansallisvaltioiden ja liittovaltioiden sekä ainakin suurimman osan ns. kansainvälisten järjestöjen yläpuolella on niiden poliittisia ja aatteellisia tavoitteita hallitseva keskitetty valtarakenne: pyramidi, jonka huippu (eliitti) on irti kannastaan (kansasta).

Lännen valtarakenteen huipulla, lakien ja säädösten ulottumattomissa, ovat eliitin aateloidun asemansa ja verenperintönsä takia etuoikeutetut kuningassuvut sekä erityisesti – kansainväliset pankkiiriperheet, jotka muodostavat huipun korkeimman huipun ns. Illuminatin.

UMJ-eliitin suurimpana yksittäisenä saavutuksena voidaan pitää USA:n dollaria – rahan valhetta – eli yksityistä USA:n keskuspankki FED:iä. Sanat Uusi Maaimanjärjestys ovatkin ikuistettu dollarin seteliin, jonka symbolinen tunnus on kuvassa.

maxresdefault

Modernin ajan saavutuksista voimme mainita vuoden 2001 9/11-valtioterrori-iskut ja sitä seuranneen päättymättömän sodan aikakauden. On syytä muistaa, että lännen pankkiirit ovat rahoittaneet aina sodan molempia osapuolia Ranskan vallankumouksesta lähtien.

FED:n toiminnan yläpuolella on Sveitsin Baselissa sijaitseva yksityinen ja kaikkien lakien yläpuolella operoiva BIS-keskuspankkien keskuspankki. Sieltä käsin he luovat käyttämämme rahan pelkästä tyhjästä ilmasta. Pankkiirien ei tarvitse välittää siitä kuka kirjoittaa lait kansoille. He hallisevat myös mm. EKP:tä ja euroa. He siis hallitsevat Yhdysvaltoja ja Eurooppaa – koko länttä.

Ja he omistavat tunnetut korporaatiot, jotka puolestaan hallitsevat omistuksillaan julkista sanaa – lännen valtamediaa. Näin he hallitsevat ”demokratiaa” – politiikkaa ja mielipiteitä sekä erityisesti koululaitosta, koska heillä on historian kirjoitusoikeus. Demokratia, kansalaisoikeudet ja vapaus ovat lännen valtaliiton vaikutuspiirissä pelkkä illuusio. Tämän todellisuuden – matrixin havaitsemista – kutsutaan yleisesti kansalaisten ”heräämiseksi”.

Mikä yhdistää pankkiirien keskusvaltaa on lännen korporaatiot ja omistava luokka: oligarkit. Lännen korporaatiot on huomattavien pankkiirisukujen hallinnassa. Markkinaosuudet on strategisesti jaettuja. Voimakkain suvuista on maailman ensimmäisen kansainvälisen pankin perustanut Rothchildin suku. Heidän omaisuutensa määrä on mittaamaton, koska he eivät omista ainoastaan rahaa vaan kokonaisia valuuttoja.

Kansainvälisiä pankkiireja ja korporaatioiden oligarkkeja yhdistää toisiinsa valhejuutalaisuus tai ns. käännynnäinen juutalaisuus – kazaarius ja ideologinen sionismi. Heitä yhdistää toisiinsa siteet aatelistoon, jotka ovatkin veriperinnöltään usein samasta perimästä. Sopimuksellinen side kazaarien, verijuutalaisten ja kuninkaallisten kanssa on lännen valtaliiton tärkein yhdistävä ominaisuus, joka 1700-luvulla sitoi Uuden Maailmanjärjestyksen ideologian (”zionatsismin”) ja lännen feodaalivallan toisiinsa. UMJ:ssä valta periytyy ja johtavaan eliittiin on synnyttävä tai siihen on naitava. Poikkeuksen tekevät eliitin aateloimat porvarit.

Yhdistävä voimanlähde on fanaattinen imperialismi – tavoite maailman hallinnasta ja pyrkimys nostamaan kruunuksi maailmankuningas. Tämä tavoite on puhtaasti natsi-ideologinen ja toteutuessaan eliitin tyrannia. Sen konkreettisin ilmenemismuoto on ideologiana sionismi, jonka puolesta niin pankkiirit, oligarkit kuin aateliset vannovat kautta maailman.

Sen populaarimuoto kansoille esiteltynä on globalismi, jonka nimeen vakuuttavat kaikki eliitin asiamiehet: asiamiespoliitikot, yritysjohtajat, toimittajat, erikoisasiantuntijat ja muu eliittiä hännystelevä porvaristo – ns. liberaalit. Suomen poliittisista liikkeistä globalistisimpia ovat kokoomus, sdp, keskusta, rkp, vihreät, kd ja perussuomalaiset.

On tärkeää ymmärtää, ettei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti ja suurin osa aidoista juutalaisista – judaisteista – on kautta historian irtisanoutunut sionismista, joka pyrkii hyödyntämään juutalaisuutta tavoitellessaan hallitsevaa asemaa – eliitin yli-ihmisyyttä muiden kansojen ja kansalaisten kustannuksella. Sionisti-globalisteja on noussut kaikista kansoista ja kulttuureista, koska kaikilla heillä on yhteinen ominaisuus: hallitsematon ahneus.

Lännen valtaliitto on rakennettu salassa, joten sen oleellisina työkaluja ovat olleet uskonnot, salaseurat ja salaiset tiedustelupalvelut. Näistä mainittakoon vaikka Bilderberg-ryhmä, vapaamuurarit, CFR, Mossad, MI5, MI6 ja CIA. ”Tieto on valtaa”, kuten sanotaan, ja siksi lännen valtamedia on nykyisellään tieteellisesti politisoitu propagandakone.

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n käyttö vallankaappauksissa on hyvin tavanomainen keino, jolla pankkiiri-eliitti pyrkii saamaan ”ei tottelevien” valtioiden sisälle haluamansa järjestyksen ja Ukrainan kohdalla vallankaappaus järjestettiin, koska Janukovitsin hallinto ei hyväksynyt EU:n tarjoamaa assosiaatiosopimusta. Ukrainalaiskenraali Yan Kazmirovich paljasti totuuden Ukrainan vallankaappauksesta ja kertoi CIA:n olleen sen takana.

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/11/ukrainalaiskenraali-cia-oli-ukrainan.html

Maidanin aukiolla 2014 keväällä toteutettu verilöyly lavastettiin Janukovitsin hallinnon toteuttamaksi CIA:n toimesta ja näin hänet saatiin pois vallasta. Näin maailmanpoliisivaltio USA sai taas tahtonsa läpi ja sai kaapattua vallan Ukrainassa.

Nyt Ukrainaa ollaan liittämässä pikapuoliin Naton jäseneksi ja tämä kaikki Ukrainan geopoliittinen kehitys on CIA:n toimesta organisoitu.

Ukraina_terroristi

Samalla kuluvan vuoden kuluessa Ukrainan hallinnon kultavarannot putsattiin pois lähes kokonaan. Suurin osa vietiin Yhdysvaltain keskuspankin holveihin.

Ukraine-gold

Kuva: Ukrainan hallinnon kultavarannot putsattiin 2014 keväällä
Yhdysvaltain keskuspankin toimesta. Kuva on otettu
Ukrainan keskuspankista keväällä 2014, jolloin aseelliset USA:n
keskuspankille työskentelevät joukot kävivät putsaamassa Ukrainan
keskuspankin kultavarannot. Valhemedia ei ole puhunut asiasta sanallakaan.

Totuus Ukrainan kriiristä on kuitenkin selvillä kaikille valveutuneille, jotka ovat jaksaneet ottaa asiasta selvää ja käyttäneet sen selvittämisessä omia aivoja hyväksi. Koska muuten nämä asiat eivät valkene, jos siinä käyttää vanhaa auktoriteettiuskoon perustuvaa mieltä.

Valtamedia käyttää jatkuvasti jokaisen meidän mielikuvitusta hyväkseen ja on rakentanut informaatiosotansa sille, että jokainen uutinen ja sen propaganda uppoutuu ihmisen alitajuntaan, jolloin hänen tietoinen mielensä ei kykene hypnoosissa kyseenalaistamaan tuota väärää tietoa ja näin valheesta tulee totta alitajunnan ansiosta.

Mutta siinä vaiheessa, kun alkaa tietoinen ajattelu, niin se mahdollistaa jo jokaisen yksittäisen ajatuksen tiedostamisen ja estää vanhan auktoriteettiuskoon perustuvan suggestion toiminnan, joka johtaa heräämiseen. Näin informaatiosota menettää otettaan päivä päivältä, kun massojen herääminen on jo kiihtymään päin. Sitten eliitin täytyy alkaa leimaamaan Suomen valveutuneita mm. Venäjän trolleiksi jne. Aina keksitään joku leimaava nimi, jolla saadaan nukkuvat massat tuomitsemaan nämä valveutuneet suomalaiset.

Totuus on kuitenkin se, että sinä olet ihmisyksilö, jolla on oikeus ajatella itsenäisesti ja kyseenalaistaa jokainen sionistisen median propagandaviesti mitä ne syöttää. Koska tällä kaikella valheellisella tiedolla eliitti pyrkii hallitsemaan massoja ja heidän ajatteluaan, jotta tämä valheeseen perustuvan globaalin ja sairaan yhteiskuntajärjestelmän mylly voisi vielä pyöriä eteenpäin myös huomenna.

Mutta siihen ei tarvita kuin vain kriittinen massa, joka saavuttaa vanginvartijatietoisuuden asteen. Niin se kaataa lopulta koko tämän Illuminatiksi itseään kutsuvan negatiivisen eliitin vallan. Siinä kaatuu silloin myös kaikki satanistiset vapaamuurariloosit kerralla ja tämä korruptoitunut salaseura piirileikki tulee tiensä päähän.

Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12309

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014112118857398_ul.shtml

Koko Hell-ywood on entiteetin hallinnassa, kuten lännen televisiot, radiot ja sanomalehdet. Riippumattomat mediat halutaan vaientaa.

Kun varoitamme Uudesta Maailmanjärjestyksestä, me varoitamme erityisesti suvereenien kansojen ja kansallisvaltioiden tuhoamisaikeista. Varoitamme samalla kolmannesta maailmansodasta. Tämä kansallisvaltion tuhoamisprosessi on jo pitkällä meillä Suomessa, kuten sen hyvin tiedämmme. Tämä arvojen ja aatteiden tuhoaminen sekä taloustappaminen on globalismille hyvin ominaista, koska kaikki joka ei edistä yhden maailmanhallituksen kehittymistä ja varallisuuden keskittymistä eliitille on vihollisuutta, ja siksi tuhottava.

Mikä tässä on oleellista, Israel ei tule olemaan mikään poikkeus, ja onkin nähtävissä, että juutalaisuutta käytetään jälleen kerran – sarjassaan kolmannessa maailmansodassa – vakavalla tavalla globalismin edistämisessä.

Juutalaisuutta verisesti hyödyntäneen Saksan natsipuolueen ydinjoukko siirrettin toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltoihin – ”Operation Paperclipillä”, joka pelasti aikakautensa kovimmat ja brutaaleimmat ”zionatsit” turvaan odottamaan uutta tulemistaan. He loivat USA:n siksi, mikä se on tänään.

Tämä kovan linjan natsismin uusi tuleminen on nyt käsillä ja toteutunut mm. Ukrainassa sekä kasvavasti myös Puolassa ja Baltiassa. USA ei suostunut tuomitsemaan natsismia YK:ssa ja tämä onkin ymmärrettävää kunhan tuntee todellisen historian ja UMJ-tavoitteet. Yhdysvalloissa globalistinatseiksi voidaan kutsua erityisesti ns. neokonservatiiveja, sionistikristittyä äärioikeistoa, johon myös Bushin perhe kuuluu.

Toistaiseksi melko harva tiedostaa, että sionistit rahoittivat ja mahdollistivat Saksan natsipuolueen nousun 30-luvulla. Harva tietää sitäkään, että he operoivat suurelta osin Yhdysvalloista käsin aina sodan loppuun saakka ja julistivat ”Maailman Juutalaiskongressin” nimessä Saksaa vastaan sodan jo vuonna 1933. Sodan avulla saatiinkin perustettua sionistivaltio Israel.

Painotan, että UMJ-suunnitelmassa ei ole havaittavista yhtä maailmanhallitusta ja sen lisäksi Israelin hallitusta. Henkilökohtaisesti olen jo vuosia hämmästellyt sitä, että israelilaiset hyväksyvät nykyisellään oman tuhoutumisensa edistääkseen edunsaajia kaukana Lähi-idästä. Sionismin oleellinen vaatimus on uhrivalmius ja eräs tunnettu sanonta liittyy ideologiaan oleellisesti, että ”tarkoitus pyhittää keinot”.

Suunnitelma kolmannesta maailmansodasta on tänään yhä lähempänä toteutumistaan, mutta hiljakseen ihmiset alkavat myös ymmärtämään lännen valtarakenteen sen todellisena kokonaisuutena: NWO:n miekka on Washington DC. Sen politiikka ohjataan Lontoo Citystä. Sen talous hallitaan Baselista ja tieteet, uskonnot ja salaseurat hallitaan Vatikaanista. Kaikilla neljällä keskuksella on keskenään yhteinen laki ja rajat, jotka on irroitettu ympäröivästä kansallisvaltiosta. Kun puhumme globalistimafiasta, osummekin jo naulan kantaan.

Jokaisen lännen valtaliiton pääkaupungin keskipisteessä on yhtä poikkeusta lukuunottamatta – Ateenaa – egyptologiasta periytyvä tunnus: Obeliski, valon jumalan symboli. Eliitillä on aivan oma uskontonsa ja kansoille – alamaisille, on omansa. Obeliski on symboli siitä, että heidän silmissään ”henki” on valosta, mutta ahneuden valtaamille sieluille ”sana” eli fyysisyys tulee kuitenkin pimeydestä.

Kun ymmärrämme lännen valtaliiton ”saatanallisena”, kuten se myöntää olevansa Luciferia tunnustaen, me alamme ymmärtämään miksi pahuus: sodat, väkivalta ja veriteot hallitsevat lännen politiikkaa. Ja toisaalta kuinka muut uskonnot ovat alistettu vain työkaluiksi heille oman uskontonsa voimistamiseksi. Suunnitelmassa on, että kolmas maailmansota ei vain tuhoa kansallivaltioita vaan hävittää muut uskonnot, jolloin näännytetyt kansat kääntyvät kohti heitä – pimeyden voimaa – maailmanrauhan tuojana.

Yksi maailmanhallitus olisi toteutuessaan kansoille helvetti, mutta sen eristetylle ja eristäytyneelle eliitille todellinen paratiisi. Ja mikä tässä on sairainta havaita, heidän mielestään eliitille kuuluu jokin jumalallinen etuoikeus elämään meidän muiden kustannuksella. Nykyinen valtava tuloerojen kasvattaminen, kansallisvarojen ryöstä ja yhteisen omistuksen yksityistäminen on eliitin voimakas pyrkimys nousta maalliseen jumaluuteen.

Siksi Venäjä puolustautuu: suojellakseen itsenäisyyttään ja suvereniteettiaan. Moskovalla on vahvat syyt globalisti-kommunistien vallankaappauksen, tsaariperheen murhan, Neuvostoliiton romahduksen ja vihdoin itsenäistymisensä jälkeen puolustaa omaa maata, kansaa ja päätäntävaltaa. Siksi puolustautuvat myös mm. Iran, Kiina, Intia, Syyria ja Brasilia.

Yksinkertainen viesti Washingtonista on ollut: ”Olet puolellamme tai meitä vastaan.” Tämä ei jätä tulkinnalle sijaa, koska jos emme ole heidän puolellaan, meidät ”vapautetaan ja demokratisoidaan” – toisin sanoen orjuutetaan. Venäjä on ilmoittanut, etteivät he tule alistumaan Uuden Maailmanjärjestyksen määräysvallan alle, eikä siitä ole havaintoja. Venäjä esittää maailmanpolitiikkaan päinvastaista: multipolaarista hallintaa hegemonian sijasta.

Raha on hegemonian väline. Kun länsipankkiirien masinoiman vallankaappauksen aseet ovat puhuneet, astuvat esiin pankit. He eivät tarvitse kahleita orjuuttaakseen kansoja, koska he omistavat velkaannuttamalla itselleen. Ja voit olla varma, että tämä velallisuus periytyy myös lapsillemme, aivan kuten heidän talousvalta-asemansa periytyy heidän lapsilleen. Velka on eliitin tyranniaa kansoja ja kansallisvaltioita vastaan.

Siksi todellinen vastatoimi kotimaassamme lännen valtaliittoa, eliitin Uutta Maailmanjärjestystä vastaan, on Suomen Pankin kansallistaminen ja vaatimus talousdemokratiasta – rahareformi ja valuutan luomisoikeuden palauttaminen takaisin valtion hallintaan. Ja maailmanpolitiikassa: Vasta syrjäyttämällä dollarin, me pysäytämme jatkuvasti pahenevan sodankäynnin.

Kansakuntien olisi jo vihdoin aika tajuta se, että mikä tämä EU:n takana on. Koska koko tämä 1995-vuodesta lähtien kuljettu ajanjakso kulkeutuu kohti totaalista kansallista rappiota.

Euroopan unionin takana on salainen maailmanhallitus ja se on heidän epätoivoinen keino saada hallittua EU-valtioiden itsemääräämisoikeutta ja poistaa se lopulta kokonaan.

Illuminati -eliitin mielestä yhdellekään EU-valtioiden kansalaiselle ei kuulu oikeus itsemääräämisoikeuteen. Mutta samoin valtioilta tulisi heidän mukaan lakkauttaa myös itsemääräämisoikeus, koska muuten eliitti ei koe olevansa tarpeeksi niskan päällä.

Valtioiden talous ollaan saatu kuralle sillä, että valtioilta on viety oikeus oman valuuttansa säätelemiseen. Koska nyt Suomenkin valtio joutuu lainaamaan koko ajan lisää rahaa yksityiseltä EKP:ltä, jonka Illuminati -eliitin pankkiirit omistavat. Suomen tulee vapautua globalistisen eliitin ja Euroopan unionin poliittisesta kahleorjuudesta sekä kansainvälisten pankkien velkaorjuudesta. Suomi eroon EU:n diktatuurista ja pankkien pyramidihuijauksesta. Pankkimaailman tapana on ollut vuosisatoja pettää ihmisiä, kansakuntia rahanluomisen ja velanannon toiminnalla, kun pankkiirit luovat tyhjästä korkoa vastaan uutta rahaa velan avulla. Koko EU- jäsenyyden ajan maamme on ollut ylikansallisten suuryritysten, pankkien ja rahapiirien ohjauksessa ja tulokset ovat nähtävissä. Suomi on ainoa pohjoismaa Emussa, ja siitä se joutuu maksamaan kalliin hinnan pakollisena osallistumisena ylivelkaantuneiden emumaiden velanhoitokyvyn turvaamiseen. Systeemikriisi, pankkikriisi, velkakriisi ja EU:n poliittinen kriisi auttavat federalisteja tekemään EU:sta liittovaltion, jonka ylikansallinen päätöksenteko ei muistuta vähäisessäkään määrin demokratiaa. Minne Suomi liittyi vuonna 1995 jäseneksi ja kuinka päättäjät lupailivat, että siitä tulisi olemaan työllisyydelle parantavia vaikutuksia. No toisin kävi, kun Suomen pankki menetti EU-jäsenyyden jälkeen oikeuden luoda omaa rahaa ja alkoi velkaantumaan. Koska Suomen valtio joutui nyt ottamaan velkaa yksityisiltä pankeilta ja alkoi velkaantumaan.

Suomen kansalle ei olla kuitenkaan kerrottu, että miksi Suomen valtio velkaantuu.

Koko kaupan ala (ekonominen sektori) tulee kaatumaan yhden yön aikana. Pankkiromahdus oli vain alkua … Tämä paperirahajärjestelmä toimii vain, kun jatkuvasti annetaan lisää velkaa, ja luodaan uutta rahaa tyhjästä. Se on automaattinen prosessi. Mitä tapahtuu, kun tämä prosessi yhtäkkiä seisahtuu? Sitä me olemme kokemassa parhaillamme. Pankkikriisi on avainsana, ja tuo aikoinaan niin ylpeä instituutio kaatuu kuin dominonappulat. Jumala itse paljastaa ”mammonan” epäjumalan naurettavaksi… Läntisen maailman taloudellinen Harmagedon ja sen talousjärjestelmä romahtaa: ”Läntinen maailma sellaisena kuin sen nyt tunnemme lakkaa” ja alkaa lopunajan antikristuksen raha- ja pankkijärjestelmä. Ihmisten luottamus setelirahaan loppuu hyperinflaation vuoksi ja siirrytään pala kerrallaan 666-järjestelmään, joka on jo teknillisesti valmis ja yhtiöt olemassa, jotka näitä siruja tekevät.

Uusi maailman järjestys pakotetaan lopulta läpi ja tuloksena on ubiikki, kaikkialla läsnäolevaan pilviteknologiaan perustuva valvontayhteiskunta, jonka ytimessä on mikrosirutettu ihminen, alistettu orjaluokka, jota johtaa itsekkäin, kateellisin, ahnein, omia valtapyyteitä ajava, röyhkein, epärehellisin ja taitamattomin elinkeinoelämän, vapaamuurarijohtoinen satanistinen poliittisen elämän vaikuttajataho ja pankkimaailma.

Tutki pankkiirien ja rahamaailman yhteys Rothschildien pankkiirisukuun ja vapaamuurareihin. Selvitä historiasta sekin, että operaatio paper clipin muodossa saksalaiset natsit roudattiin Amerikkaan Toisen maailmansodan lopussa. Nämä natsit ovat olleet Nasan ja monen muun laitoksen taustalla. Kaikenlaista tulee selviämään, kun historiaa tutkit – mm. Venäjän vallankumouksenkin taustalla olivat sittenkin lusiferistiset vapaamuurarit ja rahoitus tuli Wall streetilta. Asiasta on kirjoittanut Antony C. Sutton, joka on myös kirjoittanut muuta mielenkiintoista – esim. miten rahoitus myös Hitlerille tulikin suoraan Wall streetilta (lue Rothschildilta). Rockefeller ja Rotschild tukivat Hitleriä ja nostivat valtaan tuhotakseen Saksan sekä uhratakseen toiset juutalaiset antaakseen syyn Israelin perustamiselle.

Hansjurgen Koehler kirjassaan Inside The Gestapo kirjoittaa seuraavasti Adolf Hitlerin isoäidistä Maria Anna Schicklgruberista,

Pieni palvelijatyttö…….tuli Wieniiin ja tuli piiaksi…….Rothschildien kartanoon…….ja Hitlerin tuntematonta isoisää täytyy todennäköisesti hakea tästä suurenmoisesta talosta.

Walter Langer kirjassaan The Mind Of Hitler, tukee tätä kertomalla, että Adolfin isä, Alois Hitler, oli aviottoman Maria Anna Schicklgruberin poika…….Maria Anna Schicklgruberi asui Wienissä kun hän tuli raskaaksi. Tuolloin hän työskenteli palvelijana Paroni Rothschildin kodissa.

Heti kuin perhe tiesi tämän raskaudestaan hänet lähetettiin takaisin kotiin…….missä Alois syntyi.

Ensisilmäyksellä ei näyttäisi todennäköiseltä, että Hitler oli Rothschild, mutta toisaalta kun ajattelee, mitä etuja Rothschildit saivat tästä sodasta, sekä rahallisesti ja poliittisesti, Rothschildilainen yhteys ei näytä yhtä omituiselta kuin se voi alussa näyttää.

Hitlerin isä, joka otti nimen Hitler, oli Rothschildin rakastajattaren avioton poika, jonka sukunimi oli Schiclgruber. Nimen Hitler alkuperä paljastaa että nimi tarkoittaa paimenta joka elää mökissä.

Tyhmät naiset ovat hulluina superrikkaisiin ja haluavat seksiä heidän kanssaan on tunnettu tosiasia. Rothschildit harrastavat seksiä mielellään useiden naisten kanssa, ja näin he saavat salaa monta lasta, jotka he voivat asettaa vaikutusvaltaisiin asemiin tarvittaessa niin kuin Rotschildin siittämän Adolf Hitlerinkin

hitler-rothschild

Tätä maailmaa harhaanjohtavat psykopaattiset satanistit ja tarvitseeko enää ihmetellä, että miksi maailmassa menee kaoottisesti.

Kaikkialla maailmassa pankkiirien tahallaan aiheuttamat talousvaikeudet jatkuvat eikä pankkipomoja saada oikeuteen, koska he ovat ostaneet puolelleen sekä median, poliitikot että tuomarit. Kaikki valtaapitävät ovat nimittäin samassa junassa eli että nykyinen systeemi on tuhottava, jotta sen tilalle voidaan vaatia uutta maailmanjärjestystä, joka muka olisi ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Ihmiset tulevat tänäkin vuonna uskomaan yhä enemmän tähän valheeseen, jonka perimmäisenä päämääränä on saada ihmiset hyväksymään täydellinen kontrollointi, ihmisten elämän ja ajatusten valvonta sekä omasta tahdosta luopuminen ja itsensä jättäminen kokonaan hallituksen armoille. Tämä paha kehitys tulee johtamaan yhden satanistisen ja antikristillisen maailman unionin, hallituksen syntymiseen ja nostamaan uuden Hitleriä vielä monta kertaa pahemman maailmanjohtajan valtaan.

Maailman talous on kuolonkouristuksissa ja ympärillä hyörii monia asiantuntijoita apua tarjoamassa. Talous ei kuitenkaan enää tervehdy, vaan edessä on lopullinen ja totaalinen romahdus. Tämä talouden tuhoutuminen on Jumalan sallima rangaistus USAlle ja sen myötä koko maailmalle mammonan jumalan palvelemista. Taustalla on myös illuminaattien ja muiden maailman häikäilemättömimpien pankkiirien ja kulisseissa olevien todellista valtaa käyttävien piilovaikuttajien pahantahtoinen ja tietoinen halu tuhota USAn taloudellinen ja sotilaallinen ylivalta, jotta saataisiin tilaa uudelle maailmanjärjestykselle ja uudelle maailmanvallalle, antikristuksen imperiumille.

Kansojen masentajina on raha- ja valtaeliitti (ennen kaikkea Rotschildit, jotka omistavat koko maailman suurimmat pankit), joka haluaa luoda tahallaan maailmaan kaaosta, sekasortoa ja kapinamieltä, jotta syttyisi Kolmas maailmansota, jonka avulla maailman väestöä voitaisiin vähentää tehokkaasti, kuten illuminaatit haluavat. Sotien takia maailman kulissihallitus saa myös helposti aikaan eri maissa poikkeustilalakeja, jotka rajoittavat huomattavasti ihmisten vapauksia. Kansalaisten oikeuksien vähentämiset johtavat taas vähitellen yhden maailmanhallituksen syntymiseen kansallisen turvallisuuden nimessä.

Monet ihmiset eri maissa ovat jo nyt orjuutettuja eikä luvattu muutos tuo heille demokratiaa, vaan ainoastaan toisenlaista diktatuuria. Ei ole siksi ihme, että ihmiset ovat kumarassa ja masentuneita. Myös ihmeissään, koska suurin osa ihmisistä ei voi käsittää, mitä on oikein tapahtumassa. Ja jos sen heille kertoo, he eivät usko.

On tapahtumassa maailmanhistorian suurin vallankumous, jossa kansallisilta valtiolta otetaan valta pois ja se annetaan yhden maailmanjohtajan
johtamalle Uuden maailmanjärjestyksen Maailman Unionille, joka tulee valvomaan kaikkia ihmisiä ja vaatimaan heiltä palvovaa alamaisuutta. Eli on tapahtumassa se, josta Raamatun Ilmestyskirja ennusti jo n. 1900 vuotta sitten. Lue Ilmestyskirjan luku 13.

Toimi sen eteen, että Suomi voisi olla tuon tulevan petovaltion ulkopuolella. Ensimmäinen askel olisi Suomen ero EU:sta ja eurosta.

Valtioiden talous ollaan saatu kuralle sillä, että valtioilta on viety oikeus oman valuuttansa säätelemiseen. Koska nyt Suomenkin valtio joutuu lainaamaan koko ajan lisää rahaa yksityiseltä EKP:ltä, jonka Illuminati -eliitin pankkiirit omistavat.

EU on hyvin kaukana siitä annetusta valheellisesta kiiltokuvasta. Kyseessä on mafian ja suurten pankkien hallitsema epädemokraattinen rikosyhteisö, joka haluaa lakkauttaa kansallisten valtioiden itsenäisyyden ja joka haluaa laittaa eri maiden veronmaksajat maksamaan pankkien tappiot. Kyseessä on suuri puhallus ja varallisuuden jatkuva kertyminen joidenkin harvojen eliitin ihmisten haltuun. Kyse on myös vallan keskittämisestä, mikä johtaa Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) tavoitteleman globaalin maailmanhallinnon, Maailman unionin, syntyyn. Sen johdossa tulee olemaan maailman diktaattori, uusi Führer, Raamatun antikristus.

Jean Monnetin, EU:n perustajiin kuuluvan ranskalaisen pankkiirin ja liikemiehen, viesti eräälle ystävälleen:

”Euroopan kansakuntia pitäisi ohjata kohden supervaltaa ilman, että ihmiset ymmärtävät, mistä on kysymys. Tämä voidaan toteuttaa toinen toistaan seuraavilla askelilla, joista jokainen on puettu taloudellisen tarkoituksen valepukuun mutta johtaa lopullisesti ja peruuttamattomasti liittovaltioon.”

Monnetin sanat on syytä ottaa vakavasti. Juuri näin on käymässä. Ihmiset eivät ymmärrä, mistä on kysymys. Heitä on petetty ja heitä harhautetaan kaiken aikaa, mutta he eivät tiedä tai usko sitä.

Sotaa haluavien pankkiirien yhteistyökumppaneita saadaan rahalla. Sotahan tarvitsee vastakkainasettelua, jota ilman ei sotaa voi syntyä.

Hitler oli avulias lännen apuri provosoidessaan omilla toimillaan naapureita kohtaan tilanteen, jossa lännen oli reagoitava, viimeistään Puolaan hyökkäämisen jälkeen.

Pankkiirit rahoittivat sodan molempia osapuolia aluksi, mutta kun Hitler alkoi tulla liian voimakkaaksi ja omapäiseksi, lännen rahamahti päätti antaa Hitlerille opetuksen ja kukistaa hänet.

Historia toistaa itseään. Tänä päivänä on sama tilanne. Samat pankkiiritahot haluavat taas sotaa, nyt Kolmannen maailmansodan.

Monet eivät tiedä, mutta lännen askenatsijuutalaispankit (Rotschild ym.) rahoittivat aluksi sekä ennen Hitleriä ollutta Weimarin tasavaltaa että myös Hitlerin Kolmatta valtakuntaa, koska Hitleristä haluttiin vastavoimaa Stalinille. Illuminaatithan haluavat luoda uutta maailmanjärjestystä hegeliläisen teesi-antiteesi -idean kautta eli on pakko luoda kaaosta, jotta päästäisiin seuraavaan vaiheeseen eli synteesiin (order out of chaos).

Mutta kun Hitlerin valta vahvistui, hän halusikin päästä eroon riippuvuudesta lännen pankkeihin eikä ottanut niiltä enää lainoja, vaan siirtyi oman finanssisysteemiin, josta tulikin melkoinen menestys. Siihen asti Hitlerin pankkiasioita hoidellut tri Schacht joutui eroamaan, koska hän ei hyväksynyt Hitlerin päätöstä irtautua lännen pankkien velkaorjuudesta. Tietenkään ei hyväksynyt, koska Schacht oli Rotschildien luottomies, joka oli siihen asti hoidellut lännen pankeilta luottoja Hitlerin Saksalle.

Tämä Hitlerin päätös irtautua läntisten, lähinnä juutalaisomisteisten yksityispankkien määräysvallasta, suututti ja hermostutti juutalaiset vapaamuuuraripankkiirit täydellisesti. Heille tuli tietenkin mieleen, että mikäli muutkin maat eroaisivat heidän pankkijärjestelmänsä velkaorjuudesta, niin se olisi heidän yksityispankkiensa rikkauksien loppu.

Kyse on siis sen yleisesti hyväksytyn ja meille aivopestyn mukatotuuden haastamisesta, että vain yksityispankeilla ja niiden omistamilla keskuspankeilla olisi oikeus laskea liikkeelle uutta rahaa.

Hitler uhmasi maailman rikkaiden pankkiirien monopolivaltaa, että vain he voivat luoda uutta rahaa. Tässä asiassa Hitler oli oikeassa. Yksityisillä voittoa tavoittelevilla kapitalistipankeilla ei tulisi olla oikeutta rahan luomiseen. Se oikeus tulisi olla vain vastuullisella valtiolla.

Koska Hitler uhkasi toimillaan vakavasti maailman rahamaailman asemaa ja valtaa, raha- ja valtaeliitti päätti tuhota Hitlerin Saksan.

Siitä perussyystä alkoi Toinen Maailmansota.

Yhdysvaltain sisällissota oli myös Rothschildien pankkisuvun aikaansaama ja se syntyi, kun Britit ajettiin ulos Yhdysvalloista.

USA:n presidenteistä peräti 4 on jo salamurhattu ja miltei aina syynä oli Rothschildien keskuspankkitoiminnan lakkauttaminen.

James Garfield ammuttiin rautatieasemalla.

Abraham Lincoln murhattiin hänen ollessaan katsomassa teatteriesitystä.

William KcKinley ammuttiin teollisuusnäyttelyssä.

John F. Kennedy kuoli tarkka-ampujan luoteihin Dallasissa 1962.

Raha puhuu ja rahalla hallitaan ihmiskuntaa.

Yhdysvaltain keskuspankki on täysi huijaus ollut sen perustamisesta lähtien. Vuonna 1913 perustettu USA:n keskuspankki on vain pienen pankkiirieliitin yksityisomisteisissa käsissä ja näille talousrikollisille USA:n kansalaiset ovat velkaa miltei 19 000 miljardia dollaria.

USA:n presidentti Thomas Jefferson (1743-1826) totesi jo aikanaan näin:

”Jos amerikkalaiset joskus sallivat pankkiensa hallinnoida valuutan määrää, ensin inflaation, sitten deflaation kautta. Pankit ja korporaatiot niiden ympärillä anastavat ihmisiltä lopulta heidän kaiken omaisuuden, kunnes heidän lapsensa heräävät kodittomina maanosissa, jotka heidän isänsä miehittivät”.

Venäjän presidentti Vladimir Putin vastustaa rappeutunutta länttä ja Uutta maailmanjärjestystä, mutta onko tosiasiassa Putin kuitenkin illuminaatin mies itsekin eli hän vain näyttelee osaansa lännen vastustajana, jotta Kolmas maailmansota saataisiin aikaiseksi? Onko sekä Lännen että Venäjän päämääränä edistää Uutta maailmanjärjestystä, jotta saataisiin lopulta aikaiseksi yhden diktaattorin johtama yksi fasistinen maailmanhallinto?

Suomessakin on paljon Putinin ihailijoita, jotka pitävät hänestä siksi, että Putin on olevinaan lännen ja varsinkin USAn hegemoniaa vastaan.

Onko niin, että Putinin kannattajat eivät vain ymmärrä sitä, että kyse on suuren luokan huijauksesta ja näytelmästä, jossa Putinilla on oma määrätty roolinsa, jota hän esittää todella hyvin, niin hyvin, että Kolmas maailmansota saadaan takuuvarmasti syttymään? Krim ja Ukrainan tapahtumat ovat sotaan johtavia ensiaskeleita.

Onko kaikki sodan tanssiaskeleet sovittu Putinin ja lännen johtajien kanssa sulassa yhteisymmärryksessä?

Ensin tarvitaan teesi eli USAn pöyhkeily maailman ainoana supervaltana. Sitten on antiteesin vuoro, jota esittää Putinin Venäjä, joka vaatii huomiota ja kunnioitusta myös Venäjälle. Lopuksi tulee tarpeeksi ristiriitaa, että saadaan aikaiseksi synteesi eli toivottu Kolmas maailmansota.

Mitkään sodat eivät syty sattumalta. Kaikki on suunniteltua.

Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte tuli ulos kaapista paljasten olevansa CIA:n vakooja. Miehen omatunto oli alkanut kolkuttamaan ja nyt hän koki, että oli aika tulla esiin ja kertoa totuus suuremmalle yleisölle.

Toimittajien keskuudessa CIA:n toimesta värvääminen on normaalia ja heitä työskentelee useista vieraista valtioista ulkomailla. Ulfkotte kertoi esimerkin kun USA:n keskustiedustelupalvelu CIA tuli eräänä päivänä saksalaisen lehden toimitukseen ja käski häntä kirjoittaa jutun Libyan silloisesta johtajasta Muammar Gaddafista. Juttu käsitteli muka silloisen gaddafin suunnittelemista salaisista kaasukammioista. Mutta jos tiedustelupalvelu käskee kirjoittamaan valmiita Libyan vastaisia artikkeleita, niin silloin ei enää toimiva lehdistönvapauden mitoissa.

Ulfkotte kertoi myös esimerkin mitä käy jos joku toimittaja kieltäytyy työskentelemästä kansainvälisille tiedustelupalveluille. Näin kävi yhdelle hänen kolleegalleen, joka sai potkut sitten, kun ei suostunut kirjoittamaan saksan sisäisen tiedustelupalvelun hänelle määräämää artikkelia lehteen.

Näin se nykyinen lehdistönvapaus toimii. Ei ihme, että miksi tutkivan journalismin kysyntä on noussut samalla mitalla, kun CIA on saastuttanut lehdistönvapauden. Joten tutkiva journalismi on enää näiden lukuisten usein työttömyyskortistoon sysättyjen vapaiden kirjoittajien käsissä, joista yhä useampi bloggaa menemään näistä aiheista nettiin.

”German Editor Confirms Mass Media is Controlled”, jossa Frankfurter Allgemeine Zeitung –lehden entinen toimittaja Udo Ulfkotte myöntää, että lännen eli CIA:n, BND:n, MI-6:n ja Mossadin tiedusteluagentit ovat lahjoneet ja kontrolloineet häntä ja muita saksalaisia toimittajia kirjoittamaan vihamielisesti ja totuudenvastaisesti Venäjää vastaan, koska lännen pankkikartelli valmistelee sotaa Venäjää vastaan. Tällöin media on avainasemassa synnyttämään ja kiihottamaan vihamielisyyttä tulevaa vihollista vastaan.

Ulfkotte sanoo, että hän on ollut journalisti 25 vuoden ajan, jolloin häntä on opetettu valehtelemaan ja pettämään sekä siihen, että yleisölle ei saa aina kertoa totuutta, vaikka sen tietäisikin. Nyt Ulfkotte tunnustaa: ”En ole toiminut oikein. Ei ole oikein manipuloida ihmisiä.”

Ulfkotte jatkaa: ”Pelkään suuresti tätä uutta sotaa Euroopassa. Sota ei synny koskaan itsestään. Aina on ihmisiä, jotka yllyttävät sotaan ja ajavat tarmokkaasti sen syttymistä, niin poliitikkoja kuin toimittajiakin. Olemme pettäneet lukijamme. Olen kurkkuani myöten täynnä tätä propagandaa. Me elämme Saksassa yhä eräänlaisessa Yhdysvaltojen siirtokunnassa, rikkaassa banaanitasavallassa, ei demokraattisessa maassa, jossa olisi lehdistön vapaus.”

Ulfkotten talo on tutkittu kuusi kertaa ja kolmesti hänen talonsa on joutunut hyökkäyksen kohteeksi. ”Onneksi minulla ei ole lapsia”, hän huokaa.

Mitä tästä opimme? Sen, että minä en luota mihinkään uutisvälineisiin, oli ne sitten idästä tai lännestä. Kaikki valehtelevat, kertovat osatotuuksia, painottavat vinoutuneen tarkoituksenmukaisesti asioita, vaikenevat epämiellyttävistä totuuksista ja pyrkivät tietoisesti manipuloimaan ihmisiä omaksumaan heidän tahtomansa käsityksen ”totuudesta”. Mediasta on tullut propagandan käsikassara. Tohtori Goebbels olisi kateellinen.

Pahinta tässä on se, että suurin osa ihmisistä ei tätä tajua eikä tiedä, vaan he luottavat lapsellisesti kaikkeen, mikä tulee tiedotusvälineistä. ”No, onhan se totta kun se oli lehdessä präntättynä.” ”Onhan se totta, kun se näytettiin oikein telkkarissa.” Ihmiset eivät jaksa ymmärtää, että media ei ole itsenäinen ja puolueeton valtiomahti, kuten sen pitäisi olla, vaan liian monessa tapauksessa media, ja valtamedia aina, on vallanpitäjien alainen lahjottu käskyläinen, joka toteuttaa valtaeliitin tahtoa ja näkemystä, vaikka se olisi valhetta.

Median tiedostus ja uutisoperaatiot on yleensä ns. psykologinen operaatio (psyop), jonka pääarkitehtina ovat toimineet lännen tiedustelupalvelut (mm. CIA). Median alkuperäinen tarkoitus olisi kertoa totuus, mutta se ei kerro koskaan lavastettujen propagandamielessä tehtyjen terrori-iskujen syitä. Niiden poliittinen motiivi kun on saada aikaan mahdollisimman paljon psykologista pelkoa, josta tämä psyop (psykologinen operaatio) nimitys tulee. Eli jos saadaan ihmiset pelkäämään, niin silloin heiltä on helpompi alkaa riistämään ihmisoikeuksia ja lisätä poliiseille sekä oikeuslaitokselle lisää valtaa. Euroopasta ollaan nyt tekemässä suurta poliisivaltiota ja saattaa oikein hihamerkitkin olla vielä tulossa, kunhan aika on kypsä. Valtaeliitin rahoittama propagandakoneisto, tiedotuskoneisto, valtamedia, aivopesee pelolla ihmiset sille alamaisiksi.

Niiden suunnitelma on ensin pelotella maapallon ihmisiä luomalla pelkoa, kauhua järjestämällä, rahoittamalla, terrori-iskuja, mahdollisimman tuhoisia onnettomuuksia, laajoja globaaleja kriisejä, joiden tarkoituksena on saada kansalaiset paniikkiin, jotta massat hyväksyisivät maailmanlaajuisen diktatuurihallinnon ainoana ratkaisuna näille globaaleille kriiseille, mikä luonnehtii parhaiten niiden valtakuntaa (New World Order). Niiden rahoittamat tiedotusvälineet ja massamedia, heidän aivopesemät puhujat tulkitsevat massoille suuria ongelmia, jotka ovat kääntäneet maailman tasapainon ylösalaisin, järkyttäneet pahasti sitä aina kaaokseen saattaakseen maailman lopulta niiden saatanallisen tyrannian alle.
Nämä uuden maailmanjärjestyksen rahoittajat suunnittelevat sekä toteuttavat aivopesemiensä marionettiensa avulla myös viimeisen vaiheen, kun niiden rahoittama media, massamedia puhujiensa kautta aivopesee, luo globaaleja ongelmia siinä oletetussa suuruusluokassa, joka vaatii sitten niiden oman globaalin etukäteen suunnittelemansa saatanallisen ratkaisun.
Ne luovat ensin rahallaan, vaikutusvallallaan ongelmia (psyop, false flag, terrori), jolla saadaan massat pelkopornotilaan, kontrolliin. Omistamallaan, rahoittamallaan, mediatoitotuksella ne sitten luovat aivopesulla massassa haluamansa reaktiot. Sitten massan aivopesun jälkeen kytketään ratkaisuvaihe päälle, jotta saadaan vietyä eteenpäin saatanan suunnitelmaa. Ne, jotka tätä maailmaa harhaanjohtavat, ovat sitten taas rikastuneet entisestään sekä myös paljon onnellisempia, kun heidän rahoituksella ja vaikutuksella rahoittamillaan operaatioilla ihmisiä on taas tapettu, murhattu, teurastettu silmittömästi.

1672801

Eliitti tarvitsee tällaisen pelottelukoneiston, jotta kansakunnat saataisiin pidettyä orjuutettuna pelolla ja mitä enemmän heitä vastaan hyökätään psykologisella tasolla, niin sitä suuremman voiton elitti kuvittelee saavansa ja pystyvänsä poistamaan kansoilta kuuluvat perusoikeudet.

Miksi Bostonissa ja nyt Pariisissa aseistetut armeijan joukot rynnii kaduille ?

Siksi koska eliitti pelkää menettävänsä valtansa ja yrittää nyt viedä Euroopan maiden perusoikeudet lavastamalla näitä valtionterrori-iskuja lisää. New Yorkin TWC-tornien räjäytykset samoin kuin Lontoossa tehdyt terroti-iskut olivat pankkiirien rahoittamia psyop-operaatioita. Seuraavaksi terrori-iskun lavastuksen kohteina ovat myös huhujen mukaan Lontoo, Madrid ja jopa Saksassa. Mi5:n johtaja taisi mennä jo lipsauttamaan, että seuraavana vuorossa on Lontoo. Lontoossa tehtiin jo lähinnä pankkiirien rahoituksella falseflag-terroriesitys heti näiden samojen pankkiirien rahoittaman 11.9.2001 New Yorkin terrori-iskun jälkeen. Lontoon pommi-iskut 7. heinäkuuta 2005 olivat neljän pommiräjähdyksen sarja Lontoon joukkoliikennevälineissä torstaiaamuna 7. heinäkuuta 2005. Linja-autossa ja metrossa räjähtäneet pommit surmasivat ihmistä. Ensimmäiset kolme räjähdystä tapahtuivat metrossa kello 8.50 paikallista aikaa (7.50 UTC, 10.50 Suomen aikaa) vain 50 sekunnin sisällä toisistaan, mikä viittaa ajastimen käyttöön pommeissa. Noin tuntia myöhemmin, kello 8.47 (UTC), kaksikerroksinen bussi räjähti Tavistock Squarella. Terrori-iskuissa kuoli 56 ihmistä. 700 ihmistä loukkaantui ja joitakin on edelleen kateissa. Kyseessä on luonteeltaan samanlainen isku, kuin tehtiin Madridiin 11. maaliskuuta 2004. Kyseessä on luonteeltaan samanlainen isku, kuin tehtiin syyskuun 11. päivänä (käytetään myös nimityksiä Syyskuun 11., WTC-iskut ja 9/11) terrori-iskujen sarjaa, joka tapahtui Yhdysvalloissa 11. syyskuuta 2001. World Trade Centerin kaksoistornit ja WTC 7 rakennus oli pankkiirien rahoituksella lastattu täyteen termiittiräjähteitä New Yorkissa, ja ne räjäytettiin näyttävästi. Media oli valjastettu esittämään tätä pankkiirien rahoittamaa näytöstä aamusta iltaan, jotta ihmismassat saatiin hypnotisoitua ja uskomaan valhe.

USA:n ilmavoimat ohjasivat ensimmäiseen torniin NASA Global Hawk UAV:n – Unmanned Aerial Vehicle, ja toiseen torniin USA:n hallituksen puolustusministeriö ampui ohjuksen. Ohjuksen kärki myös lentää näyttävästi ulos teräsbetonitornista. Alumiinilentokone ei olisi mennyt teräsbetonirakenteista koskaan läpi. Media esitti tietokonemanipuloitua ”Hell-ywood”-harhoja ja pankkiirien rahoituksella tuettuja Pentagonissa laadittuja valheita tuutin täydeltä massahypnoosin takia jatkuvasti. Etelätorni tuhoutui vajaan tunnin kuluttua ja Pohjoistorni vajaan kahden tunnin kuluttua. USA:n ilmavoimat ampuivat ohjuksen myös päin maan pääkaupungin Washingtonin tuntumassa olevaa Pentagonin rakennusta ja yksi ohjus ohjattiin maahan Shanksvillessä, Pennsylvaniassa, jotta saatiin lisäesitys näyttämölle rahan voimalla.

Yhdeksän tunnin kuluttua räjäytettiin maahan vielä kolmas tornitalo, WTC 7, johon ei ammuttu tällä kertaa ohjusta.

USA:n hallitusta ohjaavan pankkiirien rahoittamissa terrori-iskuissa kuoli yhteensä lähes 3 000 ihmistä, joista yli 2 700 sai surmansa kaksoistorneissa.

Pankkiirien rahoittamia terroritekoja käytetään perusteena vielä tähän päivään asti kestäneelle terrorismin vastaiselle sodalle.

maxresdefault

Sillä mikään ei riitä näille valtaeliitin parasiiteille, niljakkeille: rikollisille, mitä he yrittävät nyt tällä länsimaiseen yhteiskuntaan kohdistetulla valtionterrorismilla hajoittaa. Illuminati-eliitti koostuu yksinomaan satanisteista ja he eivät kykene tuntemaan ihmisväestöä kohtaan minkäänlaista myötätuntoa, koska heidän joukkoonsa on pesiytynyt jo vuosituhansien ajoin lukuisia psykopaatteja. Jo aivan Suomenkin poliittisen järjestelmän sisällä nämä psykopaatit tunnistaa varsin hyvin, kun katsoo heidän ulkoista esiintymistään.

Nyt se sitten tapahtui näiden taas näiden pankkiirien rahoittaman lavastetun terrori-iskujen jälkeen, että Ranska julkisti oman Patriot Act -terrorismin vastaisen lakinsa ja kaikki tapahtui välittömästi Charlie Hebdon jälkeen. Tämän terrorisminvastaisen lakialoitteen esitteli ranskan pääministeri Manuel Valls.

Valls kertoi, että tämä Ranskaan sovitettu Patriot Act-laki kehitettiin, jotta voitaisiin ehkäistä jatkossa Charlie Hebdon tyylisiä terrori-iskuja.

Tämä kaikki tulisi Vallsin mukaan kustantamaan ranskalle 425 000 000 EUR (425 miljoonaa euroa). Joka loisi Ranskan armeijalle 2680 miehen vahvuisen tiedustelupohjaisen sotilasjoukon, valvomaan ranskan sisällä ranskan kansalaisten käyttäytymistä.

Ranskaan ollaan siis luomassa omia Gestapo -joukkoja ja kuten näkyy, niin tämä temppu tehtiin jo Ottawassa. Sitten Sydneyssä ja sen jälkeen Pariisissa…. Seuraavana kohteena ovat tod. Lontoo, Madrid jne. Ei tyranniaa ihannoivalta eliitiltä keinot lopu, kun he näitä psyop -operaatioitaan rahoittavat menemään. Vain että kuvittelevat säilyttävänsä menetetyn valtansa luomalla lisää valtionterroria ja psykologisen tason kaaosta median välityksellä miljardien perheiden televisioiden välityksellä.

Nyt Ranskan valtion kansalaisilta viedään heille kuuluvat perusoikeudet pois, tämän lavastetun valtionterrori-iskun johdosta. Se onnistui jälleen kerran tälle sionistiselle Illuminati-eliitille tyypillisellä väestönhallinta kaavalla (Eng. problem-reaction-solution).

Luodaan ongelma (Lavastetaan terrori-isku Charlie Hebdonin toimitukseen)

Synnytetään reaktio (Pelotellaan ISIS ja Al-Qaida propagandalla Ranskan väestö hiljaiseksi, etteivät he näe että heidän perusoikeuksiaan ollaan nyt viemässä)

Luodaan keinotekoinen ratkaisu (Ranska luo uudet terrorisminvastaiset lait, jotka vievät taas lisää kansalaisille kuuluvia henkilökohtaiseen vapauksiin liittyviä oikeuksia, kuten itsemääräämisoikeutta jne.)

Tällä kaikella lavastetulla valtionterrorismilla on myös toinenkin puoli, että nämä valheet lakkaavat olemasta tosia, niin kauan kuin niihin uskotaan.

Pankkiirisedät valtakulissien verojen takana vapaamuurariensa kanssa yrittävät pyörittää tätä soppaa tasan niin kauan, kuin heille vielä löytyy siihen yhtää ruutia, sisällissotia, öljymarkkinoiden manipulointia jne. Nyt on tullut aika herätä, sillä Euroopan union on totaalitaristisen natsismin uusi tuleminen.

Sillä näiden eliitin piiriin kuuluvien natsien ideologia ei ole kadonnut minnekään, vaan se on vain pyritty salaamaan jälkipolville. Suomen kokoomuksenkin ja RKP:n salainen ideologia on melko natsistinen.

Mutta nämä Suomen entisten valtionjohtajien salattu natsimenneisyys ja nykyistenkin puolueiden natsi/fasistinen ideologia on suorastaan pyhäinhäväistys, jos joku uskaltautuu kertomaan totuuden. Suomea ei voi kuitenkaan päästää näiden fasistien käsiin enää ja Kokoomus on viemässä tätä maata kohti kolmatta maailmansotaa. Venäläinen kenraali on jo nyt antanut puolueettomia tietoja, että kuinka Ukrainassa nyt valmistellaan suurempaa sotaprovokaatiota Krimillä, josta tultaisiin jälleen kerran syyttämään Venäjää.

Suomessa käytännössä kenraaleille on annettu jo täysi valta viedä Suomi jälleen kerran kohti uutta maailmansotaa. Nato voi pelkällä sormen heilautuksella tunkea koko sotakalustonsa tänne ja Ruotsiin jos Krimillä lavastettu sotaprovokaatio menee suurpääoman, eli pankkiirien haluamalla tavalla. Eli etenee aina kolmanneksi maailmansodaksi asti.

Eliitin ainoat keinot yrittää pitää vielä tämä kaikki jäljellä heillä oleva valta on rahoittaa ja järjestää sotia, terrori-iskuja, pommi-iskuja, rajoittaa kansalaisoikeuksia EU:n sisällä ja levittää venäjävastaista vihapropagandaa länsimaisessa mediassa. Jolla he uskovat Euroopan unionin maiden valtioidenjohdon lähtevän tuohon suureen ja suunniteltuun III-maailmansotaan mukaan.

Heillä on käytännössä vain tämä nuorista miehistä värvätty tykinruoka pataljoona (USA:n armeija), jota he ovat käyttäneet läpi vuosikymmenten, aina silloin kun joku valtio on uskaltautunut pitämään kiinni taloudellisesta itsemääräämisoikeudesta. Jopa Japani pistettiin polvilleen 2011 Fukushiman ydinkatastrofilla USA:n ja NATO:n hallinnoimalla skalaariaseella (H.A.A.R.P.), joita on ainakin 2 kpl. Toinen Yhdysvaltain, Alaskassa ja toinen Norjan, Trömsassa.

HAARP (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program) osoitus siitä, että kun eliitti huomasi jo 80-luvulla jäävänsä informaatiosodankäynnin jalkoihin. Koska digitaalinen kehitys (internet) alkoi uhkaamaan heitä, niin USA:n armeijan oli jo tuolloin kehiteltävä jotain uutta valtaväestön tietoisuuden tason laskemiseksi.

Tätä virallisesti ilmastontutkimusasemaa ylläpitää Naton armeijat ja varsinkin armeijaa ja sotateollisuutta kiinnostaa varmasti ilmaston tutkiminen ja mustikkapeltojen sekä mansikkapeltojen viljely. Mutta suht. tämänlaisen propagandan alle tämän Naton sotilaallisen skalaariaseen toiminta on salattu.

Natolla oli jo 1970-luvulla salainen maanalainen armeija, joka lavasti terrori-iskuja poliittisten vastustajien nimiin ja se tunnettiin Operaatio Gladiona.

Mikä estää näitä samoja niljakkeita tekemästä yhä samoin ? Katsokaa 9/11, Madrid 2004, Lontoo 7/7, Boston 2012 maraton, Charlie Hebdo jne. Kaikki olivat Mossad, Mi5/Mi6/CIA/Naton taidonnäyte ja lähes jokainen kerta pommittajiksi julistettiin Allahu Akbaria huutavat radikaalimuslimit. Tämä toimii vain niin kauan, kuin me uskomme näihin valheisiin ja nyt on jo tullut aika, jolloin nämä lavastetut valtionterrori-iskut (false-flag) eivät toimi enää. Koska ne paljastuvat jo heti silloin, kun ne toteutetaan. Koska CNN:n TV propaganda-tiimi on yleensä kameroineen aina siinä maassa, missä tapahtuu paikalla.

Mutta kuten kirjailija George Orwell sanoi, niin tämä fasistinen uusi maailmanjärjestys ei välttämättä tule, jos tarpeeksi suuri määrä ihmisiä vastustaa sitä.

Al-Qaida on tuttu nimitys uutisista. Ihmiset ajattelevat, että sehän on se ääri-islamistinen terrorijärjestö, joka tekee jatkuvasti räjäytyksiä, itsemurhapommituksia ja muita terroritekoja kaikkialla maailmassa.

Osittain näin on – mutta tässä ei ole koko totuus.

Ensinnäkin Al-Qaidaa ei ole olemassakaan minään hyvin organisoituneena terrorijärjestönä, jolla olisi alaosastoja ympäri maailmaa.

Al-Qaida, suomeksi tukikohta, oli alun perin vain amerikkalaisten ylläpitämä tietokanta niistä mujahedineista eli islamilaisista sissitaistelijoista, joita USA ja Saudi-Arabia tukivat 1980-luvulla sodassa Neuvostoliittoa vastaan.

Kun nimitys Al-Qaida levisi, kävi niin, että monet yksittäiset ja erilliset sissiryhmät ilmoittivat, että heidän iskujensa tekijä on Al-Qaida, vaikka pikku ryhmittymällä ei ollut mitään yhteyttä mihinkään oman itsensä ulkopuoliseen tahoon. He halusivat ottaa vain itselleen kunniaa tunnetun nimen suojissa toimimisesta. Tämä käytäntö jatkuu edelleen. Kaikki Al-Qaidan nimiin laitetut veriteot lisäävät Al-Qaidan merkittävyyttä valheellisesti. Näille pienille ryhmille, jotka ovat muka osa Al-Qaidaa, kyse on kuitenkin oikeasti vain innoituksesta ja kunniasta, mitä tämä tunnettu nimitys heille antaa.

Toisekseen on ilmiselvää, että USA käyttää nimeä Al-Qaida omiin propagandatarkoituksiinsa. Malli menee seuraavasti. Kun USA haluaa hyökätä johonkin maahan, kuten Afganistaniin ja Irakiin, omien imperialististen ja taloudellisten intressiensä ja varsinkin myös amerikkalaisten pankkien ja monikansallisten suuryhtiöiden etujen ajamisen takia, niin riittää, että USA joko valehtelee tai tekee itse jonkin false flag –valehyökkäyksen, mutta syyttää siitä muita, ennen muuta tätä olematonta Al-Qaidaa. Näinhän tapahtui New Yorkin kaksoistornien tuhon aikoihin, mistä syytettiin Al-Qaidaa, jonka jälkeen USAn johto katsoi olevansa oikeutettu hyökkäämään Afganistaniin, koska siellä oli Al-Qaidan taistelijoita. Tietenkin oli, koska USA oli itse perustanut Al-Qaida –nimisen tietokannan islamilaisista sisseistä, joille se antoi aseapua 1980-luvulla.

Lontoossa lavastettiin terrori-iskut maanalaiseen 7. heinäkuuta 2005. Ne lavastettiin Al-Qaidan tekemäksi, mutta myöhemmin selvisikin että iskujen pääsuunnittelijaksi epäilty Haroon Rashid Aswat paljastautuikin Mi5:n agentiksi. Näin ollen Iso-Britannian Mi5 tiedustelupalveluun ei ole luottamista missään terrorismiin liittyvissä tiedotus asioissa ja kuten tiedämme tiedämme CIA:sta senkin, että sekin palvelee vain korruptoitunutta valtaeliitiä, joka näitä terrori-iskuja lavastaa pelotellakseen eri valtioiden ihmisiä.

Näissä terrori-iskuissa on miltei aina poliittinen motiivi viedä kansalaisten perusoikeudet pois ja jos Suomessa jotain vastaavaa tapahtuu, niin sillä yritetään saada pakotettua Suomen kenraali allekirjoittamaan Nato-jäsenyys sopimus.

False-flag terrorismi on lavastettua terrorismia ja sen toteuttaja ei ole koskaan se mikä ilmoitetaan. ISIS on CIA:n organisoima ja uusi nimi jouduttiin ottamaan käyttöön koska Al-Qaida ei ollut enää tarpeeksi trendikäs valtamedian pelko pornoon.

Lavastettu valtionterrorismi toimii vain niin kauan, kuin löytyy ihmisiä jotka pelkäävät jo näitä lehtiotsikoita, joissa Erkki Tuomioja maalailee piruja seinälle ja uhittelee, että myös Suomi voisi olla samanlaisen uhan kohteena.

Mutta nämä Afganistanin Al-Qaida –sissit eivät olleet Kaksoistornien ja myös WTC 7:n tuhon takana, vaan syyllinen tähän hirmuiseen terroritekoon ja yli 3000 ihmisen kuolemaan oli George Bushin johtama USAn hallitus, joka sai tornien romahduksesta itselleen tekosyyn hyökätä Afganistaniin muka terroristeille kostamaan. Tosiasiassa USA:ta hallitsevat pankkiirit ryöstivät sieltä öljyt ja rikkaudet ja samalla tapattivat ihmisiä.

Maailmassa on käsittämättömän paljon pahuutta ja valheellisuutta. Ja tähän on turha tulla sanomaan, että on sitä muuallakin kuin USAssa. Tietenkin on. Mutta käsitellään yksi asia kerrallaan, koska on mahdotonta alkaa keskustella yhdessä ketjussa kaikista maailman vääryyksistä, koska niitä on liian paljon.

Jos joku haluaa tutustua tähän, niin http://www.savethemales.ca/index.html -osoitteessa oleva artikkeli otsikolla Al CIA-duh is False Opposition. Yhdysvalloissa MK ULTRA aiheeseen on perehtynyt monet asiantuntijat kuten Fritz Springmeier sekä monet muut ja youtube, liveleak sekä google ovat olemassa, että tietoa on ja etsivä löytää. Ei siis kannata jumittua iltapäivälehtien roskajournalismin tasolle, jos kiinnostaa tietää enemmän näistä asioista.

USA:n armeijan aloittamat mielenhallintaprojektit kuten MK ULTRA ovat edelleen äärimmäisen huippusalaisia ja ne ollaan yritetty niputtaa mahdollisimman suurien turvaluokitusten sisälle.

Mutta mitä enemmän tietoa löytyy internetistä, niin näillä TOP SECRET -leimoilla ei ole enää lopulta mitään suojaa, koska tieto on valtaa ja totuus tekee meidät vapaaksi ja nämä kaiken tämän takana lymyilevät huijari pankkiirit tuntevat olevansa jo pulassa, koska ihmiskunnan poliittinen herääminen on suuressa vauhdissa. Siinä mittakaavassa kapitalistisen eliitin ajatushautomotkaan eivät enää kykene turvaamaan tuota eliitin viimeisiä riistettyjä pääomia, koska tälle kapitalistiselle riistolle joudutaan keksimään kokonaan uusi vaihtoehto.

Median pyörittämä valtamedia toimii niin, että tarvitaan valheita valheiden perään ja mitä suurempi valhe, niin sen tehokkaampi on median vaikutus.

Jo vuosia aiemmin yksi amerikan suosituimmista salaliittoaiheisten dokumentintekijöistä Alex Jones varoitti, että USA:n hallinto voi yrittää vaijentaa internetin sananvapautta poliittisistä syistä. Hänen mukaansa ns. internetin sananvapauden lakkauttaminen olisi hyvinkin mahdollista nykyisillä teknologiloilla. Mutta kuvitelkaapa, että minkälainen julkinen huuto siitä tulisi, jos hallinnot ryhtyisivät tähän brutaaliin tekoon, lakkauttaa koko internetissä vallitseva sananvapaus ?

Sen sijaan, että eliitti suorittaisi tekonsa suoraan se on vain keskittänyt energiansa yhä laajemman väkivaltaisen terrorismin luomiseen. Koska se ei enää näe mitään muita keinoja yrittää hallita massoja, kuin terrorismilla aikaansaadulla pelolla, jonka poliittinen agenda on massoihin kohdistettu psykologinen sodankäynti (pelottelu). Mutta se kaikki lakkaa vaikuttamasta, kun emme enää pelkää tätä tiedustelupalveluiden luomaa valtionterrorismia. Tämän vuoksi false-flag -terrorismi on jo tullut tiensä päähän ja se ei enää tehoa länsimaiseen väestöön pelotteena.

False-flag terrorismidraamojen käsikirjoitukset on aika varmasti tehtailtu Yhdysvalloissa, kun kaupallisessa mediassa on luvassa niille aina niin paljon paljon näkyvyyttä. Hollywood elokuva oikeudetkin varmaan vielä tulevat myöhemmin niille aina, kuten tapana. Nämä mediauutisissa levitetyt falseflagit ja sen luokan informaatiosotaoperaatiot meinaan maksaa useita miljoonia tunti. Eivät ne ole ilmaisia, mutta pankkiireilla on rahaa millä mässätä ja mällätä, ja koko tämänkin operaation tarkoituksena on ajaa lisää terrorismin vastaisen sodan fasistisia lakeja valtioihin sekä levittää pelkoa maailmalla. Pelolla hallitaan ihmisiä. Pentagonissa käsikirjoitettua ISIS- propagandaa todennäköisesti luvassa koko tuutin täydeltä. Tämä kaikki pankkiirien rahoittama valtionterrori eskaloituu sitten lopulta atomipommeilla käytäväksi kolmanneksi maailmansodaksi, josta on leikki kaukana.

Totuusoppia_lapsille[1]

Maailman salainen valtaeliitti tekee nyt kaikkensa, jotta sen terrorismipropaganda uppoaisi valtaväestöön. Mutta kun siinä on vain sellainen pieni ongelma, että valveilla oleviin heränneisiin se ei enää tehoa. 9/11 terrori-iskut, jotka lavastettiin Yhdysvalloissa 11.9.2001 olivat lopullinen alkusysäys tälle maailmanlaajuiselle lavastetulle valtionterrorismille. Olihan aiemmin jenkeissä jo lavastettu 1993 vuoden pommi-iskut New Yorkin World Trade Centerin kaksoistorneihin. Sekä lavastettu Oklahoman virastotaloon tehdyt pommi-iskut. Mutta 9/11 oli suuruudeltaan jotain aivan omaa luokkaansa, sillä siinä nyt maailman salainen hallinto sekä USA:n hallituksen avustamana murhasi virallisten lukemien mukaan 2995 siviiliä USA:n maaperällä. Niin Yhdysvaltain hallitus syytti näistä USA:n historian tuhoisimmista terrori-iskuista muslimi sekä arabiterroristeja, jolla saatiin sitten julkinen hyväksyntä Afghanistaniin sekä Irakiin hyökkäyksille.

maxresdefault

Mutta sitten kun mennään tämän false-flag terrorismin salaisempaan agendaan, niin sitä eivät monet tiedä ja varsinkaan he joihin tämä false-flag terrorismi uppoaa läpi kuin väärä raha. Sillä koko false-flag iskujen, eli ns. valehyökkäysten päätarkoitus on psykologinen. Eli sen tarkoituksena on tuottaa massiivinen määrä pelkoa ja saada sen avulla vietyä kaikilta kansalaisilta lopulta kaikki meille kuuluvat perusoikeudet. Sillä tämän tuo valtiollinen fasismi ja liittovaltiokehitys nyt mm. EU:ssa vaatii. Koska ilman sitä ei taas saada tätä uutta maailmanjärjestystä ja sen agendaa toteutumaan sekä vietyä eteenpäin.

1672801

Onko idän media vain suitsettu ja alistettu Kremlin tahdottomaksi puolestapuhujaksi ja lännen vapaamuurarijohtoisen raha- ja valtaeliitin ja sen alaisten hallitusten ja tiedustelujärjestöjen harjoittama media vain toimittajien painostamista ja korruptiota, jonka tarkoituksena on saada lännen media uutisoimaan täysin vallanpitäjien propagandististen päämäärien hyväksi riippumatta siitä, onko uutisointi totta vai ei?

Tässä informaatiosodassa molemmat osapuolet syyttävät toisiaan siitä, mitä ne itse tekevät. ”Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.”

 1. Hei_
  Sivu oli kovin pitkä. Sitä hankalaa muuta kuin pikalukea. Kiinnitin huomiota sivun alkuun jossa otettiin asialle ”profeetallista” alustaa. Hes 38,39 koskee omaa aikaansa, ja ajankohta kun profeetta Hesekiel oli elossa on 600 eaa. Raamatun profetioille on toisinaan ominaista kuitenkin kaksois- jopa kolmoistäyttymys. Profetiat ovat usein vertauskuvallista kieltä, ja profetioita selitetään vertaamalla samanlaisia Raamatun ilmaisuja keskenään. Papin näky voi olla hyvin aivan tavallinen kokemus lopuksi uskovaisten keskuudessa kun hyvät ja pahat henget ihmisestä käyvät kisaa. Jumala voi antaa ihmisen oman uskon tueksi jotakin, mutta profetia on protetia vasta kun on ilmoitusta suuremalle joukolle. Ei profetiaa yhden ihmisen tarpeisiin anneta. Jumala ei profetiaa päivänpolitiikkaan kuitenkaan anna. On paljon suuremmat linjat mitä on profetoitu. Kuitenkin profetian lahja on hyödyttänyt oman aikansa seurakuntaa Apt 21:9 eikä tarvitse olla kyse mistään suurista maailman lopun linjoista vaan käytännön ajankohtaisesta uskovaisten käytännön toiminnan hyväksi. Raamatun profetiat varoittavat kuitenkin synnistä ja todistavat Jeesuksesta ja pelastuksesta. Itse paholainen osaa tekeytyä ”valon enkeliksi” myös 2 Kor 11:14. Ihmisen on aina arvosteltava 1 Tess 5:19-23 mukaan kaikki olemassa olevan hetken tiedon mukaan. Jos on kiinnostunut maailmanhistorian tästä ja tulevasta ajasta pitää perustaa Raamatun paljon selvemmille kohdille. Raamattu sisältää aikaamme ja tulevaa aikaa koskevaa paljon selvempää ja parempaa tietoa ja paljon parempaa ja selvempää profetiaa. Niitä pitää uskon vilpittömyydessä ja -hengessä tutkia että avautuisivat ja aikaa varata paljon.

  Emme voi tarkasti tietää tulevia käytännön päivän politiikan asioita. Yleiset aikojen ilmiöt on kerrottu Raamatussa kyllä. Löytyy sieltä Euroopan unioniakin koskeva profetia. Raamattu sanoo ettei unionista tule koskaan yhtä valtiota vaan maiden rajat pysyvät aina. Dan 2:41-44. Danielin kirjassa on maailman valtojen aikoja, mutta ei jokaista maailman valtaa.

  Euroopan unionista on turhaa maalata mitään pirua. Euroopan unioni on aivan samanlaista päivän politiikkaa kuin kaikki muukin. Unioni on iso ja hidas ja hakenut muotojaan, uusikin se on, muutosvaihe on ottanut aikaa. Toivotaan että koittaisi aika että unionista olisi meille maailmankaupassa kilpailussa etua. Emme ole köyhtyneet emmekä rikastuneet Suomessa unionin vuoksi. Olisimme saattaneet tulla toimeen ilman unionia, mutta takkuaisimme jatkuvasti tullin ja valuutan kanssa. Pienet maaseututilat unioni vei ja maatalouden työpaikkoja katosi. Kaupankäynti on helpottunut. Olemme unionin kansalaisia siinä kuin Suomen kansalaisia. Olemme olleet 20 vuotta lamassa. Unioni syytä lama ei ole muuta kuin niiltä osin että sovitituista kasvu- ja vakaussopimuksista olisi pitänyt pitää tiukemmin kiinni. Muutamien maiden velkasaneeraus aiheutti taantumaa pitkäään koko Euroopassa. Amerikan finanssikriisi amerikkalaisten pankkien kaatuessa tuli sitten Eurooppaankin. Talous on niin paljon kiinni maailman politiikan tilanteista. Pitäisi olla rauha joka paikassa ainakin ensin. On turhaa maalailla piruja seinille ja vetää siihen Raamatun paikkoja päivänpolitiikan asioissa. Raamatun linja profetioissa on yleinen- ei päivänpolitiikkaa koskevaa. Euroopan unioni on aivan hieno ja viisas tänään. Ihmisten yhteisiä asioita on aina pakko hoitaa. Unionissa sinänsä ei uskovaiselle mitään väärää ole. Vuosikymmeniä on säädetty ihmisoikeus- ja rauhan sopimuksia. Euroopan unionin ja Suomen hallintokulttuuri on äärettämän hieno ja viisas. -Kansan suvereniteetti parlamentarismissa. Ei pitäisi olla valittamista! Kaikki sopimuksemme edustavat korkean etiikan moraalin oikeustajua ja maailma on täysin turvalllinen paikka elää sopimuksien puolesta. Euroopan maiden yhteistyö antaa meillä varmuuden turvallisuudesta Euroopan maiden kesken.
  Omantunnon ja yhdistymisen vapaus- Näin pitää aina olla. Omantunnon asioita ei koskaan voi määrätä eikä saa määrätä. Yhteisiä asioita on pakko hoitaa. Yhteisiä asioita pitää hoitaa viisaasti kansakunnan hyvinvoinnin tähden. Ei ”politiikka” sen kummempaa ole Mooseksesta lähtien.
  Mutta Mooseksen väki oli Jumalaan uskovia ihmisiä. Jumalan Jeesus Kristus usko tuo vain hienoja arvoja ja rakkautta. Kristinuskoa ei ole olemassa ellei kaikki vaikuttimet ja teot ole rakkauden vaikuttimin; 1 Joh 4:8, Ilm 14:12, Hebr 12:14, Ef 2:8-9, Joh 3:16, Ilm 1:7-8.

  Olemme kiusallisesti idän ja lännen välissä. Maan rajojen loukkaaminen on aina kriminalisoitu ja meillä olisi maailman tuki aina hyökkääjää vastaan. Minusta sopimuksellisuus ja hyvät suhteet Venäjään on aina tärkeä asia. Meillä ei pidä olla tekemistä Amerikan energiapolitiikassa josta kaikki Amerikan itäsuhteet idän politiikka johtuvat pääosiltaan. Olisimme pian sekaantumassa kaikkeen ikävään Naton mukana, ja mitä se maksaisi? Tuskin haluamme jenkkimaan terroristiriitoja armaaseen Suomen maahan? Minusta pitäisi keskittyä Euroopan Unionin vahvuuteen maailmankaupan kilpailussa. Olemme niin tiiviisti verkostoituneet että irroittautuminen Euroopan Unionista ei ole mahdollista. Globalisaatio kutistaa maapalloa jatkuvasti. Oma työpaikka voi olla glogaali ja asiantuntijoiden verkosto.

  Venäjä on meille tärkeä kauppakumppani ja tuskin kukaan tahdomme aiheuttaa ehdoin tahdoin ristiriiitoja naapureihimme. Meille diplomatia on tärkeä, ja Euroopan Unionin jäsenyys ja kansalaisuus. Miksi katsoa niin kauas kun meidän pitäisi katsoa lähemmäksi ja nähdä mahdollisuuksia Euroopan unionin kehittämisessä. Miksi lähteä Amerikan energiapolitiikkaan asti?
  Meillä on maailman tuki jos rajojamme loukataan joka tapauksessa. Olisiko Amerikka heti itärajalla
  tukemassa meitä? Mitä hyötyä jenkkimaalle siitä olisi ?
  Kannattaa miettiä sitä missä kaikessa olisimme NATO:n mukana ja mitä se maksaisi ?
  Meillä ei ole Euroopan Unionin mahdollisuudet kunnolla vielä hallussa ja tähyilisimmekö NATO:oon?

  Olemme velkaantuneet kasvu- ja vakaus-sopimuksien kriittisille pisteille. Jatkossa sitten maahamme marssivat Euroopan unionin salkkumiehet laittamaan meidät järjestykseen jos emme itse onnistu. Ensimmäiseksi velkasaneerausmaissa on leikattu eläkkeistä 20%.
  Koko Euroopan unionia kohtaa ikääntymisen tuomat haasteet. Euroopan Unionia ja Suomea kohtaavat nuorisotyöttömyyden ja syrjäytymisen ongelmat. Työvoimapula olisi yhtä suuri katastrofi kuin moni muu asia kun nykyinen suuri ikäluokka on eläköitynyt. Ilmaston lämpeneminen ei Suomessa ole katastrofi mutta kuumissa maissa viljelymaa muuttuu kelvottomaksi; Jes 24.
  Olisi aika valjastaa pihvisonnien rehun viljelytilaa globaaliinkin tarpeeseen ihmisen ravinnoksi.
  Työllisyyden asiat on aina ensimmäinen asia kun puhutaan hyvinvoinnista ja BKT:stä.
  Minusta voisimme tehdä Suomesta energiaomavaraisen maan. Meillä on laajaa eko-bio- energia-osaamista. Tässä olisi klustereita ja investointeja sekä työpaikkoja! Veropakolaisuus on saatava loppumaan! Harmaa talous kokonaan kuriin ja kansalaisille omaa vastuuntuntoa tässä.
  Hoiva-alat työllistävät ja tulisi suunnata jolla on varaa yksityisiin palveluihin työllisyyden vuoksi.

  Hyvinvointivaltion mittapuu ja tunnusmerkki on että valtiovallan toimesta kyetään tuottamaan
  koulutuksen, terveyden ja sosiaalitoimen palvelut. Jokaisella pitää olla ihmisarvoinen elämä.

  Jumalan siunausta
  Jari Laurila
  Kurpan torpan sepän pojanpoika
  http://jarinhotelli.blogspot.com

  Tykkää

 2. Kiitos, kun kerroit ja tiedät totuuden.

  Tykkää

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: