”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.”

”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.” 

”Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään.”

Totuudesta vihaiseksi tulevat ainoastaan ne, jotka elävät valheessa.

Everything is backwards;
everything is upside down.
Doctors destroy health,
lawyers destroy justice,
universities destroy knowledge,
governments destroy freedom,
the major media destroy information and
religions destroy spirituality.

Kaikki on nurinkurista;

kaikki on ylösalaisin.

Lääkärit tuhoavat terveyden,

asianajajat tuhoavat oikeudenmukaisuuden,

yliopistot tuhoavat tiedon,

hallitukset tuhoavat vapauden,

keskeiset tiedotusvälineet tuhoavat informaation ja

uskonnot tuhoavat henkisyyden.

Se, mikä erottaa meidän aikamme aiemmista aikakausista, on tiedotusvälineiden pelottava valta ja propaganda ad nauseam (pahoinvointiin asti), mikä on muodostunut joksikin, mitä on kutsuttava ’1900-luvun huijaukseksi’.

‘a fabrication constructed of perjury, forgery, distortion of fact and misrepresentation of documents’ (‘pelkkä valhe, joka koostuu valapattoudesta, väärennöksistä, tosiasioiden vääristelyistä ja asiakirjojen vääristä tulkinnoista’

Virallisten valtamedioiden uutispalveluiden mahtava valta on – toistaiseksi – taannut tämän valheen menestymisen ja sensuroinut niiden sananvapautta, jotka ovat tuominneet tämän valheen.

Tiedon pahin vihollinen ei ole tietämättömyys. Se on kuvitelma tiedosta.

Mielenkiintoista, että rikollisten teoista kertova sivusto on jotenkin syntinen erinäisten kommentoijien mielestä. Natsit räyhäävät isännän äänellä ja paheksuvat rikoksensa paljastavia sivustoja.

Minäkään en ymmmärrä! Minäkään en ymmärrä mikä näitä kirjoittajia oikein vaivaa.

Eivätkö he ymmärrä että III-maailmansota on alkanut?

Eivätkö he ymmärrä että ainoa ihmiskunnan pelastaja on fasistimarxilainen pseudotieteellinen psykopaattien diktatuuri ja kollektivismi, jota YK edustaa, ja liittyminen kaikkiin mahdollisiin kansainvälisiin organisaatioihin – orgioihin?

Eikö suomalainen työntekijä ymmärrä että hänen etunsa vaatii vapaakauppaa niin, että halpatuonti voi viedä hänen työpaikkansa Kiinaan tai Intiaan?

Eikö Suomen veronmaksajat ymmärrä että heidän etunsa vaatii että Suomi velkaannutettiin konkurssin partaalle niin että taloudellinen vallankäyttö on voitu siirtää Helsingistä Brysseliin ja tehdä Suomen eduskunnasta ja hallituksesta Brysselin sätkynukke ja seremoniallinen marionettien instituutio?

Eikö suomalaiset käsitä että heidän etunsa vaatii että demokratia lakkautetaan talouskriisin varjolla ja Suomesta tehdään psykopaattipankkiirien hallitsema EU- neuvostotasavalta?

Eikö suomalaiset ymmärrä, että heidän etunsa vaatii että vallankäyttö ja varallisuus keskitetään globaalisti yhä harvempien narsistipsykopaattien käsiin?

Jos olisit marxilainen varmasti ymmärtäisit, koska marxismi on tie kohti monopoliyhteiskuntaa.

Eivätkö he ymmärrä, että nyt on aika luopua hajottavista ja vihaa lietsovista arvoista kuten koti, uskonto ja isänmaa?

Eivätkö he ymmärrä että nyt on aika luopua kansalaisoikeuksista ja kansallisesta itsemääräämisoikeudesta ja antautua globaalin fasistimarxilaisen kollektiivin mielivaltaan?

Mitä pahaa voi olla siinä, että ihmiset alistuvat veroa maksaviksi orjiksi, joita tieteellinen diktatuuri johtaa pseudotieteellä ja tyrkyttämällä leipää, sirkushuveja ja päihteitä?

Mitä pahaa on olla moraaliton fasistimarxilainen, joka haluaa vain hyvää – irstailua maan päälle jossa voi harjoittaa irtosuhteita, homoutta, pedofiliaa, eläimiin sekaantumista, paholaisenpalvontaa ja silti teeskennellä olevansa tieteeseen uskova kunnon ateisti?

Ja jos marxilaisten täytyi tappaa irstailun paratiisin rakentamisen nimissä yli 100 miljoonaa (tyhmää) ihmistä, niin mitä pahaa siinä voi olla – eikö jalo tarkoitus pyhitä keinot?

Ei kai nämä toisinajattelijat vain ole tyhmiä?

No onneksi meidän fasistimarxilaisten psykopaattijohtaja ei ole tyhmä – hän on historian ensimmäinen radikaali vallankumouksellinen – kapinatähti – langennut enkeli. Mutta älä kerro tätä kenellekään sillä kunnon ateistien ei saa julkisesti uskoa mihinkään myytteihin – ainoastaa seurata kyselemättä psykopaattijohtajaansa ja valehdella ja valehdella jne. sillä niinhän itse psykopaattiohtajakin on aina tehnyt.
Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.

Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään.

”Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä.

Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä.”

Rotschildin veljekset Lontoossa

”Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä.”

”Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa.

Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme.”

Tämä luo tietenkin aivan uutta valoa ylen asiaohjelmien surkeaan tasoon. Siellä on ilmeisesti töissä ihmisiä, jotka joko

a) eivät osaa lukea
b) tai eivät ymmärrä lukemaansa
c) tai eivät lainkaan seuraa uutisia
d) tai väärentävät todellisuutta tahallaan.

Mitään näistä ei tietenkään voi pitää varsinaisena suosituksena toimittajan ammattiin tai ylipäänsä valtamedian huokuvaan ylimielisyyteen ja itsekeskeisyyttä, koska ei ole vaikea uskoa, etteivät yllämainituista vaihtoehdoisa kaikki neljä pitäisi paikkansa.

Toimittajan logiikalla ei ole merkitystä. Toimittajat ovat kansanpetoksessa keskeisessä roolissa. He ovat petoksen mahdollistajia, he suojelevat rikollisia ja rikollista järjestelmää sekä estävät propagandallaan kansaa puuttumasta tilanteeseen.

Tiedotusvälineiden tehtävä on pitää kansa informoituna

Toimittajat toimivat päinvastoin, he myös luovat kansassa asenteita, jotta totuutta ei uskottaisi. Kyse ei ole tietämättömyydestä vaan toimittajat ihan istuvat alas miettimään, miten kyseinen valhe tai aivopesuohjelma kannattaa laittaa liikkeelle. Päätoimittajat toimivat varmuuslukkona, jotta ei vahingossakaan lipsahda mitään totuutta muistuttavaa massojen silmien eteen.

Tiedonvälityksestä on tullut mielipidevälitystä, mielipidemuokkausta ja mielipidetukahduttamista, aivopesu ja manipulointikanava. Faktat, jotka muokkaavat mielipidettä väärään suuntaan, pimitetään. Ja mielipiteet, jotka eivät perustu faktoihin eivät ole minkään arvoisia.

Sanat logiikka ja valhe ovat käytännössä kadonneet kokonaan tiedonvälityksestä, koska he eivät halua muistuttaa ihmisiä näistä käsitteistä.

Tiedotusvälineet eivät valehtele vahingossa

Tiedotusvälineissä ymmärretään, että väestössä enemmistönä ovat aina tyhmät ja älykkyydeltään keskitasoiset. Propaganda tähtää enemmistön eli “tyhmien” ihmisten manipuloitiin. Tämän vuoksi tiedotusvälineissä harvemmin vedotaan järkeen tai esitetään loogisia argumentteja.

iq-bell-curve

Valeargumentilla vältellään asioiden käsittelyä. Kyseessä on tietoinen yritys vältellä käsittelemästä aihetta, jota propagandakoneisto ei uskottavasti pysty käsittelemään tai edes selittämään parhain päin.

Leimaaminen myös tietoista toimintaa

Toinen tiedotusvälineille hyvin tyypillinen keino vältellä käsittelemästä aihetta on vastapuolen leimaaminen rasistiksi, natsiksi, foliohatuksi tai joksikin muuksi negatiiviseksi koetuksi hahmoksi, jonka kanssa keskusteleminen on “kaikkien alapuolella”.

Toimittajat eivät oikeasti itse usko vastapuolen olevan suvaitsemattomia, ja he tietoisesti käyttävät näitä sanoja väärin muuttaakseen niiden merkityksiä. Toimittajien ansiosta nykyään mikä tahansa epämiellyttävä sana tai lause on suvaitsemattomuutta.

Kaikki mitä joukkotiedotusvälineet julkaisevat jäävät yhteiskuntaan elämään omina totuuksina, vaikka ne olisivat miten räikeitä valheita, koska ei ole oppositiota jolla olisi yhtä laaja yleisö.

Tiedotusvälineiden omistajilla on agenda ja “tiedonvälitys” toimii agendojen ehdoilla, joita kyltymättömän ahne ja itsekäs pahantahtoinen eliitti ajaa läpi keinoilla millä hyvänsä. Asioiden uutisoimatta jättäminen seuraa selvää agendaa.

Tieto ja erityisesti tiedonvälitys on tärkeä vallankäytön väline. Se paitsi kontrolloi todellisuutta vähentääkseen muita ääniä, myös naamioituu toisinaan keskustelevaksi, jotta nekin, jotka eivät kuulu sen kannattajiin ja eliitin intresseihin, hyväksyisivät sen helpommin.

Kun sananvapauteen aletaan puuttua, kannattaa olla hereillä, sillä se on varmin merkki siitä, että valtaapitävillä on oma totuutensa, jonka yli ei sovi puhua.

1532680c948837078e3673ad01634cb3

Tieto ei ole koskaan neutraalia, koska se rakentuu yhteiskunnallisten rakenteiden ja suhteiden kautta. Niinpä vallalla oleva ns. ”oikea totuus asioista” on aina värittynyt eliitin tarkoitusperien mukaan. Ajoittain tämä tiedon muokkaamisen ja vallankäytön suhde on näkyvämpää kuin muulloin (Michael W. Apple).

Pahimmillaan vallankäyttäjät voivat muovata ihmisten ajattelua haluamaansa suuntaan ja määritellä näin ihmisten kokemuksen todellisuudesta. Se asettaa meille rajoja jopa sanoille; mitä saamme sanoa millaisilla sanoilla ja mikä ei ole hyväksyttävää puhetta. Sama pätee käytökseen ja muihin toimintatapoihin. Hyvä esimerkki tästä äärimmilleen vietynä on Pohjois-Korea.

Joillekin valtamedia edustaa totuutta ja demokratiaa, toisille se on kontrolloitua vallankäyttöä ja asioiden vääristelyä.  Lukijat etsivät totuutta ja huomaavat, että ellei se pakene, se naamioituu tai on vaikeasti määriteltävissä.  

quote-there-is-freedom-of-speech-but-i-cannot-guarantee-freedom-after-speech-idi-amin-72-86-39

Nykyisessä informaatioyhteiskunnassa median rooli on vieläkin näkyvämpi. Tiedon välittämisessä käydään informaatiosotaa, jossa erilaiset näkemykset taistelevat lukijoiden sieluista välillä huvittavissa, mutta toisinaan vakavammissa asiayhteyksissä.

yle1

Lukijan on yhä vaikeampi valikoida tietoa ja suodattaa sitä, koska tietoa ja sen suuntauksia on netissä valtavasti. Harhautuksen tunteelta ei välty  toimittajatkaan, ainakaan valveilla olevat. Lähes mikä tahansa tieto ja tietolähde voi olla vääristynyttä jollakin tavalla, ja tämän kanssa jokaisen on elettävä, mieluiten tiedostaen asian.

Tiedonvälitys ei onneksi ole yksiviivaista, vaan lukijalla on siinä dynaaminen roolinsa. Samaa juttua lukevat kaksi ihmistä voivat käsittää sen kahdella eri tavalla ja muodostaa asiasta vielä senkin jälkeen oman totuutensa etenkin aiheeseen tarkemmin perehtyessään. Onneksi.

Joka hallitsee viestintää, hallitsee kansaa – otsikoi Ilta-Sanomat

korea2

Suomalaisetkin ovat huomanneet jo pidemmän aikaa, että täällä Suomessakin vallitsee infokratia, eli tiedotusvälineiden valta, joka on poliitikkojen heille luovuttama.

Hienoista korulauseista huolimatta suomalainen valtamedia on kaikkea muuta kuin objektiivinen. länsimaiset tiedotusvälineet on alistettu täydellisesti epädemokraattisen eliitin ikeeseen.

Tiedotusvälineet pyrkivät kaikin keinoin hiljentämään ”valemedioiksi” kutsumansa itsenäiset mediat. Suuret tiedotusvälineet vannovat uskollisuuttaan objektiivisuuden ihanteelle, vaikka jopa poliittisesti passiivisin kansanosa ymmärtää, ettei valtamedianmaahanmuutto– ja Nato-uutisointi ole puolueetonta nähnytkään.

Hallituksen politiikkaa ei yksinkertaisesti voi puolustella järkiargumentein, minkä vuoksi toisinajattelijat on pyrittävä leimaamaan ja hiljentämään.

Nämä vallan anastaneet perinteiset valhemediat tekevät kaikkensa, etteivät kansalaiset saisi totuutta selville pyrkimyksistä, joita täällä tehdään kansalaisten etujen vastaisesti.

Kuvakaappaus: Iltasanomat

Ilta-Sanomat kirjoitti  9.3.-16 toimittaja Jari Aleniuksen kynällä:

Joka hallitsee viestintää, hallitsee kansaa. Tästä periaatteesta on tullut yhä merkittävämpi Pohjois-Korean viranomaisille, jotka pyrkivät estämään kansalaisten kaikki kontaktit ulkomaille.

Ilta-Sanomat kehtaakin kirjoittaa näin:

Kommunikaation täydellinen kontrolli on ase, jolla viranomaiset pyrkivät piilottelemaan maan vakavaa ihmisoikeustilannetta.

Tuota, tuota…

Mitenkäs, lukijat rakkaat, voinemme tämän IS:n jutun oikein tulkita. Itkeäkö vai nauraa. Itsestäänhän he kirjoittavat, eivätkä Pohjois-Koreasta.

korea1

Lisäksi aivan tuttuun tyyliin, he käyttävät vaientamiseen erinäköisiä metodeja, jotka olette jo varmasti tässä huomanneet.

Mihin valtion “vain yhden virallisen totuuden” propagandakoneisto tarvitsee lypsylehmiensä, veronmaksajien, satoja miljoonia euroja vuosittain?
Mikä on tehnyt journalismista, ja vieläpä kaiken lisäksi laadukkaasta sellaisesta, niin älyttömän kallista?

Tietysti johtajien palkat/palkkiot sekä heidän oheiskulunsa, lisättynä jo useissa maissa flopanneiden formaattien hankintoihin lohkaiseevat oman melko turhan osuutensa, mutta mihin loput?

YLEnmääräinen kilpajuoksu sisällöntuottamisessa mainosrahoitteisen median kanssa, sekä uutena “ilmiönä” vaihtoehtoisten medioiden luoma paine.
Yritetään kuitenkin olla se hiekkalaatikon isoin ja vahvin, mutta herätäänkin pian unelmasta painajaiseen, vain huomatakseen että pieleen menee.
Ja mikä vielä pahempaa, kohta sen tietää kaikki…

Yle_Aivopesu

Poliittiset toimijat ovat tutkineet ja kehittäneet jo kauan sitten keinoja joiden tarkoitus on muuttaa yleisön mielipidettä asioista siihen suuntaan kuin kyseinen ryhmä haluaa. Kansanomaisesti sanottuna aivopestä yleisö kannattamaan jotain asiaa tai kääntäen saada torjumaan omien tavoitteiden vastaisia toimijoita. Kommunistit aikoinaan syventyivät tuohon lajiin monipuolisesti mutta ei toisellakaan puolella täysin osaamattomia oltu.

Historiallisesti kommunistien käyttämän tiedon vääristelyn ongelma oli usein se että vääristely oli liian läpinäkyvää, tarkoitus paistoi läpi. Saatat ajatella että Neuvostoliiton hajoaminen aikoinaan muutti tilanteen Suomessakin, eihän Suomessa enää juurikaan vääristellä ja media antaa luotettavan yleiskuvan kaikesta ?

Valitettavasti ei.

Poliittinen vääristely on edennyt taitavuuden ja oveluuden kannalta tasolle kaksi. Vääristely tehdään niin ammattitaitoisesti ja monella tasolla että sitä voi olla vaikeaa havaita. Keinovalikoima riippuu hieman mediasta, keinoja sovelletaan luovasti riippuen onko kyseessä televisio- tai radiohaastattelu vai artikkeli joka julkaistaan lehdessä tai nettijulkaisuna.

inertertertdex

Pieni listaus yleisistä keinoista saada poliittisesti toivottuja tuloksia:

1) Muutetaan hieman tai kokonaan tiedon sisältöä ja/tai merkitystä

2) Poistetaan tiedosta osia jotka ei miellytä

3) Etsitään asiantuntijoita jotka tuottavat poliittisesti toivotulla tavalla väritettyjä lausuntoja

4) Ei päästetä julkisuuteen asiantuntijoita ja ryhmiä jotka edustavat erilaista linjaa

5) Jätetään kokonaan julkaisematta tieto joka ei miellytä

6) Toistetaan vääristettyä tietoa lukuisia kertoja

7) Syötetään vääristettyä näkemystä eteenpäin lukuisia kanavia pitkin

8) Haastatteluissa valitaan kysymykset vastustajille mahdollisimman haitallisella tavalla, ei vapautta puhua

9) Laitetaan vastapuolen haastatteluihin oman puolen väittäjä ”oikomaan”

Edward Snowden: Lännen agentit hyökkäävät vaihtoehtoismediaa vastaan

Edward Snowden paljasti helmikuussa 2014 läntisen infosodan koulutusaineiston, jonka todennäköisesti myös suomalaiset 100 virkamiestä oppivat Amerikan Yhdysvalloissa. Lokakuussa 2015 Suomi ilmoitti lähettävänsä 100 virkamiestä infosodan koulutukseen Amerikan Yhdysvaltoihin.

Edward Snowden

Edward Snowden esitteli helmikuussa 2014 Iso-Britannian ja Amerikan NSA:n agenttien Online Covert Action -opaskirjan (“The Art of Deception: Training for Online Covert Operations”).

Tästä opaskirjasta on vaiettu Suomessa lähes kokonaan.

Salainen opaskirja ohjaa länsimaisten maksettujen valtiollisten agenttien toimintaa sosiaalisessa mediassa, kun he toimivat ”trolleina” tai ikään kuin tavallisina ihmisinä, vaikka he ovat todellisuudessa hallituksen palkkalistoilla. Agenttien tehtävänä on myös ystävystyä vaihtoehtoismedian jäsenten kanssa.(1)

Iltasanomat Harvardin yliopisto 100 suomalaista infosotaan

Lännen valtiollisten agenttien toimintaan kuului tuhota tiettyjä yrityksiä vuotamalla julkisuuteen mahdollista luottamuksellista tietoa näistä yrityksistä, julkaisemalla kielteistä informaatiota erilaisilla foorumeilla sekä vaurioittamalla yritysten liikesuhteita. Vaihtoehtoismedian yritykset ovat tällaisia kohteita agenttien tuhotoiminnalle.

Snowden discredit a company

Online Covert Action –harjoitusmateriaalissa kuvaillaan agenttien tehtäviä sanoilla ”ystävystyä”, ”soluttautua”, ”matkia” (mask/mimic), ”häiritä”, ”luoda kognitiivista stressiä”, ”käyttää petosta”, ”pilata liiketoimintasuhteet” ja ”julkaista negatiivisia tietoja soveltuvilla foorumeilla”.

disruption Snowden

Iso-Britannian ja USA:n hallitusten määräyksenä on, että nämä palkatut agentit toimivat kierolla tavalla blogien kirjoittajina, aktivisteina, toimittajina tai sosiaalisten tapahtumien järjestäjinä. He toimivat palkattuina trolleina (englanniksi käytetään aineistossa sanaa ”trolls”) foorumeiden keskusteluketjuissa.

Salaisessa aineistossa toiminnallisen ohjekirjan otsikkona on häpeilemättömästi ”häiriö” (disruption): agenttien tulee aiheuttaa ”häiriö” yksittäisiä ”avainhenkilöitä” ja kiusallisia liiketoimintayrityksiä (esimerkiksi mediaa, joka ei ole tiettyjen sotilaallisten tahojen ohjauksessa) vastaan. Agentit kehittelevät myös eri ryhmittymiin soluttautuen ”jännitteitä”, jotta oppositio jakaantuisi ja tulisi tehottomaksi.

Saara Jantunen Jessikka Aro

Edward Snowdenin paljastamat menetelmät sisältävät hyvin monipuolisen työvälineistön, sellaisiakin kuin ”fake victim blog posts” (valheelliset uhrikertomukset) tai lavastetut operaatiot (set piece operation) ja ”false flag operation”.

Valheellisten uhrikertomusten tarkoituksena on mustamaalata tietty ryhmä pahojen viestien lähettäjäksi. Menetelmiin kuuluvat myös ”väärän lipun” (false flag) operaatiot, jotka on suunniteltu näyttämään ikään kuin joku Britannian vastustajista olisi suorittanut ne.[3]

Britannian vakoojat käyttävät jopa Internetissä ns. hunaja-ansoja (honey trap),jossa kyber-agentti houkuttelee poliittisen vastustajansa internet-treffeille, mutta todellisena tavoitteena on kohteensa häpäisy.

Snowdenin paljastama salainen aineisto osoittaa, että Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen hallituksille ei ole riittänyt vain vakoilu ja vakoilutietojen vaihto, vaan nämä ovat ryhtyneet salaisesti toimitettuun organisoituun aggressiivisuuteen tiettyjä henkilöitä ja yrityksiä vastaan monella eri foorumilla.

Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa on varattu julkisia varoja omien viattomien kansalaisten vakoiluun. Aktiivisena pyrkimyksenä on ollut heikentää sananvapautta, johdattaa harhaan sekä halventaa hyväuskoisia kansalaisia.

Iso-Britannian tiedustelupalvelulle on edellä mainittuun tehtävään erityinen salainen yksikkö ”Threat Reseach Intelligence Group” (JTRIG), joka järjestelmällisesti ”valvoo, soluttautuu, manipuloi ja kehittelee online-diskursseja”.[4] Tuolla tavalla Britannian hallitus yrittää vaikuttaa siihen, mitä ihmiset ajattelevat.

Snowdenin paljastama salainen JTRIG-dokumentti “The Art of Deception: Training for Online Covert Operations” osoittaa menetelmiä, joiden avulla valtion virkamiehet soluttautuivat Internetiin ja yrittävät korruptoida sitä. NSA ja GCHQ käyttävät veronmaksajien rahoja ja teknologiaa tähän petolliseen tekniikkaan. Koulutusta ja ohjausta varten oli salainen Disruption – operational Playbook.

Kuvatut Online Covert operaatiot ovat kiinteästi linkitetty HUMINT-henkilötiedusteluun. Samaa menetelmää käytettiin myös ryhmien hajottamiseen ja sisäisten jännitteiden luomiseen ryhmän jäsenten välille.

Koulutusmateriaali esittää sivulla 19 työkentäksi perinteisen sähköpostin, web sivustot, blogit, Linkedin, Facebookin, Twitterin, IRC:n ja Phone Voicen.Aineistossa todetaan, että SMS-tekstiviestit sopivat henkilökohtaiseen vaikuttamiseen paremmin kuin toiset eräät muut menetelmät.(2)

Eräs keskeinen periaate on ilmaistu koulutusmateriaalin sivulla 31: ihmiset tekevät päätöksiään ryhmien jäseninä, mutta ihmisten päätökset ovat enemmän emotionaalisia kuin rationaalisia. Online HUMINT – henkilötiedustelu – oli agenttien koulutusohjelmassa huomionarvoisesti esillä: kohdehenkilöiden avoimuus (openness), tunnollisuus (contentiousness), ulospäin suuntautuneisuus (extroversion), sovinnaisuus (agreeablness) ja neuroottisuus (neuroticism) tuli määritellä (sivu 40) osana sitä, mihin seikkoihin kohdehenkilö on mieltynyt, minkälaista varmuutta hän osoittaa ja miten paljastava hän on itsestään.

Henkilöön kohdistuvassa vaikuttamisessa koulutettuja virkamiehiä opetettiin hyödyntämään ns. tarvehierarkian pyramidia, koska uskottiin, että henkilön itsensä toteuttamisen tarpeet ja luovuus muodostuvat sen jälkeen vähemmän tärkeiksi, jos psykologiset tarpeet, kuten itsensä kunnioittaminen ja lähimmät ihmissuhteet ovat uhattuina, tai jopa perustarpeet (turvallisuus, ruoka, lepo, vesi) ovat joutuneet uhatuiksi (sivu 43).

Jos valtiollisesti kiusallinen poliittinen taho saatetaan hädänalaiseksi toimeentulon puolesta, niin tämän jälkeen hän kamppailee pikemmin päivittäisen toimeentulon saamiseksi leipäjonossa kuin rakentaa luovia poliittisia ajatuksia ja yhteyksiä.

Tällaisen evästyksen Suomen 100 virkamiestä saa informaatiosodan salaisista oppikirjoista Lännen agenteilta.

Lähteet:

(1) Snowden: “Training Guide” for GCHQ, NSA Agents Infiltrating and Disrupting Alternative Media Online. 25.2.2014.http://21stcenturywire.com/2014/02/25/snowden-training-guide-for-gchq-nsa-agents-infiltrating-and-disrupting-alternative-media-online/

(2) The Art of Deception: Training for a New Generation of Online Covert Operations. https://firstlook.org/theintercept/document/2014/02/24/art-deception-training-new-generation-online-covert-operations/

(3) Matthew Cole, Richard Esposito, Mark Schone and Glenn Greenwald. Exculsive: Snowden Docs Show British Spies used Sex and ‘Dirty Tricks’. NBC News 7.2.2014.   http://www.nbcnews.com/feature/edward-snowden-interview/exclusive-snowden-docs-show-british-spies-used-sex-dirty-tricks-n23091

(4)  Michael Snyder 26.2.2014. Set Piece Operation. Yes, There Are Paid Government Trolls On Social Media, Blogs, Forums And Websiteshttps://ascendingstarseed.wordpress.com/tag/set-piece-operation/

Saksalainen journalisti puhuu valtamediasta: me kaikki valehtelemme CIA:n laskuun

Toimittaja sanoo, että oli pakotettu kirjoittamaan valheita omissa nimissään, ja että määräysten kyseenalaistaminen johtaa käytännössä työn menettämiseen.

Amber LyonOlen ollut toimittajana 25 vuotta, ja minut on koulutettu valehtelemaan ja huijaamaan, ei kertomaan totuutta kansalle. Mutta nyt aion nousta ja seistä ylös ja sanoa, että se mitä olemme tehneet, on väärin.

1-13-16-cia

Etenkin viime kuukausina Saksan ja Amerikan media on yrittänyt tuoda sotaa Eurooppaan ja saada Euroopan sotimaan Venäjää vastaan. Kaikki tuo on manipulaatiota.

Media ja toimittajat ovat lahjottuja ja manipuloivat ihmisiä tekemälläpropagandaa Venäjää vastaan, he huijaavat ihmisiä ei vain Saksassa, vaan kaikkialla Euroopassa.

Alla olevassa videossa tämä toimittaja, Udo Ulfkotte, joka on yksi Saksan huippujournalisteista, kertoo rohkeassa ulostulossaan valtamedian valheesta.

Toimittaja tri. Ulfkotte ei ole ainoa, joka on tullut asian kanssa esiin; useita toimittajia on puhunut suunsa puhtaaksi, eräs heistä on tutkiva journalisti ja CBC:n entinen uutisreportteri Sharyl Atkisson.

Atkisson kertoi shokeeravassa TEDx:n talkshowssa, kuinka valheelliset ruohonjuuritason tahot, jotka ovat poliittisesti tai taloudellisesti järjestäytyneet, tehokkaasti manipuloivat ja vääristävät mediaa.

Toinen esimerkki on Amber Lyon, kolmesti Emmy-palkittu CC:n journalisti, joka sanoi median ottavan säännöllisesti maksua USA:n ja ulkomaiden hallituksilta, jotta media valikoi raporttinsa ja jopa vääristelee totuutta tietyistä asioista.

kVgrH

Aina siitä lähtien, kun Operaatio Mockingbird (Matkijalintu) eli CIA:n valtamedian kontrollointihanke alkoi, yhä useammat toimittajat ovat astuneet ulos ja kertoneet, että se mitä me näemmeja luemme mediasta, on aivopesua.

Valtamediassa on myös räikeitä valheita, erityisesti terveyden, ruoan, sodankäynnin (terrorismin), köyhyyden kohdalla.

WikiLeaksissä on olemassa asiakirjoja, jotka paljastavat USA:n hallituksen suunnitelleen kostoa maille, jotka kieltäytyvät GMO:sta (geenimuunnellut elintarvikkeet). Valtamedia jatkoi valheiden levittämistä GMO:sta, vaikka monet maat olivatkin kieltäytyneet niistä.

Valheiden lista on pitkä, ja tilanne on pahentunut viime vuosina. Jopa niin, että monet ihmiset näkevät jo uutisten läpi ilman toimittajien ilmiantoja.

Joten, olkaa tarkkoina ja tehkää myös omia tutkimuksia asioista, etenkin, jos epäilette vähänkään sitä, onko mediassa julkaistu asia totta.

Ikävä kyllä, on pakko herätä todellisuuteen.

Lähde: GlobalResearch

”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.”

”Viisas päättelee itse, tyhmä seuraa yleistä mielipidettä.”

”Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä.

Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta.”

”When a well-packaged web of lies has been sold gradually to the masses
over generations, the truth will seem utterly preposterous and its speaker a raving lunatic.”

Ylipursuavan valtamedian ”tiedon” keskellä, ja selvästi sen puutteellisesta tiedosta, et löydä oikeaa tietoa, josta saat ymmärryksen, että löydät sen tarkan ”ison kuva”  miksi maailma on parhaillaan siinä tilassa, missä se on.

Joukossa tyhmyys tiivistyy, koska ihmiset yleensä tukehtuvat irrationaalisuuteen myös käyttäytymisessä massassa.

Ihmiset menettävät rationaalisuutensa massassa, tulevat järjettömiksi massassa, mutta ihmiselle palaa järki takaisin, kun irtautuu massasta.

Nyt sinulla on mahdollisuus irrottautua massasta. Vaikka et ehkä ole samaa mieltä kaikesta siitä, mitä luet täältä, joten tutki täällä esitettyihin asioihin, jotka ovat todennettavissa oleviin tosiasioihin. Kaikki tiedot ovat  saatavilla ja voidaan todentaa pienellä vaivalla, mutta et löydä mitään tästä valtavirran uutislähteistä, joita ohjataan, kuten uutislähetyksiäkin.  Sitä kutsutaan propagandaksi.

Ehkä jos Suomen yliopistot aivopesevät vielä muutaman sukupolven suomalaisia disinformaatiolla ja bulkkitiedolla, evoluutiolla ja fasistimarxismilla – ehkä sitten suomalaiset ymmärtävät.
Hyvin puhtoiseksi pesty – on aivopesu onnistunut.

dd395-Wash (s)

Tiesitkö, että NATOA on vastassa vielä rankempi sotilasliitto kuin mitä se on itse.

Et tiennyt.

Media ei meillä siitä kerro.

Jos tiedon pimittäminen ei sinua haittaa, olet sopiva lammas vaalikarjassa määkimässä ja milloin milläkin porkkanalla vedätettävissä.

Oletko aivopesty toiveyksilö, joka on helposti liikuteltavissa ja juoksee vaikka polttouuniin vapaaehtoisesti jos lehdessä niin sanotaan ja uutisissakin hallitus käskee?

fox-brainwashing

Et ole yksin.

Suomen alueella on monta miljoonaa aivopestyä.

Eräiden arvioiden mukaan Suomessa asuu maailman kolmanneksi tyhmin kansa ja kyllä joidenkin hävettää olla osana sitä.

kuolinilmoitus

Suomi OY AB on ollut 01.01.1995 lähtien yksityinen yritys, jota on johdettu yksityisten keskuspankkien kautta. Näin ollen tämän yksityisomisteisen valtionyrityksen työntekijät katsotaan myös  keskuspankkihallinnon orjiksi, joilla ei ole oikeutta lakkoilla ja ajaa oikeuksiaan.

Salainen raportti kertoo: Suomen valtiolta loppui rahat vuonna 1992

Nyt se paljon varjeltu valtionsalaisuus sitten vuoti julkisuuteen, kun Taloussanomat nosti kissan pöydälle. Salainen raportti kertoo, että Suomi ajautui vuonna 1992 tilanteeseen, jossa rahat loppuivat valtion kassasta. Raportissa kerrotaan keinoista, joilla silloiset viranomaiset aikoivat saada pelastettua maksukykyisen maan.

1980-luvulla Suomessa vielä vienti veti ja palkat nousivat ja kansalaisilla oli rahaa, millä mällätä. Samalla pankit alkoivat myöntää lainoja kuluttajille miltei ilman vakuuksia. Jolloin pankista alkoi saada rahaa lähes mihin tahansa mitättömillä vakuuksilla.


Presidentti Mauno Koivisto oli yksi 90-luvun laman aikana
salaisen konklaavi sopimuksen toteuttajista.

Kuitenkin 80-luvun lopussa tapahtui tilanne, jossa pankkien löysän rahan politiikan toiminnasta syntyi kupla, jonka seuraukset olivat lopulta liiankin suuret, kun presidentti Mauno Koivisto solmi salaisen konklaavi sopimuksen, joka käytännössä tuli sitten tappamaan kymmeniä tuhansia yksityisyrittäjiä. Koska yksityisyrittäjille ei sitten 90-luvun lamassa annettu juuri mitään muuta lamalääkettä, kuin melkein kuin hirttoköysi käteen.


Kuva: Raimo Sailas laati 90-luvun laman aikaiset leikkauslistat.

Suomen valtiolta loppui siis rahat vuonna 1992 ja valtionvarainministeriön silloin budjettipäällikko Raimo Sailas sai tehtävän laatia ysärilaman leikkauslistat. Listalla oli leikkausesityksiä, jotka saivat silloiset työmarkkinapomot ja monet poliitikot hiiltymään. Leikkauslistalla olivat sitten työttömyysturva, työllistämismäärärahat, perhetuet, lääkekorvaukset, asumistuki, yritystuet, puolustus ja maataloustuki.

Valtionvarainministeriön lisäksi tilanteesta oli kusessa aina Suomen Pankkia myöten myös silloinen presidentti Mauno Koivisto, joka antoi sitten Sailakselle tehtävän: mitä tehdään, jos valtio ajautuu tilanteeseen, jossa se ei pysty enää maksamaan lakisääteisiä maksujaan, kuten esimerkiksi lapsilisiä?

Solmittiin sitten salainen valtion likviditeettikriisi raportti, joka on päivätty 8. lokakuuta 1992. Se oli siis salainen ja jaettiin vain silloin 10 henkilölle. Raporttiin viittaa myös ex-pääministeri vapaamuurari Iiro Viinanen (kok)kirjassaan, paljastamatta sen sisältöä.

Tästä siis näemme, että minkälaista valtakulissien takaista juonittelua tämän maan johtaminen on lähes aina ollut. Eipä tarvitse sitten ihmetellä, että miksi SUOMI OY AB rekisteröitiin Yhdysvaltoihin EU:n kuuluvaksi yksityiseksi yritykseksi 01.01.1995.

Mutta mennään sitten itse raporttiin:

Taloussanomat kertoo, että raportti on hyytävää luettavaa, jonka alussa heti hahmotellaan toimeksianto, jossa tarkastellaan tilannetta, jossa valtio uhkaa joutua tai on jo joutunut maksuvalmiuskriisiin. Raportissa todetaan, kuinka likviditeettikriisi voi tulla nopeasti ja siinä vielä viitataan arvioon, jonka mukaan ”valtio joutuu vuonna 1993 likviditeettikriisiin” mikäli ei käytetä poikeuksellisia keinoja syntyneen vajauksen kattamiseksi.
Raportissa edellytetään heti 10 miljardin markan lisäsäästojä jo tehtyjen säästöpäätösten päälle. Listalla olivat sitten valtion henkilöstön lomauttaminen, virastojen tehtävien priorisointi ja tarvittaessa virastojen toiminnan alasajot.
Raportti suositteli myös verotuksen kiristämistä ja uuden säästölisäbudjetin tekemistä heti vuoden 1993 alussa. Nämä kaikki toimenpiteet voitaisiin tehdä normaalisti eduskunnassa yksinkertaisella enemmistöllä. Mutta jos ne eivät riitä, niin sitten turvauduttaisiin jopa poikkeuslakeihin. Huolestunut Koivisto oli valmis laittamaan poikkeuslait Suomeen. Säästöjen tekemiseen haettaisiin valtuuksia valmiuslaista ja valtionpäiväjärjestyksestä. Valmiuslain tarkoituksena olisi turvata väestön toimeentulo ja maan alouselämä.
Valmiuslain perusteella valtioneuvosto voi muun muassa päättää virkamiesten palkoista, valtion maksujen lykkäämisestä ja säädellä valuutan maastavientiä ja -tuontia. Lisäksi ulkomaiset maksuvälineet ja ulkomailla olevat markkasääteiset maksuvälineet sekä ”eräät saamiset ja suoritukset ulkomailta voidaan määrätä luovutettavaksi ”Suomen Pankille”.
Raporttin tehtiin salassa, koska kansalle ja markkinoille piti antaa kuva, että tilanne on hallinnassa. Suomen Pankki turvautui maksuvalmiusluottoihin ja valtio nosti ulkomaisia lainoja valuuttavarannon tukemiseksi. Ilman näitä toimenpiteitä valuuttavaranto olisi aika ajoin tyhjentynyt. Jos Suomen Pankki ja valtio eivät olisi saaneet kansainvälistä rahoitusta, se olisi tyrehdyttänyt kaikkien muidenkin pankkien toiminnan.
Erään lähteen mukaan Suomen maksuvalmius oli hetkittäin vain yhden saksalaisen pankin myöntämien lainojen varassa. Jos tuon pankinjohtaja olisi päättänyt, että nyt saisi riittää, niin Suomi olisi voinut ajautua kansainvälisen valuuttarahaston holhouksen alaisuuteen. Eli tehnyt ns. Kreikat.

Lähteet: http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2015/02/07/suomi-kavi-hyvin-lahella-kreikan-ahdinkoa/20151651/12

Jaakko Kiander, Pentti Vartia: Suuri lama. Suomen 1990-luvun kriisi ja talouspoliittinen keskustelu (1998)

Esko Aho: Pääministeri (1998)

Iiro Viinanen, Kalle Heiskanen: Vaaran vuodet (2014)
Mauno Koivisto: Kaksi kautta, muistikuvia ja merkintöjä 1982-1994 (1994)

Suomen valtio on ollut vuodesta 1995 asti USA:n rekisteröity yritys

Meinasi aamukahvit lentää silmille, kun Sanden Blogi -oli päässyt googlettamalla kohti suurempaa sylttytehdasta. Hän löysi netistä listana yhdysvaltalaisia suuryrityksiä, joista yhden yrityksen nimi oli FINLAND REPUBLIC OF, eli Suomen valtio.

Yritystunnus Suomen valtion yksityiselle yritykselle oli annettu 1. tammikuuta 1995. Eli se astui voimaan välittömästi EU-jäsenyyden jälkeen.
 kuolinilmoitus
Suomen valtio menetti siis täysin itsemääräämisoikeutensa 01.01.1995 EU-jäsenyyden alkaessa ja SUOMI AB:sta tuli yksityinen yhdysvaltoihin rekisteröity yritys.
Tämä on täysin korporaatio fasismia, joka tuo esille sen kuinka EU Suomi on täysin yksityisomisteisten liikepankkien armoilla. Suomea luotsataan eteenpäin näillä likaisilla huumerahanpesupankeista lainatuilla korruptio-euroilla.
Kaikki kauppa- ja säätiörekisteritiedot Virre-tietopalvelusta

Y-tunnus: 0986674-0

Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
Toiminimi Suomen Valtio/Alv
01.01.1995
Verohallinto
Yritysmuoto Valtio ja sen laitokset 01.01.1995 Verohallinto
Kotipaikka HELSINKI 01.01.1995 Verohallinto
Yrityksen kieli Suomi 05.12.1994 Verohallinto
Päätoimiala Julkinen yleishallinto (84110) 31.12.2007 Verohallinto
Postiosoite PL 14 00054 VALTIOKONTTORI 27.05.2014 Yhteinen

Voimassaolevat rekisteröinnit

Rekisteri Tila Alkupvm
Verohallinnon perustiedot Rekisterissä 05.12.1994
Ennakkoperintärekisteri Rekisterissä 01.03.1995
Arvonlisäverovelvollisuus Liiketoiminnasta alv-velvollinen 01.01.1995
Arvonlisäverovelvollisuus Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta 01.01.1995

Ennakkoperintärekisteröinnin voimassaolo:

Tapahtuma Pvm
Seuraava tarkistuspäivä 28.02.2015

Y-tunnushistoria

Pvm Tapahtuma Selite
05.12.1994 Tunnus annettu

Kouluissa ei silti edellenkään opeteta miten valtion ja yksityisomisteisten pankkien välinen velkaorja systeemi toimii.

Suomen pankkia ei käytännössä ole enää olemassa, koska se on luovuttanut rahanluontioikeutensa näille mm. Wall Streetin huijari pankeille. Rotshildit omistavat Suomen pankin.

Euroopan union on ollut alusta asti globaalin pankkiirieliitin juoni ryöstää ennen taloudellisesti itse toimeentulevat valtiot ja Suomi on pääsemässä samaan sarjaan kuin Kreikka.

Edellinen pääministeri Jyrki Katainen painotti vuosia sitten julkisessa mediassa, kuinka suomalaisten tulisi nyt välittää toisistaan ja kantaa vastuuta.No mitä teki Jykä… Lähti Brysseliin, kun Juncker lupasi isompi palkkaisen pikkuviran komissaarina. Niin kauan kuin Suomi OY AB:lla on valtionjohtajina tällaisia omaan napaansa tuijottajia, niin koko kansan tulevat sukupolvet joutuvat maksamaan näiden ahneiden pyrkyrien ja pankkiirien aikaansaaamat vahingot jopa useiden kymmenien vuosien taloudellisella velkaorjuudella.

Jos vielä tulevaisuudessa näiden vallanhimoisten pyrkyrien ja pankkiirien tavoitteena on viedä Suomi kohti suurempaa sotilaallista konfliktia, niin näihin sisältyy siinä tapauksessa kovin mittavat sotakorvausmaksut.

Republic of Finlandin, eli Suomen itsemääräämisoikeus on nyt suuremmassa vaarassa kuin koskaan. Koska korruptoitunut vapaamuurarijohtoinen hallinto on viemässä Suomea kohti kolmatta maailmansotaa ja reserviläisiä täytyisi vielä joku päivä saada rajoille tykin ruoaksi asti. Mutta kaikki tämä militaristinen pelleily mitä mediassa lietsotaan, on täysin tarkoitushakuista ja Venäjä vastaiseen uutisointiin pelkästään Helsingin Sanomat upottaa useita kymmeniä miljoonia euroja joka vuosi.

Sodat kun ovat pankkiireille mitä parasta bisnestä ja niillä on katsottu pystyvän helposti hallitsemaan taloudellisesti ennen liian hyvin toimeentulevia valtioita. Esim. Saksan talous oli 1933 liian vahva ja Englanti uhosi jo tuolloin sotaa saksaa vastaan ja Adolf Hitlerin valtaannousu oli lähes kokonaan rahoitettu Englannin rikkaimman pankkiirisuvun Rothschildien ja Rockefellerien toimesta.

Kas kummaa sama sionisti-pankkiirisuku rahoitti myös Venäjän vallankumouksen 1917. Jostain kumman syystä nämä olennaiset asiat ovat kuitenkin aina jääneet kirjoittamatta historiaan, koska nämä rikolliset pankkiirit kirjoittavat itse sen maailman historian sellaiseksi kuin he sen haluavat. Mutta näiden syöpäläisten valtapeliä ei kuitenkaan missään tapauksessa voisi tuoda historian kirjoihin, jonka takia ne on tuotava muiden henkilöiden toimesta päivän valoon. Koska muuten historian kirjat säilyvät myös jatkossa väärennettyinä, ellei näiden pankkiirien harjoittamia vääryyksiä tuoda julki. Vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee meidät vapaaksi ja tieto on valtaa.

Onko olosi outo? Oletko tuuminut, että jotakin tapahtui 90-luvulla ja maamme Suomi muuttui oudosti täysin erilaiseksi kuin mitä se oli ollut aikaisemman itsenäisyytensä aikana?

Jos sinusta on tuntunut siltä, olet aivan oikeassa. 1990-luvun puolessa välissä Suomen tasavallasta tuli nimittäin yritys, jonka toimenkuvaan kuuluu kaikki valtiollinen toiminta ja yritysmuoto on Valtio ja sen laitokset.

Kertaanpa vielä: sinun kotimaastasi tehtiin kaikessa salassa yritys. Sinulle ei tästä ole kerrottu yhtään mitään.

Veikkaanpa ettei suurin osa kansanedustajistakaan tiedä elävänsä yrityksessä.

Kun tätä ajattelee ei ole lainkaan ihme, että valtiomme politiikka on muuttunut täydellisesti. Sehän ei ole enää kotimaamme, vaan yritys.

Sinä et maksa veroja omalle maallesi, vaan yritykselle nimeltään Suomen valtio, jonka omistaa rikollispankkiirit.

Se kerää omin luvin sinulta rahaa, jonka se käyttää kuten haluaa. Nykyisin se sijoittaa sinulta kiskomansa rahat euroon, EU-toimintoihin ja muihin hankkeisiin, joilla ei ole sinulle mitään annettavaa ja josta sinä et hyödy mitenkään. Ei se ole tarkoituskaan. Yritys nimeltään Suomen Valtio saattaa hyötyä.

Ei ole siis mikään ihme, että Esko Aho ja SITRA ovat halunneet maallemme uuden valtiomallin, jotka nyt toteutetaan “hallintouudistuksena”. Aikaisemmin hankkeen nimi oli “konsernimalli”. Siis yritysorganisaatio. SOTE ja “kuntauudistus” ovat sen osia. On luonnollista, että normaali yhteiskunta halutaan vaihtaa yritysorganisaatioon, kun maamme on meiltä salassa jo rekisteröity yritykseksi. Meidän maamme on jo yritys De facto ja De jure maailmalla ja meillä, vaikka ei julkisesti. Suomalaiset eivät ole tienneet sitä. Nyt tietävät.

Eikä tässä kaikki. Amerikkalaisista rekistereistä löytyy firma nimeltään The Republic of Finland, eli Suomen tasavalta.

Sinun kotimaasi on rekisteröity Yhdysvalloissakin yritykseksi. Eikö olekin jännä juttu. Sinulle ei ole kerrottu koskaan yhtään mitään koko kuviosta. Miksiköhän? Olisivatko maasi yritykseksi kaapanneet arvelleet, ettet halua kotimaasi olevan yritys, siis liiketoimintaa harjoittava organisaatio? Sellainenhan yritys on.

Tässä litaniaa Yhdysvaltain pörssivalvonnan rekisteristä, siis listalla on nimenomaan Yhdysvaltoihin rekisteröityjä yrityksiä:

tiliote1
lähde: http://removingtheshackles.blogspot.fi/2013/02/is-your-government-i-mean-corporation.html?m=1
Selityksiä on tietenkin taas kuin reikiä poliitikossa: se liittyy alviin, se liittyy siihen ja tähän ja tuohon, ei tällä ole merkitystä, mikään ei ole muuttunut. On. Kotimaastasi, valtiostasi on tehty yritys.

Yritys ei ole sama asia kuin demokraattinen tasavalta.

Yritys ei ole demokraattinen, eikä toimi kenenkään kansalaisen eduksi, vaan omistajiensa. Keitä he ovat, sitä emme tiedä. Sen tiedämme, että sinun ja minun kotimaastamme tehtiin kaikessa hiljaisuudessa yritys samaan aikaan kun maamme liitettiin Euroopan Unioniin.

Ja koska tämä täydellinen yhteiskuntamme ja isänmaamme olemassa olon muuttaminen on tehty täydellisessä hiljaisuudessa, tempun tekijät ovat tienneet leikkivänsä tulella.
He ovat tienneet, ettei Suomen kansa koskaan hyväksyisi maansa muuttamista firmaksi. Se kuitenkin muutettiin sellaiseksi
jo parikymmentä vuotta sitten. Olet siis elänyt yrityksessä viimeiset 20 vuotta. Mieti sitä, “kansalainen”.
Mietipä mitä näköaloja tämä tieto tarkoittaa, kun se liitetään Yhdysvaltain ajamiin vapaakauppasopimuksiin. Yritys nimeltään Suomen Valtio/The Republic of Finland ja transatlanttinen vapaakauppa.

Koska valtiomme, kotimaamme, on yritys, se voidaan myös ostaa. Ja maailmalta löytyy miehiä joilla on enemmän rahaa kuin valtiollamme, yrityksellä nimeltään Suomi. Kaikki mitä täällä on, kaikki mitä suomalaisilla on, kaikki mitä me olemme tehneet, saavuttaneet ja maksaneet veroina, koulut, metsät, valtatiet, rautatiet, järvet ja joet, tunturit ja harjanteet, kukkulat ja laaksot, vedet ja rannat rakkaimmat, kaikki ne ovat ostettavissa. Kaikki ovat myytävissä sinun altasi. Ympäriltäsi. Se on täysin normaalia yritystoimintaa.

Kerrataanpa vielä: vuosina 1994/95 Suomen Valtio rekisteröitiin yritykseksi.

kuolinilmoitus
The Republic of Finland on rekisteröity myös Yhdysvalloissa yritysrekisteriin. Kun tasavallasta tehdään yritys, koko valtiomuoto muuttuu. Koko yhteiskuntajärjestys kumoutuu.
Demokraattisen yhteiskunnan tilalle tulee laillisesti rekisteröity yritys.
Eikä sinulle, minulle, meille kenellekään ole koskaan kerrottu koko asiasta yhtään mitään.
Jos tämä ei ole maanpetos, niin mikä on?
Tiedot löytyvät yritysrekisteristä. https://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0&path=1547%3B1631%3B1678
Tässä suora lainaus:
ytj1
Hallitus on koko viime vuodet jatkuvasti luvannut saavansa aikaan 100 000 työpaikkaa.
SDP ilmoitti 2010, että se tulisi seuraavalla vaalikaudella tavoittelemaan 100 000 työpaikkaa. Lupaus uusista työpaikoista on jo liian vanha keino saada puolueiden kusetettuja itselleen uusia äänestäjiä.
Suomen teollisuudesta on todellisuudessa viimeisen talouskriisin jälkeen kadonnut 100 000 työpaikkaa. Joten ehkä suomen eliitti käyttikin normaalia kieltään ja ilmoitti asian päinvastaisessa näkökulmassa, joka muutenkin lienee korruptoituneelle hallinnolle yleistä.
Nollakasvu työttömyyden taustalla
Mediassa ei paljoa olla puhuttu tästä eliitin salaisesta poliittisesta agendasta, johon koko tämä massatyöttömyyden luominen perustuu. Se tunnetaan nollakasvuna.
Nollakasvulla tarkoitetaan sitä, että valtion tase jää miinukselle, eikä teollisuus enää tuota entiseen malliin. Tämä lisää massatyöttömyyttä ja heikentää valtion kilpailukykyä.
Suomen Pankin tase löytyy sen omilta internet sivuilta ja se näyttää tältä. Taulukossa olevat summat ovat miljoonia. Eli jos vaikka helmikuussa 2016 suomen valtio on saanut liikkeessä olevia seteleitä 17 489, tarkoittaa tuo sitä, että tuo luku kerrotaan vielä miljoonalla. Tämä kyseinen summa siis tarkoittaisi 17 489 000 000 € liikkeellä olevia seteleitä.

Rahajärjestelmän salattu todellisuus

Tilanne muistuttaa kuin pumppaisi puhjenneeseen polkupyörän renkaaseen lisää ilmaa. Tälläkö luodaan talouskasvua ja lisää työpaikkoja ?
Syyskuussa vuonna 2001 CNN:n mukaan Mohammad Atta, joka ei edes osannut lentää kunnolla pienkonetta, tarttuikin yhtäkkiä Jumbojetin ohjaimiin ja lensi sillä World Trade Centeriin kuin mestaripilotti. Tällaisia satuja propagandakoneisto tuottaa.
Jos ihmiset tajuaisivat sen, että miten tätä Pentagonin terrorismi propagandaa oikein tuotetaan, niin jokainen meistä lakkaisi uskomasta näihin valheuutisiin. Luennoitsijana ja kirjailijana tunnettu David Wilcocktotesi muutama vuosi sitten, että oli kerran istunut samassa huoneessa näiden propagandankirjoittajien kanssa ja näki siellä sen, kuinka tyhminä he meitä oikein pitävät.
He oikein nauravat näille typerille ihmisille, hyödyllisille idiooteille, jotka uskovat näitä heidän käsikirjoittamiaan satuja ja vielä pelkäävätkin niitä niin paljon, että ovat valmiita samalla luovuttamaan perusoikeutensa pois. Jottei vaan mikään ISIS mörkö tule jatkossa heidän olohuoneisiin taulutelevision kautta kummittelemaan ja pelottelemaan heidän elämäänsä. Tästähän tässä on lopulta kysymys, pelolla hallinnasta ja hajoita sekä hallitsetyranniasta, jota illut ovat osanneet käyttää omien intressiensä hyväksi.
Tarhassa tai edes peruskoulussa kun ei missään vaiheessa opetettu sitä, että kuinka sinä voit omilla ajatuksillasi hallita omaa todellisuuttasi. Joten annoit sitten luvan muille hallita tätä ulottuvuutta mm. television syöttämän pelkopropagandan avulla. Näin sitten ihmiset jäivät kuin hypnoosinomaisesti riippuvaisiksi näistä jokapäivittäisistä ”uutisista”, joissa kerrotaan vain se mitä on tapahtunut jossain päin maailmaa. Mutta ei missään vaiheessa kerrota, että miksi näin tapahtuu.
Yhä useampi ihminen nykypäivänä väsyy tällaiseen jatkuvaan negatiiviseen ja pelotteluun keskittyvään uutisointiin. Sellainen keskimäärin jopa masentaa ihmismieltä, kun joutuu jatkuvasti lukemaan lehdistä, kuulemaan radiosta ja näkemään vielä tv:stä tätä jenkkipropagandaa, jolla pelotellaan ihmiset pysymään ruodussa. Sillä kaiken tämän takana on vain saada pysymään miljardit ihmiset ruodussa, ettei vaan kukaan heräisi tästä kollektiivisesta unesta.
Eli mikä on Illuminatin suurin salaisuus, jota he eivät ikipäivänä halua päätyvän kaikkien meidän tietoon. No se on juuri tuo ylläoleva asia, että suurin osa maailman väestöstä elävät ryhmäunessa ja eivät ole tietoisia siitä, että he voisivatkin herätä ja alkaa käyttämään aivojaan myös itsenäiseen ajatteluun.
Se on kuitenkin jokaiselle päivätietoisuuden unessa olevalle ihmiselle hyvin pelottava ajatus, että he olisivatkin vastuussa ajatuksistaan, itsestään sekä myös ympäristöstään. Koska jokainen ajatus on energiaa ja vaikuttaa näin ollen myös ympäristöön. Niin mielummin pidetään kuitenkin siitä vanhasta ja zombiemaisesta maailmankuvasta kiinni, jossa tiedotusvälineet ja media sekä tiede hallitsevat uskomuksiamme, sekä ajatteluamme jos koska emme siihen uskaltaudu itse.
Mitä pidemmälle mennään tulevaisuudessa, niin jossain vaiheessa kun koko ihmiskunnan tietoisuuden heräämisprosessi on saavuttanut jo kriittisen massan, niin illut alkavat lopulta turvautua aivoimplantteihin. Eli alkavat pakottaa kansalaisia ottamaan pakollisia ihon sisäisiä implantteja ja lopulta myös aivoimplantteja, joilla sitten eliitti tulisi ohjaamaan ihmisiä kuin jotain robotteja.
Kaikki tämä on jo heidän toimestaan suunniteltu tapahtuvaksi ja USA:n armeijan osastot aina DARPAA myöten on valmisteltu näiden muutoksien toteuttamiseen. Mutta lopulta kuitenkin kaikki tämä aivottomien ja sieluttomien teknokraattien mielipuolinen aivoimplantointi kehitys voidaan pysäyttää, jos me vaan riittävän suurella joukolla sanomme sille, että ”Nyt riittää”.
Tätä suomenkin kansaa ollaan jo holhottu niin monta vuosikymmentä, että monilla suomalaisilla alkaa olla jo mitta täynnä tästä jatkuvasta EU:n ja Suomen poliittisen eliitin holhouksesta. Suomen on pystyttävä toimimaan jatkossa itsenäisenä maana, ilman minkään ulkopuolisen valtion ja eliitin holhousta.

Terrorismi on ollut aina vain eliitin itsensä luoma poliittinen pelote, jolla se kuvittelee laittavansa Norjankin kokoiset maat ruotuun. Mutta kuten olemme nähneet, niin valtionterrorismin aika ei ole vieläkään ohi. Mossad, CIA, Mi6, Mi5 jne. ovat turvallisuusuhka rikollispankkien rahoittajineen koko maailmalle ja kuitenkin tässä jokaisen maan viranomaiset käyttävät silti kaiken energiansa vain näiden mediassa lavastettujen ISIS syntipukkien jahtaukselle. CIA:n tai Mossadin agentteja ei olla mediassa jahdattu kuin jänistä milloinkaan, vaan nämä likaisen työn miehet päästetään ensimmäisillä lennoilla diplomaattipassin kanssa poistumaan maasta.

Vaikka presidentti Sauli Niinistökin totesi jo viime vuoden lopulla kommentoidessaan Pariisin terrori-iskuja, että kuinka ”Pelolle ei tule nyt antaa valtaa”. Niin hän kuitenkin sen jälkeen sanoi, että kuinka ”Tästä kaikesta meille pitäisi nyt tulla sellainen yhteinen vaikutelma kaikille yhteisestä vihollisesta”.
Niinistö siis haluaisi, että me suomalaiset uskoisimme tähän CIA:n ja Mossadin ja muiden rikollispankkien rahoittamaan ISIS järjestöön,kuinka se olisi meidän kaikkien yhteinen vihollinen, jonka aikaansaamalle pelolle me emme saisi antaa valtaa.

Valtioneuvosto ja heidän vakoilukätyrinsä kybersota osastolta sitten pitävät suomelle suurimpana turvallisuusuhkana tällaiset näitä asioita paljastavat nettikirjoittelijat, koska ne suututtavat ulkomaalaisten ja rikollisten pankkikriminaali tahoja paljastuksillaan. Totuudella on aina ollut sellainen rooli, että se on aina satuttanut eniten näitä oikeita syyllisiä, joita ei media tai poliisi jahtaa ollenkaan.  Nämä ase sekähuumekauppiaiden keisarit istuvat vain jossain tuolla satojen tuhansien nahkasohvalla ja polttavat sikaria. Mutta jos yksikään valtionpäämies, kuten Olof Palme erehtyy astumaan heidän salaisten asekauppojensatielle, niin se on heti kuula otsaan.

Suomessakin on jo vuosikausia toiminut salainen aseiden salakuljetusrinki, jota Patria on saanut edelleen jatkaa. Vaikka muutamanvuoden takaisessa lahjusskandaalissa tuomittiin kaksi Patrian johtajaa lahjusten antamisesta.
Lopulta kuitenkin sitten ns. hyvä veli -verkoston vapaamuurarit pelastivat nämä kaksi vapaamuurariveljeään tuomioilta ja Turunhovikoieus kumosi tämän aiemmin käräjäoikeuden antaman tuomion ja hylkäsi kaikki lahjussyytteet.
Eli näin lopulta saatiin tämä lahjusjuttu kumottua HYVÄ VELI verkoston voimin, joka osoittaa jälleen kerran sen, että miten Suomen sisällä toimiva virkamiesrikollisuus on vaikutusvaltainen kerho, koska sen sisällä vaikuttaa lukuisia vapaamuurareita, joita istuu aina hovioikeudenkin tuomareissa asti ja he suojelevat omiaan toisensa vapaamuurariveljien tekemiltä rikoksilta.

Suomi on vapaamuurarijohtoinen, mutta mitä vapaamuurarius on?

Vapaamuurarit

Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista.

Bible, lights & cross

Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin taannoin antamaan myös Yle:n  MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013).  Dokumentin oleellisin anti olikin  todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille. Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta. Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

Orwell 1984 sosiaaliluokat

Vapaamuurarit usein selittävät, että heidän toimintansa tähtää yksilön kehitykseen, eikä siinä ole mitään pahaa tai salamyhkäistä. Kuitenkin koko toiminta perustuu juuri salaisuuksien paljastamiseen jäsenille vähän kerrallaan, jonka avulla saadaan jäseniä sitoutumaan organisaation agendaan. Kyseessä on hierarkinen organisaatio, jossa alemmilla ei ole mitään käsitystä ketkä ovat kansainvälisellä tasolla heidän yläpuolellaan ja vetävät naruista. Sen sijaan jäseniksi liittyneet arkkitehdit, lakimiehet, opettajat, poliitikot ja muut vain sokeasti edistävät agendaa, jonka veljeskunta heille antaa. Lisäksi salailu ja salaisuuksien pitäminen liittyy juuri toimintaan, joka ei kestä päivänvaloa ja ulkopuolista kritiikkiä. Jos toimii oikeasti hyvän asian puolesta, niin sitä ei tarvitse salailla. Miksi eivät vapaamuurarit kerro julkisesti toiminnastaan enemmän tai vaikka videokuvaa toimintaansa, jos siinä ei kerran ole mitään kyseenalaista?

Vapaamuurarien todellinen jumala on Lucifer ja kabbalistiseen agendaan kuuluu Jeesuksen nimen hävittäminen ja tämän korvaaminen Luciferilla. Tarkoituksena on siis luoda illuusio, jonka mukaan Lucifer olisi todellinen messias tai että Lucifer on sama kuin Jeesus. Luciferin palvonta tulee esiin mm. Albert Piken, 33:n asteen vapaamuurarin kirjassa ”Morals and Dogma”:

Morals and dogma Lucifer

albertpikewashington

Vapaamuurarit yleensä pyrkivät kysyttäessä kieltämään yhteytensä Luciferiin tai sitten selittämään, että Lucifer ei ole paha vaan hyvä, koska hän on valon ja tiedon kantaja ihmiskunnalle. Kreikan mytologian analogiana siis Prometheus, joka kapinoi pahaa Jumalaa vastaan antaen tulen ihmisille. Gnostilaisuudessa samalla tavalla käärmekin kuvataan hyvänä, koska se halusi antaa paratiisissa ihmisille omenan tiedon puusta. Tästä huomaammekin, että Lucifer on todellisuudessa myös Talmudin juutalaisuuden jumala, sillä Talmud on lähtöisin fariseuksilta, jotka olivat kabbalan harjoittajia. Tämän vuoksi kabbalistiset juutalaiset rabbit ja vanhimmat kutsuvatkin kansaansa käärmeihmisiksi, koska heidän palvonnan kohteensa on vanhassa testamentissa, kabbalistisessa Zoharissa ja Eenokin kirjassa esiintyvä käärme, käärme-jumala (tai lohikäärme).

Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S-ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut. Ilmeisesti S-ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S-ryhmän sisältä. S-ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S-ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S-ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S-ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

Dark side of the moon

Sanoivat vapaamuurarit julkisesti mitä hyvänsä, on selvää, että Lucifer on heidän jumalansa. Tähän sain kerran lisävahvistusta kun onnistuin pääsemään keskusteluun aiheesta amerikkalaisen vapaamuurarin kanssa. Hänen mukaansa palvonnan kohteena ei ole pelkästään Lucifer vaan myös muut Nefilit, jotka voidaan käsittää myös niin sanottuina langenneina enkeleinä tai Luciferin jälkeläisinä. Nefilit esiintyvät jumalina tai demiurgeina monissa mysteeriuskonnoissa, kuten mm. persialaisessa (babylonialaisessa), egyptiläisessä ja intialaisessa mysteeriuskonnossa. Esimerkkinä mainittakoon hindulainen Shiva, jonka kolmas silmä tuo valon maailmaan kahden muun silmän sulkeuduttua.

shiva patsasBaphomet

Käärmeiden ympäröimä Shiva patsas. Shiva, kosmisen tanssin ja joogan jumala, tuhon jumala, joka on puoliksi mies ja puoliksi nainen, aivan kuten temppeliritarien ja vapaamuurarien palvoma Baphomet. Oikealla kuvassa Eliphas Levin kuvaama Baphomet, jonka sukuelimistä nousevat symboliset käärmeet sekä jaloista muodostuu lampaan kuva, joka symboloi Jumalan Karitsan yläpuolella olemista. Tämä auttaa ymmärtämään, minkä vuoksi joogaa kutsutaan niin sanotuksi ”käärmetietoisuudeksi”. Monet katolisen kirkon papit ovatkin tuomineet joogan saatanalliseksi. Katolinen kirkkohan julisti jo useita satoja vuosia sitten vapaamuuraritoiminnan Saatanan synagoogaksi ja ikuisesti kielletyksi toiminnaksi.

Obama newsweek

Shiva CERN

Yoga ritual

Kuvassa sadat jooga-harrastajat suorittavat tietämättään saatanallisen rituaalin. Jooga sai alkunsa seksikulttina, jossa on paljon yhteistä kabbalistisen seksimagian kanssa. Tämän vuoksi Talmudissa sallitaan pedofilia, sillä kabbalistirabbit harjoittavat sitä seksimagian yhteydessä.

Albert Pikea voidaan pitää vapaamuurarien ”paavina” ja hänen kirjoituksensa ovatkin tärkeä opinkappale esoteerisille salaseuroille vielä tänä päivänä. Monista esoteerisista salaseuroista väitetään, että niillä ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa, erityisesti jos nämä salaseurat saavat negatiivista julkisuutta. Kuitenkin suurimmalla osalla esoteerisista salaseuroista on juutalais-kabbalan tausta ja ne ovat saman hierarkian palveluksessa kuin vapaamuurariloosit. Tunnetuimpia ja vaikutusvaltaisimpia vapaamuurarien kaltaisia salaseuroja ovat Temppeliritarit, Ruusuristiläiset, OTO (Ordo Templi Orientis), The Golden Dawn. Salaseurat muodostavat erittäin tärkeän valtamekanismin länsimaiden ja koko maailman valtapolitiikassa. Poliittisen vallan voidaankin katsoa muodostuvan kolmesta tekijästä:

  • Hierarkinen ja salattu organisaatio
  • Media valta
  • Rahan valta

Hierarkisella organisaatiolla voidaan saavutta suuri valta ja levittää pienen huipulla olevan eliitin agendaa tehokkaasti ylhäältä alas päin. On olennaista, että organisaation pitää olla salattu, koska tavallinen kansa ei saa tietää, kuka naruista todella vetää. Näin kansa ei koskaan näe eikä ymmärrä valtaapitävien todellisia tarkoitusperiä ja heidän kritiikkinsä kohdistuu vain hierarkian julkisuuteen asetettuihin syntipukkeihin, joista hyviä esimerkkejä ovat Stalin ja Barack Obama. Hierarkiassa ylemmällä tasolla olevien salaaminen mahdollistaa myös sen, että hierarkian sisällä ei voi syntyä kapinaa agendaa vastaan, koska alemmat eivät tiedä ketä vastaan tulisi kapinoida. Maailmanpolitiikassa hierarkian agendan eteenpäinviemisen ensisijainen kanava ovat kansainväliset organisaatiot ja ajatushautomot, joissa jaetaan käskyjä ja toimintaohjeita kokouksiin osallistuville vapaamuurareille. Tälläisia organisaatioita ovat mm. Bilderberg -ryhmä, bilderbergiläiset, vapaamuurarit ja pankkiirit (lataa koko dokumentti Download) Trilateraalinen komissio ja CFR (Council of Foreign Relations). Agendan levittämisen toinen kanava ovat sitten paikalliset vapaamuurariloosit, joista suurin osa on niin sanottuja sinisiä looseja, eli jäsenet voivat niissä saavuttaa vain kolme ensimmäistä vapaamuurarien astetta. Loosien jäsenet tottelevat sokeasti ylhäältäpäin tulevaa ohjeistusta, vaikka eivät välttämättä  edes tiedä, että käskyt saattavat tulla esim. B’nai B’rith loosista, joka on täysin  juutalainen loosi ja kontrolloi alempia looseja. Sokean tottelemisen taustalla on oman edun ajaminen. Loosien jäsenet ajattelevat, että tehdessään palveluksia veljeskunnalle, saavat he vastapalveluna parempia uramahdollisuuksia tai rahallista hyötyä ja liiketoimintaa korruption kautta. Vapaamuraritoiminta houkuttelee erityisesti niitä, joiden tavoitteita elämässä ovat vallan ja vaurauden kasvattaminen ja materialistisen menestyksen kerääminen. Tämän vuoksi looseihin pyritään kutsumaan henkilöitä, joiden arvomaailmaan tämä itsekäs pyramidiorganisaatio soveltuu. Koko toiminnan pohjalla onkin niin sanotuu luciferiaaninen filosofia, jonka mukaan ikävien ja pahojen asioiden tekeminen on sallittua, jos tämän kautta voidaan saavuttaa suurempaa hyötyä ja hyvää. Tämän filosofian avulla on perusteltu valheen sokaisemille jäsenille monet sodat, terroriteot ja valheet. Luciferiaaninen filosofia lisäksi kytkeytyy kiinteästi sekularismiin, jolla erityisesti pyritään houkuttelemaan akateemisista ja luonnontieteellisistä piireistä jäseniä organisaatioon. Luciferiaaninen filosofia katsotaan luonnolliseksi ja evoluution kehittämäksi, koska se tuhoaa kilpailevat aattet ja ryhmät, jotta oma ryhmä selviytyy ja kehittyy maailmaa hallitsevaksi. Luciferiaanisissa teoksissa puhutaankin super-organisaatioista ja ryhmistä tai superorganismeista, jotka ovat käytännössä valtavia hierarkisia globaaleja vapaamuurariklustereita.

Vallan välineenä rahan merkitys on selviö. Juutalaiseliitin omistamat kansainväliset pankit ja USA:n keskuspankki FED tarjoavat hierarkialle käytännössä loputtomat rahavarannot, joiden avulla voidaan lahjoa ja lobata poliitikkoja, rahoittaa konflikteja ja tukea vapaamuuraritoimintaa agendan edistämiseksi. Rahalla voidaan myös pitää yllä median propagandaa ja jatkuvaa aivopesua. Median tehtävä on pitää ihmiset harhautettuna, jotta he eivät ymmärtäisi, mikä on maailman todellinen valtarakenne. Kansa ei tulisi hyväksymään pienen eliitin harvainvaltaa, minkä vuoksi demokratian ja kansanvallan illuusiota pidetään yllä median toimesta, sekä puolueiden välisten kiistojen teatterilla.  Tämän vuoksi monet tärkeimmät suurten medioiden vaikuttajat ja omistajat ovat joko vapaamuurareita tai juutalaisia ja osallistuvat säännöllisesti Bilderberg   bilderbergien (lataa koko dokumentti Download)  ja Trilateraalisen kommission kokouksiin. Median tehtävä on myös siirtää tavallisten ihmisten huomio pois yhteiskunnan epäkohdista roskaviihteen avulla. Tähän on valjastettu niin juutalaisten omistama Hollywood kuin musiikkiteollisuuskin.

Madonna all seeing eye

Zohar Madonna

Albert Piken lisäksi eräitä muita merkittäviä masonisia kirjoittajia ja vaikuttajia ovat olleet mm. Eliphas Levi, Manly P. Hall, Aleister Crowley ja Jack Parsons. Eliphas Levin rooli on ollut merkittävä kabbalaan perustuvan magian oppi-isänä erityisesti moderneille okkultistisille liikkeille, kuten Golden Dawnille. Aleister Crowley on puolestaan vannoutuneena Luciferin palvojana ja okkultistina ollut innoittaja monille pop-kulttuurin ja Hollywoodin merkkihenkilöille. Crowley kirjoitti muunmuassa veriuhrauksen rituaalimagiasta, jonka mukaan rituaalin harjoittaja saa voimaa eläinuhreista, mutta kaikkein suurimman voiman saavuttaa poikalasten uhraamisessa. Voi vain arvailla kuinka moni tuhansista kadonneista lapsista USA:ssa vuosittain  päätyy kabbalististen rituaalien uhreiksi.  Aleister Crowley toimi innoittajana myös USA:n presidentti Reaganille, joka oli juutalaisjohtoisesta Hollywoodista presidentiksi nostettu sätkynukke. Manly P. Hall puolestaan nousi masoniseksi merkkihenkilöksi teosofian kautta. Hän olikin Luciferia palvovan Blavatskyn suojatti. Blavatskyn teosofia on edelleen YK:n alla toimivan taloudellisen ja sosiaalisen konsultointiorganisaation, Lucis Trustin (aiemmin Lucifer Trust), toimintaa ohjaava filosofia. Hall matkusti ympäri maailmaa tutkien muinaisten kansojen historiaa ja niihin liittyviä mystisiä ja esoteerisia traditioita. Tutkimustyönsä tulosten kunniaksi Hall nimettiin myöhemmin 33:n asteen kunniavapaamuurariksi. Jack Parsons puolestaan oli korkean tason tiedemies USA:ssa. Hän perusti rakettiteknologiaa tutkivan Jet Propulsion Laboratoryn sekä raketteja ja ohjuksia valmistavan Aerojet Corporationin. Parsons liittyi Aleister Crowleyn Ordo Templi Orientisiin ja tuli erittäin vaikutasvaltaiseksi okkultistiksi. Parsonin väitetään tehneen okkultistisia kokeita yhdessä avustajansa Ron L. Hubbardin kanssa ydinkoeräjäytysten yhteydessä. Huhujen mukaan Parsons olisi laittanut kuolleen sikiön Jumbo-kapseliin Manhattan-projektin aikana selvittääkseen ydinsäteilyn vaikutuksia rituaalitasolla. Ron L. Hubbard perusti myöhemmin uuden uskonnon, Skientologian. Skientologia on masonisten tavoitteiden mukainen, sillä se vieraannuttaa kristinuskosta ja opettaa ”kosmisen messiaan” oppia, korvaten näin Jeesuksen, mikä on aina ollutkin masonisten loosien yksi perustehtävistä.

Uusien uskontojen ja lahkojen luominen on ollut yleistä vapaamuurarien taholta ja erityisesti USA:ssa. Syynä tälle on ollut puhtaasti hajoita ja hallitse -taktiikka. Luomalla uusi lahkoja voidaan vaikuttaa ja muuttaa kristinuskon alkuperäistä sanomaa, sekä vähentää vanhan kirkon eli katolisen kirkon valtaa uskovaisiin. Esimerkkeinä mainittakoon Mormonit ja Jehovan todistajat. Molemmat liikkeet ovat alunperin vapaamuurarien perustamia. Mormonismiin onkin kuulunut alunpitäen Sionin, eli utopistisen yhteiskunnan rakentaminen, jonka johdossa ovat oikeamieliset. Kyseessä siis samaa agendaa kuin esimerkiksi kommunismissa ja vapaamuuraritoiminnassa ylipäänsä. Jehovan todistajien perustaja Charles Taze Russel oli myös vapaamuurari. Hän opetti koittavasta Golden Age aikakaudesta, joka käytönnössä on yksi versio uudesta maailmanjärjestyksestä samoin kuin New Age opetus 60-70 luvun hippiliikkeissä ja vielä tänäkin päivänä. Russel käytti lisäksi ensimmäisissä Todistajien julkaisuissa Temppeliritarien symbolia.

Russelin hautamuistomerkki. Pyramidi, jossa temppeliritarien symboli. Russelin hauta sijaitsee Pittsburgin Suuren Vapaamuurarikeskuksen vieressä. Jehovan Todistajien materiaalit sisälsivät pitkän aikaa satanistisia symboleita ja piiloviestejä, ennen kuin seurakunnan vanhimmat älysivät poistaa ne sieltä ja teettää uudet materiaalit.

triangleeye

Yllä esimerkkikuva Jehovan Todistajien Vartiotorni lehdestä, jonne piilotettu kuva pyramidista ja kaikennäkevästä Luciferin silmästä. Jehovan todistajat lisäksi poistivat opetuksestaan kristinuskon merkittävimmän symbolin eli ristin, sillä heidän opetusten mukaisesti Jeesus naulittiin paaluun eikä ristiin.

Täydellistä maailmanhallintaa rakentavat vapaamuurarit ja juutalaiset kabbalistit kohtasivat viimeksi todellista vastarintaa toisen maailmansodan aikana. Koko sodassa olikin pohjimmiltaan kyse kristittyjen ja muiden taistelusta juutalais-masonista klikkiä vastaan, jonka hallinnassa olivat jo mm. USA, Brittiläinen imperiumi, Ranska ja Neuvostoliitto. Kansallissosialistisessa Saksassa suljetiin vapaamuurariloosit sekä ajettiin Rothschild pankkiirit ulos maasta. Adolf Hitler syytti puolueensa lehdessä Voelkischer Beobachter, että vapaamuurarit ja juutalaiset pyrkivät luomaan maailmanvaltion, eli juuri sen kommunististyylisen ”utopian”, jonka rakentaminen on yhä tänä päivänä käynnissä, mutta lähempänä valmistumista kuin koskaan aikaisemmin. Japanissa vapaamuurarien vastustus alkoi 30-luvulla, kun Japanin hallitus alkoi jäljittämään muurareita ja looseja, ilmeisesti Japanin katolisen kirkon epävirallisella avustuksella.  Maan puhdistaminen vapaamuurareista kiihtyi, kun Japanin ja juutalais-masonisen kommunistisen Kiinan välinen sota alkoi vuonna 1937.  Vuoteen 1940 mennessä lähes kaikkien loosien oli täytynyt lopettaa toimintansa Japanissa. Sodan jälkeen masoninen toiminta jälleen aktivoitui Japanissa. Yksi englantilainen ja kaksi skottilaista loosia olivat selvinneet Japanissa sodan yli ja Filippiinien suurloosi alkoi perustaa lisää looseja Japaniin. Kymmenen vuoden sisällä 1947-1956 ainakin 16 uutta loosia oli perustettu kenraali ja vapaamuurari Douglas McArthurin toimesta, joka oli liittoutuneiden ylin komentaja, kun Japani miehitettiin.

Toinen maailmansota päättyi siis juutalais-masonisen eliitin täydelliseen voittoon, eikä toisen maailmansodan jälkeen ole enää ollut todellista vastavoimaa tai oppositiota masoniselle agendalle, etenkin kun vanha vastustaja Katolinen kirkko on korruptoitu ja solutettu sisältäkäsin palvelemaan samaa agendaa, Uutta Maailmanjärjestystä. Sodan jälkeen illuminismi on päässyt leviämään vuosikymmenten ajan länsimaisissa yhteiskunnissa, ilman että tavallisilla ihmisillä on käsitystä siitä, minkälaisen propagandan ja henkisen filosofian tulvan alle he ovat joutuneet. Hollywood elokuvat ovat täynnä luciferiaanista filosofiaa, joissa tappamisella ja pienemmällä pahalla saavutetaan hyvää. Kaikki on käännetty ylösalaisin niin historian opetuksessa, kuin viihteessäkin. Musta on valkoista ja hyvä on pahaa.  Tämän kaiken seurausta on länsimaisen yhteiskunnan moraalinen rappio, joka vain lisääntyy kiihtyvällä tahdilla, samalla kun länsimaiset ihmiset on surkastettu ja estettyjä katsomaan totuuteen heidän nauttiessaan velkapyramidilla ja huijauksella saavutetun talouskasvun ja ”hyvinvoinnin” hedelmistä.

Vapaamuurarisymbolit

Yllä kuvassa tyypillisiä vapaamuurarisymboleja: masoninen shakkilauta, joka kuvastaa strategiaa ja pelimerkkien siirtämistä liikuttaessa kohti Uutta maailmanjärjestystä, joka on lopullinen tavoite, shakki ja matti. Kaksi sisempää pilaria ovat nimeltään Jachin ja Boaz. Ne ovat juutalaisten kuninkaan Salomonin temppelin pilarit ja ne kuvastavat porttia Uuteen maailmanjärjestykseen ja menetetyn kuningaskunnan uudelleensyntymää.  Tähtikuvio muodostaa Salomonin sinetin (ns. Daavidin tähti) ja edessä oleva arkku kuvaa muurarin kuolemaa ja uudelleensyntymää arkun kautta, kun hänet otetaan mukaan veljeskuntaan. Tätä kaikkea tarkkailee yläpuolella Luciferin kaikennäkevä silmä.

Lähde: https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/09/vapaamuurarit/

Seuraava katkelma on David Icken kirjasta Robottien vallankumous (The Robots’ Rebellion), joka on julkaistu vuonna 1994.

”Heidän päämääränään on luoda maailmanhallitus minkä alla on jokainen manner maapallolla. Se säätelee kaikkien kansojen ulkopolitiikkaa ja johtaa maapallon armeijaa, yhtä keskuspankkia koko maailmalle.

Euroopassa on nyt vahvoja voimia liikkeellä saadakseen aikaan yhden ainoan valuutan, euron, ja yhteisen keskuspankin koko Euroopalle. Niitä siihen sisältyviä osasia pidetään vielä erillään, mutta kun se aika on käsillä, liitetään ne yhteen.

Huomatkaa myös se että ne poliitikot jotka vastustavat maansa itsemääräämisoikeuden menetystä, yhtäkkiä saatetaan tarkoituksellisesti huonoon valoon ja poistetaan vallankahvasta.
Veljeskunta joka työskentelee taustalla olevalle pienelle ryhmälle, tekee kaikkensa saadakseen aikaan konflikteja kaikilla tasoilla kaikkialla maapallolla. Samaan aikaan kaivetaan maata talouden alta jotta saataisiin hävitettyä sekin pieni luottamus mikä kansalaisilla vielä sattuu poliitikkojaan ja hallituksiaan kohtaan olemaan jäljellä.

Veljeskunta on pitänyt huolen siitä että kyvyttömät henkilöt joilta puuttuu järkevä ajattelu ja kyky päätellä mitä tulevaisuus tuo heidän toimillaan tullessaan – marionetit – ovat päässeet politiikan huipulle. Siten veljeskunnalle on helpompi ulkopuolisten ”neuvonantajien” avulla manipuloida päättäjiä, joiden tehtäviinsä soveltumattomuus vähentää lisää kansan luottamusta politiikkaan ja poliitikoihin.

Vähentämällä työpaikkoja saadaan kansalaiset rippuvaisiksi avustuksista, kun samaan aikaan hävitetään kaikki mahdollisuudet muunlaiseen elämisen tyyliin, esimerkiksi omavaraistalouteen mikä ei olisi yhtä riippuvainen luotavasta uudesta systeemistä. Nyt käytetään sitä ihmisten riippuvaisuutta ja omintakeettomuutta aiempaa vahvempaan manipulointiin. Kun vähennetään maksuja tarvitseville sosiaalisista tulonsiirroista, niin pakotetaan ihmiset työskentelemään valtiolle ja kunnalle työttömyyskorvauksilla ja vastaavilla summilla.

Se mikä halutaan saavuttaa on katkeroitunut alaluokka jotta saataisiin aikaan sisällissota rikkaiden ja köyhien välille. Halutaan myös katkaista ihmisten henkinen jaksaminen niin perusteellisesti että he liian uupuneina eivät jaksa vastustaa uutta maailmanjärjestystä vaan peräti toivottavat sen pelastajana tervetulleeksi.

Kun on päästy niin pitkälle että talous on kaatunut, sota ja sairaudet riehuvat ja maailma on sekasorron vallassa, silloin veljeskunta astuu esiin ja lupaa palauttaa kaiken oikeudenmukaiseen hyvään järjestykseen. Sitä he eivät tule kertomaan että ovat itse tarkoituksella aiheuttaneet kaiken. He tulevat syyttämään poliitikkoja joita ovat itse ohjailleet ja systeemiä jonka ovat itse luoneet. Ihmisten psyykeä pommitetaan jatkuvilla tulevaisuuden kauhukuvilla mediassa ja sen tarkoituksena on puuduttaa tietoisuus ja saada ihmiskunta uskomaan että he ovat täysin ilman valtaa ja mahdollisuuksia niin valtavan suurten ongelmien edessä.

On korkea aika poliitikoilla ja valitsijoilla jotka haluavat todellista vapautta ja rauhaa, lopettaa keskinäinen nahiseminen turhista mielipide-eroavuuksista jotka veljeskunta on heihin iskostanut. Koko vuosisadan ajan on ollut vallalla poliittinen kamppailu oikeiston, vasemmiston ja keskustan välillä, vaikka koko ajan on sama veljeskunta vedellyt naruista jokaiselle noista ryhmistä! Herätkää! Puolueita, ammattiliittoja, poliittisia ja poliittisesti sitoutumattomia ryhmiä käytetään hyväksi uuden maailmanjärjestyksen luomiseen.

Palkkoja on nostettu mutta samalla ostovoimaa vähennetty hinnoittelun ja verotuksen avulla.

Useimmat journalistit tyytyvät istumaan älykkäiden vankilassa (vaikka kunniallisia poikkeuksiakin on) ja useimmat heistä ymmärtämättä että näin on. He uskovat näkevänsä selkeästi maailman tapahtumat, mutta jos he avaisivat silmänsä niin huomaisivat olevansa pelkkiä kirjoitusapulaisia manipuloijille. Se mitä he tutkivat, on joko jotain pientä yhdentekevää yksityiskohtaa tai sitä mikä ajaa veljeskunnan päämäärää. Siihen mitä suuren yleisön tarvitsisi tietää, he eivät koske tikullakaan.

John Swainton, entinen New York Timesin toimituspäällikkö sanoi puheessaan kustantajaklubilla 1953:

”Ei ole olemassa mitään sellaista kuin sananvapaus lehdistölle. Sekä te että minä tiedämme sen. Yksikään teistä ei uskaltaisi kirjoittaa sellaista mitä rehellisesti asioista ajattelette. Journalistin työ on hävittää totuutta, valehdella hetkeäkään epäröimättä, väärentää, mustamaalata, langeta polvilleen mammonan edessä ja myydä itsensä, maansa ja kansansa jokapäiväisestä leivästään. Me olemme työkaluja rikkaille miehille jotka pysyttelevät kulissien takana. Olemme sätkynukkeja ja kun he vetävät naruista niin me tanssimme. Meidän kykymme, mahdollisuutemme ja meidän elämämme ovat noiden miesten omaisuutta.”

Presidentti Niinistö tapaa Obaman valkoisessa talossa toukokuussa

Presidentti Sauli Niinistö on kutsuttu USA:n valkoiseen taloon 13. toukokuuta muiden pohjoismaiden edustajien kanssa.
Tämän huipputapaamisen aiheina ilmoitetaan olevan mm. Pohjoismaiden ja Yhdysvaltain yhteistyö terrorismin ja ääriliikkeiden vastaisessa työssä, ydinturvallisuus, sekä Euroopan pakolaisten muuttoliike.
Heti ensimmäisenä tämä Pohjoismaiden ja Yhdysvaltain välinen yhteistyö terrorismin ja ääriliikkeiden vastaisessa toiminnassa ei käy yksiin sen kanssa, että USA:n hallinto rahoittaa Syyrian kapinallisten lisäksi ISIS:siä. Se ei näin missään vaiheessa taistele terrorismia vastaan, vaikka tämä toimintaohjelma nimeltä terrorismin vastainen sota toimii tuolla nimellä. USA on rahoittanut erilaisia järjestöjä ajamaan asioitaan. Aivan kuten sota huumeita vastaan ei ole tuottanut tulosta, koska CIA itse trokaa jatkuvasti Etelä-Amerikasta kokaiinia useita tonneja yksityisillä lentokoneillaan.
imperialismi-583x330
Loiseliitin sanoja voidaa helposti lukea. Kaikki mitä he sanovat julkisuudessa on miltei aina toisinpäin.
USA:n hallinto julistaa käyvänsä sotaa terrorismia vastaan, mutta samalla kuitenkin rahoittaa terroristijärjestö ISIS:sin toimintaa. Vaikka myöhemmin vuonna 2010 Yhdysvallat julisti lopettavansa terrorismin vastaisen sodan termin käytön Obaman uuden hallinnon myötä.
USA:n hallinto on julistanut myös käyvänsä sotaa huumeita vastaan, mutta kuitenkin hyökkäämällä Afganistaniin CIA istutti ooppiumipellot uudelleen ja loi suunnattoman huumebisneksen voitot rikollisille pankeille.
Huumeidenvastainen sota on ollut todellisuudessa vain monopoli huumekauppaa käyvän eliitin keinoista pystyä ylläpitämään tämä heidän oma monopolinsa. Sillä siinä tapauksessa jos kaikki huumeet laillistettaisiin, niin kovienkin huumeiden kysyntä helpottuisi ja se laskisi hinnat lopulta niin alas, että CIA:n huumekartellit eivät enää tuottaisi huumeparoneille juuri minkäänlaisia tyydyttäviä voittoja.
John McCain on ISIS terroristijärjestön väliasiamies ja on istunut palavereissa ISIS:sin komentajan Abu Bakr Al-Baghdadin kanssa.
Itävallan sotilastiedustelu sai jo viime vuonna selville sen, kuinka USA:n hallinto rahoittaa afrikkalaisten tulon EU:n alueelle. Eli näitä ihmisten laittomia salakuljetuksia organisoidaan Yhdysvaltain veronmaksajien rahoilla.
Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti omalle Facebook seinälleen viime vuonna, kuinka oli kuullut erään kolleegansa vierailleen Yhdysvaltain suurlähetystössä. Siellä hän kuuli, kuinka USA:n hallinnon suurin huolenaihe täällä olisi perussuomalaisten EU- ja maahanmuuttokriittisyys.
Yhdysvaltain hallitus ei siis pidä siitä, että suomessa tällainen puolue kuin perussuomalaiset vastustaa EU:n talousintegraatiota ja massamaahanmuuttoa.
Massamaahanmuuton tarkoitus kun on tuhota Suomi ja koko kansallisidentiteetti, jonka eliitti näkee uhaksi heidän ajamalle fasistiselle uuden maailmanjärjestyksen integraatiolle.
Ihmisten tulisi jo nyt vihdoin tajuta se, että miten tämä eliitin peli oikein toimii, sillä tämä heidän luomansa petollinen systeemi pysy kasassa vain ihmisten joukkohallinnan voimin. Ilman sitä se ei toimisi ollenkaan.
Jo tuhansia vuosia sitten silloinen korruptoitunut eliitti, joista koostuivat mm. muinaiset temppeliritarit, huomasivat kuinka uskonnot olivat mitä parhain keino pitää alamaiset kurissa. Tästä muodostui sitten uskonpuhdistusten jälkeen tie kirkon luomalle valtakaudelle.
Kirkon instituutiot kuitenkin lopulta nähtiin uhkana tämän Saksan, Bauerissa vuonna 1776 perustetulle Illuminatin salaseuralle.
Mutta alusta asti kaiken taustalla oli hallitsevan eliitin suunnaton ahneus ja totaalitaarinen psykopatia alistaa muita ihmisiä taloudellisella vallalla. Tätä samaa ja kyseistä tekniikka he käyttävät edelleen.
Suomi joutuu tälläkin hetkellä ottamaan lisälainaa joka päivä n. 14 miljoonaa euroa, vain siitä hyvästä ettei Suomen Pankilla ole enää oikeutta laskea liikkeelle omaa valuuttaa. Sitten näillä Suomen valtion velkakirjoilla rikolliset sijoituspankit tekevät suuria voittoja. Näille Wall Streetin rikollisille pankeille on mitä parempi voitto, mitä alhaisempi valtion luottoluokitus on.
Koska silloin voidaan päästä lopulta käsiksi näiden maiden, kuten tässä tapauksessa suomen luonnonvaroihin. Uusi metsähallituslakihan jo viestii siitä, että nyt nykyinen hallinto alkaa laittamaan suomen luontoa lihoiksi, koska valtio on jo velkaantunut liikaa.
Suomen nykyinen valtionvarainministeri Alexander Stubb kirjoitti viime kuussa, että kuinka Yhdysvallat on tällä hetkellä Suomen tärkein kumppani. Jos sieltä toimivat rikolliset pankit ovat tuhoamassa Suomea, niin tässä tapauksessa Suomi on Yhdysvaltojen tärkein valtionryöstökohde.  Sillä tässä rosvopankkien käymässä valtionryöstöleikissä ei ole mistään muusta kyse, kuin kokonaisten valtioiden ryöstämisestä.
Naton laajentumispyrkimykset Suomeen johtuvat vain ja ainoastaan siitä, että Venäjällä löytyy lukemattomat määrät luonnonvaroja aina öljyyn asti, joita nämä rikolliset sijoituspankit havittelevat itselleen. Kun ei vallankaappausyritys onnistunut vuonna 2000 ja rikollisten pankkiirien kaveria Boris Berezovskia ei saatukaan sinne nukkejohtajaksi valtaan. On nyt tämän rikollisen pankkiklaanin viimeinen oljenkorsi Suomesta organisoitu hyökkäysssota Venäjälle. Tällä keinoin he yrittävät lopulta havitella Venäjän luonnonvaroja itselleen.
Suomesta tämä rikollinen eliitti pyrkii tekemään Naton ydinohjusten huolintapisteen. Eli jos kriisitila saadaan aikaan, vaikka lavastetulla false-flag iskulla. Niin tässä tapauksessa Suomi joutuu luovuttamaan koko maansa Naton kenraalien alaisuuteen. Se käsittää niin kaikki Suomen satamat, kuin lentokentät myös Naton sekä USA:n armeijan joukkojen ja osastojen hallintaan. Tämä tulisi olemaan kuin Natsi-Saksan Operaatio Barbarossa.
Jos tällainen päivä vielä nähdään, että tämän maailmanpoliisivaltion joukot rynnivät Suomeen, niin nähdäänkö nykyinen valtionvarainministeri hymyilemässä ja ottamassa selfieitä USA:n armeijan panssarikaluston vieressä?
Suomen ulkopolitiikkaa ei ole enää vuosikausiin johdettu sieltä mistä ennen, vaan presidenttikin on jo syrjäytetty täysin hänelle kuuluvasta puolustusvoimain ylipäällikön tehtävistä. Tämä on käynyt ilmi siinä, että kuinka USA:n armeija voi kutsua jo itsensä sotaharjoituksiin Suomeen ja kuinka siitä ei informoida edes Suomen eduskunnan puolustusvaliokuntaa.
Puolustusvoimien komentajalle annettiin lisää valtuuksia, kunhuhtikuussa on määrä tulla voimaan uusi laki, jonka nojalla hän voi jatkossa määrätä 25 000 reserviläistä pakolliseen ”sotilaallisen valmiuden kohottamiseen tarkoittavaan kertausharjoitukseen”. Mitähän sotilaallista valmiutta tässä oikein nyt ollaan kohottamassa ?  Ettei vaan kyse olisi sisällissotaan liittyvästä valmiudesta. ?
Varautuuko eliitti siis sisällissotaan näitä lähi-idästä tänne solutettuja mm. Irakin armeijan ammattisotilaita vastaan, jonka tarkoituksena olisi saattaa Suomen sisäinen turvallisuus Ukrainan sisällissodan tasolle. Näillä keinoilla ainakin USA:n armeija sekä Nato saisi täyden tekosyyn tunkea koko sotakalustonsa tänne ja valmistella hyökkäystä Venäjälle. Se nyt on selvää, että näitä 25 000 suomen reserviläistä ei saa tappamaan suomalaisia siviilejä, mutta näitä lähi-idän sotarikollisia kylläkin.

Tämän maan sisäinen turvallisuustilanne ei siis näytä tällä hetkellä hyvältä, koska kenraalien sotilasvallankaappaus tapahtui jo muutama vuosi sitten. Siitä Risto Volanen varoitti jo tuolloin, koska valtiollisen eliitin entisenä sisäpiiriläisenä näki tuon suoraan sivusta.

USA:n armeijan sekä Naton sotahullut kenraalit johtavat nyt Suomen ulkopolitiikka ja tähän mielipuoliseen ryssävihaa täynnä olevaan ulkopolitiikkaan täytyisi nyt jokaisen suomalaisen sitten valmistautua. Suomen menetetty itsenäisyys on enää pelkkä muisto, jonka palauttaminen olisi edelleen mahdollista, jos vain riittävän moni suomalainen tiedostaisi sen. Olemme huomanneet näinä viime vuosina sen, kuinka nämä todelliset maanpetturit palkitaan huippuviroilla mm. Brysselistä ja rikollisissa pankeissa.

Ruotsinkin entinen pääministeri Fredrik Reinfeldtsiirtyy amerikkalaisen investointipankin (Bank of America Merrill Lynch) palvelukseen. Se on tälle Ruotsalaiselle Kokoomuslaiselle maanpetturille palkinto siitä, että saattoi Ruotsin ulkopolitiikan Naton haltuun. Ruotsi ei meinaan mahdollisessa suursodassa enää pysty olemaan puolueeton asekauppias, kuten se oli viimeisten maailmansotien aikana. Vaan nyt sen koko ulko ja turvallisuuspolitiikka on vaarannettu ja viety Naton kenraalienkylmään syliin. Sama kohtalo on myös tulossa Suomelle.

Ei Venäjällä ole mitään mielenkiintoa ryhtyä sotaan Euroopan kanssa. Täällä ei ole mitään, mitä heiltä itseltä puuttuisi.

Venäjältä löytyy mineraaleja ja öljyä vaikka muille jakaa, sekä viljaa, vihanneksia ja karjaa ja lähes 150 miljoonaa asukasta. Euroopalla ei ole mitään annettavaa Venäjälle.

Sen sijaan kun Eurooppa tekee nopean itsemurhan islamisaatiolla, me alamme kumarrella käsi ojossa Venäjän suuntaan, että antakaa meille leipää, kun oma maataloutemme on ajettu nurin päättömällä EU-sääntelyllä ja maamme vararikkoon työtä vieroksuvilla muslimimaahantunkeutujilla.

Suurpääoman edun mukaista on aiheuttaa Eurooppaan kaaos matuinvaasiolla sekä russofobialla, ettemme huomaisi kuinka lännen rahamafia tulee tänne ryöstämään kansallisomaisuuttamme.

Esimerkiksi Kanadalainen Agnico-Eagle Mines kaivaa Euroopan suurimmasta kultakaivoksesta Lapin Kittilässä joka vuosi 5000 kiloa kultaa, eikä Suomi saa siitä mitään muuta tuloa kuin kaivoksella työskentelevien muutamien suomalaisten verot.

Kultaharkon kilohinta markkinoilla on 37 000 euroa, että väännä siitä huumoria, mitä ne tienaa viidellätuhannella kilolla vuodessa, plus kaikki muut arvomineraalit päälle, joita Kittilän kaivoksesta löytyy.

Samasta kaivoksesta revitään nimittäin kullan lisäksi myös hopeaa, kuparia ja sinkkiä, jotka nekin ryöstetään meidän nokan edestä.

Entäpä mitä yhteistä on kännyköillä, akuilla, sähköautoilla ja raketeilla?

Litium. Sinäkin käytät mm. litiumpattereita.

Euroopan suurimmat litium-esiintymät sijaitsevat Suomessa. EU on listannut litiumin kriittisten raaka-aineiden joukkoon, ja sen kysyntä räjähtää käsiin ensi vuosikymmenellä.

Ja nyt nämä litiumesiintymät ovat siirtymässä kansainvälisen suurpääoman haltuun.

Hyvä esimerkki litiumin käytöstä on Helsingin uusi Kalasataman kaupunginosa, johon tulee aurinkovoimala, jonka energiavarasto koostuu 10 000 litium-akusta.

Tuosta sinun on helppo arvata minkälaiset maailmanmarkkinat litiumilla tulee vielä olemaan.

Ja nyt siis Suomesta kaivettava litium on luovutettu ulkomaisten suuryritysten omaisuudeksi ja siitäkään Suomen valtio ei saa muuta hyötyä kuin kaivoksilla työskentelevien suomalaisten verotulot.

Eikö olekin erikoista, kuinka mineraalirikkaan maamme kaivostoiminta on hivutettu ulkomaalaisomistukseen, jotka kieltäytyvät maksamasta veroja Suomeen, vaikka saavat maaperämme rikkaudet ilmaiseksi käyttöönsä.

Kaikkein irvokkainta tässä on vielä se, että suomalaiset veronmaksajat tukevat näiden ulkomaalaisten vampyyrifirmojen toimintaa vuosittain miljoonilla.

Vuonna 2011 veronmaksajat tukivat kymmenkuntaa ulkomaalaista kaivosyhtiötä noin 13 miljoonalla eurolla. Sehän on vaan semmoista pikkurahaa, jolla kaivosherrat voivat tehdä jotain kliffaa, hei!

Entäpä meidän pohjavedet?

Makean veden pula maailmalla alkaa olla huutava. Euroopassa kärsitään puhtaan veden vähyydestä ja niinpä onkin perustettu vesipörssi, jossa ostetaan ja myydään makean veden oikeuksia.

Siksi EU on kiinnostunut Suomesta ja meidän moraalinsa kadottaneet pyrkyripoliitikkomme ovat lupailleet heille ja heidän pankeilleen omistuksia meidän makean veden pohjavesivarannoista.

Meidän poliitikot pitävät suomalaisia niin tyhminä, että saadakseen itselleen hyviä virkoja ja muita etuisuuksia, he ovat valmiit antamaan kaiken kansallisen omaisuutemme pois ilmaiseksi, kunhan muutamia päättäjiä lahjotaan.

Kansainväliset yritykset ovat hyvin tietoisia siitä, että täältä löytyy puhdasta vettä, sillä makeanvedenbisnes tulee tulevaisuudessa ohittamaan öljybisneksen.

Tämän ovat sijoituspankit ottaneet huomioon kartoittaessaan sijoituskohteitaan.

Metsähallituslaki meni läpi – Suomen metsät ovat nyt pankkiirien omaisuutta

Näin siinä sitten kävi, että tämä kohuttu metsähallituslaki meni läpi. Eli Suomen metsät ovat nyt yhtiöitettyjä Euroopan Keskuspankin painostuksesta.
Suomen valtion velkamäärä ylittyi jo niin suureksi, että monikansallisten pankkien rikosvaltuuskunta (Rothschild, Rockefeller) ovat nyt tarrautuneet kiinni jo tämän maan arvokkaisiin metsiin ja pohjavesialueisiin.
Suomen metsät sekä pohjavedet ovat alusta alkaen olleet ns. kansallisomaisuutta, eikä niitä kuulunut missään vaiheessa myydä pois täältä. Mutta USA:n hallinnon yksityiset konsultit saivat nyt juoniteltua ne yhtiölain piiriin, jolloin ne tullaan jatkossa myymään halvalla ahneille ulkomaalaisille sijoittajille.
Meidän koko arvokkain luonnonvara on nyt päätymässä ahneiden sijoittajien haltuun, sillä Suomen pohjavesien kokonaisvaranto on arviolta 800 miljardin euron arvoinen. Jos tämä laitettaisiin nyt lihoiksi, niin Suomi peittoaisi kohta taloudessa Norjan.
Ihmiset eivät nyt tajua sitä, että kuinka nämä saastaiset ja ahneet Wall Streetin liskomiehet suorastaan himoitsevat Suomen pohjavesialueita kuin käärmeet ja kaiken taustalla on myös pimeyden henkivaltojen operaatio tuhota Suomi.
Mutta me emme antaudu tässä taistelussa ja tämä valmiiksi tervassa uitettu vastapuoli ei tule tukahduttamaan Suomesta tulevaa valoa. Suomi pysyy Suomena ja tätä valtiota ei ryöstetä ja siihen tarvitaan nyt teidän apuanne.

Mutta miten Venäjä ja russofobia tähän liittyy?

Lietsomalla russofobiaa Suomi on solminut Nato isäntämaasopimuksen joka tarkoittaa sitä, että Natojoukot tulevat tänne muka torjumaan venäläisten hyökkäystä vaikka saapuvatkin pitämään järjestystä yllä, jos Suomessa syntyy levottomuuksia, kun kansa ryhtyy kapinoimaan noita kansainvälisiä suuryrityksiä vastaan.

Siksi tänne päästettiin vuonna 2015 myös yli kolmekymmentätuhatta muslimityhjäntoimittajaa, jotka ryhtyvät omimaan tätä maata itselleen, heti kun ovat saaneet oleskeluluvat ja asettuneet taloksi.

Kun kantasuomalaisten huomio kiinnittyy tähän matuongelmaan, sekä jatkuvaan kailotukseen Venäjän uhasta, ulkomaalaiset kaivosyhtiöt kauhovat maaperästämme arvometalleja. Ja sitten kun kaikki on viety, meille jää tyhjä monttu ihmeteltäväksemme.

Putin järjesti muuten juuri äsken Nato-friikeille ja russofobeille pienen sydärin kun ilmoitti venäläisten häipyvän Syyriasta.

Heidän hommat tuli tehtyä siellä, kun pommittivat Isiksen takaisin kivikauteen ja turvasivat Assadin vallan Syyrian rannikolla, jossa venäläisillä on Välimeren laivasto- ja lentotukikohtansa.

Putinia ja venäläisiä ei kiinnosta pätkääkään, että Eurooppa ajaa itsensä kaaokseen ja sisällissotiin muslimivyöryn ansiosta.

He vain katsovat päältä, kun Eurooppa syöksyy Haadeksen kitaan, varsinkin nyt kun se päästää vielä kaikki turkkilaisetkin muslimit tänne mellastamaan.

Venäjäuhka on savuverho, jonka suojissa Suomi riistetään putipuhtaaksi kaikista luonnonvaroistaan.

Muun muassa Savukoskella sijaitseva Euroopan ainoa fosfaattikaivos ja lannoitetehdas myytiin norjalaisille parilla sadalla miljoonalla eurolla, kun esiintymän arvoksi oli laskettu vähintään 20 miljardia euroa.

Nyt suomalaiset maanviljelijät joutuvat ostamaan lannoitteensa norjalaisilta, jotka nostivat heti hintoja 28 prosenttia ja lannoitteiden hinnat ovat jatkaneet nousuaan siitä lähtien tasaisesti. Siinä meni meidän 20 miljardin euron kruununjalokivemme.

Eikä tuossa vielä kaikki.

Lisäksi hallitus on tukenut Savukosken kaivoksen logistisia kustannuksia 140 miljoonalla eurolla, eli valtio palautti näin norjalaisille 68 prosenttia kauppahinnasta, että Savukoskelle saatiin kourallinen työpaikkoja.

14 prosenttia Suomen pinta-alasta on siis vallattu ulkomaalaisten kaivoyhtiöiden käyttöön, eli lähes Tanskan kokoinen alue.

Suomessa näyttää toimivan “löytäjä saa pitää” -laki, eli ei olekaan mikään ihme, että hölmöläisten asuttama maamme on alkanut haalia varsin kyseenalaista mainetta Euroopan Afrikkana.

Pöyristyttävintä tässä kaikessa on se, että täällä toimivien ulkomaisten metallikaivosten osuus Suomen bruttokansantuotteesta sekä maksetuista palkoista on vain vaivaiset 0,1 prosenttia.

Mutta kun poliitikkomme ovat tehneet näin järjettömiä kauppoja, niin jokin syy siihen täytyy olla.

Pakko heidän on siitä jotain hyötyä. Miten olisi lahjoma?

Se on helppo hoitaa off-shore tilin kautta niin, että lahjoman vastaanottajalle avataan tili veroparatiisiin rekisteröidyn yrityksen nimissä, jonka ulkomaiselle pankkitilille lahjomat maksetaan.

Tilinhaltija voi sitten vingutella tiliin kytkettyjä luotto- ja pankkikorttejaan sekä nostaa automaateilta käteistä missä tahansa, niin etteivät nämä tulot paljastu suomalaisille viranomaisille, koska rahaliikenne ei näy hänen kotimaisen pankkinsa tilillä.

Näin tämän täytyy toimia, tai sitten päättäjämme ovat vaan hulluja, jotka tulee sulkea mielisairaalaan, etteivät he tekisi enempää vahinkoa maallemme.

Kuulemme jatkuvasti tiedotusvälineissä valtamedian sanomana siitä, kuinka syrjäytyneisyys on taas lisääntynyt. Yksinkertaisesti syrjäytyneellä suomalaisella tarkoitetaan sellaista ihmistä, joka on pudonnut pois työelämästä, ja hän ei median kertoman äänensävyn mukaan ole enää yhtään mitään.

Wikipediassa syrjäytymisestä puhutaan termillä ”sosiaalinen syrjäytyminen (eng. social exclusion). Jos suomalainen putoaa työelämästä pois ja hänestä tulee työtön, niin ei se tarkoita sitä, että sen jälkeen kaikki hänen sosiaaliset suhteet lakkaavat olemasta.

Tämä onkin ollut koko ajan korruptoituneen vallanhimoisen eliitin aivopesua, jolla se on tarkoituksellisesti pitänyt yllä tuota häpeällistä ja negatiivista kuvaa syrjäytyneisyydestä (mm. työttömyys), kun siihen on ollut koko ajan eliitille poliittinen motiivi pitää yllä tuota kansallista suggestiota.

Syy tähän selviää siinä vaiheessa, kun nähdään se, että minkälainen kapasiteetti tästä kansallisesta syrjäytymisestä on muodostunut esimerkiksi laajemman tietoisuusasteen herättämiselle. Työtön voi alkaakin lopulta ajatella ihan niillä omilla aivoillaan ja herätä tästä valtamedian aivopesupsyykkaus -tilasta ts. tietoisuuden vankilasta, jonka sisällä hän on tietämättään ennen elänyt. Tämänkaltainen tilannehan on sitten korruptoituneille vallanpitäjille mitä kauheinta ikinä, joten siksi he eivät voi missään tapauksessa mainita tuosta työttömyydestä tai syrjäytymisestä kuin vain negatiivisilla assosioinneilla esim. uutisotsikoissa päivästä sekä vuodesta toiseen. Tällä pidetään yllä sitä.

Tämän vuoksi työttömyydestä sekä köyhyydestä on tehty kansallinen yhteinen häpeä, jota kuuluisi jokaisen suomalaisen hävetä viimeiseen asti. Mutta kun totuus on, että työttömyys ei aiheuta syrjäytyneisyyttä. Jos sinä haluat olla erossa muista ihmisistä, niin se on silloin sinun oma valintasi. Mutta tähän valintaan on saattanut olla voimakkaana osasyynä juurikin tuo valtamedian kautta syötetty kollektiivinen aivopesu, jolla työttömät syyllistetään jatkuvasti. Aivan kuin he olisivat syypäitä tähän Suomen pohjattomaan velkaantumiseen jne. Siitähän ei todellakaan ole kysymys.

Se mitä Suomessa vaikuttava korruptoitunut eliitti pelkää yli kaiken on Suomen kansan keskinäinen verkostoituminen ja lopulta nouseminen tätä itsekkään eliitin johtamaa korruptoitunutta hallitusta vastaan; tämä on koko ajan käynnissä. Tämän takia korruptoituneet vallanpitäjät hädissään pyrkivät saamaan kansalaiset tappelemaan keskenään mm. maahanmuutto-ongelmasta tai jostain muusta tunteet kuumaksi herättävästä aiheesta.

Kaikki nämä sateenkaariliikkeiden suvaitsevaiset ja maahanmuuttajia palvovat tahot, kuten myös toisella puolella olevat vihantunteilla asiaan suhtautuvat kuuluvat ns. hyödyllisiin idiootteihin, jotka kaikki ovat erittäin hyödyllisiä eliitille, jotteivät he hyökkää eliitin johtamaa hallitusta vastaan, vaan alkavat mieluummin etsimään riitapukareita näistä Suomen tai näiden laittomien maahantulijoiden keskuudesta.

Kuten mitään ongelmaa ei voida poistaa, ellei sen alkuperäistä syytä ensin löydetä, niin tämä kosminen totuus pätee aivan kaikkiin meidän yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Pakolaisongelma ei poistu, ennen kuin kansakunnat löytävät syyn sille, että mistä ne alkoivat. Kuka rahoitti tämän laittomien maahantulijoiden tulvan dollareilla ja on vielä valmis aseistamaan tämän porukan, jos esim. Suomen kansa ryhtyy hallitustaan vastaan. Suomen kansalaisia kun on vaikeaa saada vielä tappamaan toisiaan, mutta nämä Irakista tulleet kenraalit ja muut sotahullut kiihkoilijat kyllä suostuisivat sellaiseen hommaan, kunhan vain eliitin pankkiirit verhojen takana maksaisivat niistä erikseen.

Politiikassa valitettavasti on edelleen voimassa tämä hyvin egoistinen valtataistelu kulttuuri, jossa etunenässä rikolliset pankit johtavat tätä geopoliittista valtataistelua.

USA ei edusta itseään, vaan siellä hengittää takana koko ajan tämä pienen pieni kyltymättömän ahne ja pahantahtoinen rikollisklaani, eliitti, jonka salaseurat johtavat tätä poliittista riistonäytelmää nimeltä globalistinen demokratia.

Yksiä demokratian peruskulmakiviä on valtioille ja ihmisille kuuluva itsemääräämisoikeus. Fasistisessa demokratiassa tätä perusoikeutta ei enää ole valtiolla, eikä kansalaisilla enää käytössä.

Korruptoitunut eliitti on vuosituhansien aikana onnistunut luomaan ihmisille omistamillaan tiedotusvälineillä kollektiiviseen tietoisuuteen nukutetun tietoisuuden vankilan, jonka sisällä enemmistö elää tietämättään. Olet siis mielesi vanki, koska olet sitä, mitä ajattelet, ja eliitti on käyttänyt tätä asiaa aina hyväkseen häikäilemättä ja juuri sen vuoksi tätä totuutta ihmismielen todellisesta voimasta ei sallita kertovan missään koululaitoksessa, ei mediassa tai edes television tiede dokumenteissa.

Kylmä äly on ottanut viisauden paikan ja tämä teknokraattinen kehitys näkyy selvästi, kuinka se on suorastaan rappeuttanut kollektiivisen tietoisuuden rajoitetussa illuusiossa elävien sisäisen viisauden liekin.

Ihmisen ajatus siis ohjaa laivaa nimeltä tietoisuus ja sinä olet tuon laivan kapteeni. Mutta kyltymättömän pahan eliitin johtama korruptoitunut hallinto on aivopessyt sinut uskomaan, että hallinto olisi tuon laivasi kapteeni.

Kyse on ollut vain pienestä jiposta, jolla tämä kyltymättömän ahne ja pahantahtoinen itsekäs eliitti on vuosisatojen saatossa onnistunut aivopesemään kokonaisia kansakuntia tällä samalla huijauksella.

Nykyään suosituin ja palvotuin uskonto on nimeltään raha. Sen perässä juostaan työelämän oravanpyörässä ja sitä vastaan harrastetaan jos monenmoista poliittista kähmintää. Mutta ennen kaikkea työväestö on kaiken omistavan kyltymättömän ahneen ja pahantahtoisen eliitin orjia koko työelämänsä ajan. Työn ei alunperin kuulunut olla taloudellinen itseisarvo, mutta kapitalistinen vallankumous käänsi kurssin lopulta aivan sekaisin.

Seteliraha on valmistettu paperista ja WC-paperi on myös tätä samaa raaka-ainetta. Juoksisitko 8 tuntia päivässä, jotta saisit päivässä 10 palaa WC-paperia palkaksi kovasta tekemästäsi työstä. No et varmaankaan, mutta rahasta kyllä tekisit tuon saman.

Paperivaluutta on illuusio ja syy siihen, että miksi eliitti ei salli missään maassa aitoa mm. kultaan sidonnaisia valuuttoja, koska se tuhoaisi heidän globaalin talousorjateollisuuden. Tämän takia Libyan johtaja Muammar Gaddafi käytiin pistämässä kylmäksi eliitin toimeksiannosta 2011 keväällä.

Suomen on pakko siirtyä takaisin markkaan ja erottava EU:sta, jotta se saa taloutensa takaisin kuntoon. Tähän ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa, jos aiomme saada valtiontalouden takaisin terveille raiteille.

Ero EU:sta käy nopeasti ja se maksaa valtiolle vain n. 20 miljardia euroa, jonka tappiot valtio kykenee muutamassa vuodessa maksamaan takaisin.

Perussuomalaisten kansanedustaja Veli-Matti Saarakkala antoi palaa Uuden suomen blogissaan, kun otti kantaa Euroopassa vallitsevaan kriisiin.

”Eliitti on todellakin paniikissa ja tekee kaikkea tunnepohjalta ratkaisuja. Analyyttinen ja eri näkökulmat perustellusti huomioon ottava harkinta loistaa poissaolollaan”.

Eliitin kujanjuoksu

Saarakkala viittasi aiheessa aiemmin Uudessa Suomessa blogannutta Arto Luukkasta, joka kirjoitti samasta aiheesta.

”Viesti kansalle on nyt se, että älkää ajatelko liikaa, koska me kyllä keksimme teille uuden vision suomalaisesta yhteiskunnasta, kun maltatte odottaa. Pitäisikö meidän sitten luottaa tahoihin ja ajatusrakennelmiin, jotka ovat saattaneet meidät tähän tilanteeseen ? Haluavatko nämä tahot ensisijaisesti pelastaa nyt meidän arkemme vai omat unelmansa, ja jos vaihtoehto on jälkimmäinen kysymys kuuluu, mikä on hinta ?”

”Arkijärkisten silmissä tämä teoriaharhoihin sortunut ”hyvien ihmisten klubi” alkaa päivä päivältä yhä enemmän näyttää röyhkeältä, pöyhkeältä ja ylimieliseltä sekä ulkokultaiselta öykkäriporukalta, jolta löytyy ominaisuuksia, joita emme ennen tienneet tai voineet uskoa heissä olevankaan. Yleensähän he vaikenevat viisaan oloisina luottaen siihen, että heitä arvostetaan silloinkin. Heillä on ollut varaa asettua tilanteiden ja arjen yläpuolelle, koska kehitys on ollut heidän puolellaan ja hyödylliset idiootit hoitaneet likaisen työn. Mutta nyt kun kehitys on kääntynyt, he ovat käyneet itse hyökkäykseen ja kaivavat esiin kaikki henkiset voimavaransa voidakseen jatkaa politikointiaan ilman varsinaista vastuuta.”

”Sama eliitin hyökkäys on nyt käynnissä koko Euroopassa, ja koska liittovaltiorakenteet ovat enää viimeistelyä vailla, on sekä meidän kotoisalla harhaisella ja paljon virheitä tehneellä eliitillämme yhdessä eurooppalaisen eliitin kanssa yhä mahdollisuudet pysyä kuskinpenkillä. Lisäajan saamiseksi vastaan hangoittelijat heitetään nyt surutta vauhdista ojanpientareelle ja eteen asettuvat jyrätään alle ikään kuin varoittavaksi esimerkiksi muille. Toisaalta, ei löydy niin pientä tekoa, jota eliitti ei nyt nostaisi suureksi ja ottaisi propagandansa käyttöön eli jos joku haluaa nyt vaikkapa nousua eliittiin tai muuten vain itsensä esille, se on nyt kenties helpompaa kuin koskaan. ”Hyvien ihmisten klubissa” on aina tilaa sen heikolla hetkellä. Meno on nyt rujoa, koska liberaali eliitti, joka on aina pohjimmiltaan halveksinut suoraa kansanvaltaa ja suoraa demokratiaa niihin sisätyvien populististen elementtien takia, on valmis tuomaan demokratiaan elementtejä, jotka estävät kansanvallan toteutumisen. Demokratia on tälle eliitille vain väline liberaaliin hegemoniaan. He ovat omassa uskossaan fanaattisia.”

”He ovat mahdollistaneet nykytilanteen synnyn ja kokevat yksinoikeudekseen myös ratkaista syntyneet ongelmat ja ristiriidat. Kyse on ikään kuin heidän omasta reviiristään ja lapsestaan, jonka he ovat itse kasvattaneet. Heidän kameleonttimaiselle ajattelulleen ovat myrkkyä ns. yksinkertaiset totuudet, joita on ollut vaikea havaita ja nähdä heidän lapsensa kasvuympäristössä, mutta jotka nyt näkyvät selkeästi kun olosuhteet ja ympäristö ovat muuttuneet. He eivät ole rakentaneet yhteiskuntaamme kestämään erilaisia olosuhteita, vaan ottaneet riskin, jonka maksajina nyt me kaikki olemme.”

Tänä salaseurojen aikoina, jolloin nämä korruptoituneet salaseurat alkavat paljastumaan kansoille, on se saanut johtavan kyltymättömän ahneen ja pahantahtoisen eliitin paniikkiin.

Alex Jonesin vieraana oli äsken David Icke, jonka keskustelun aikana Alex otti kantaa tähän äsken puhuttuun eliitin paniikkiin.

Jones totesi, että oli itsekin aikanaan naureskellut vielä 20-vuotta sitten Icken jutuille, mutta havahtui myöhemmin ja huomasi että kaikki mistä Icke oli puhunut, olikin täyttä totta.

Jones puhui myös siitä, kuinka hänellä on vaikutusvaltaisia ystäviä, joista osa kuuluu tähän ns. eliittiin ja heiltä tullut viesti on ollut aina sama:

”Kuulut meihin tai sitten pidät turpasi tukossa, tai muuten me tulemme ja tapamme sinut”.

Illuminatin salaisen eliitin klubin, kuten vapaamuurarienkin tai jesuiittojen valassa jo uhitellaan verikostolla, jos kukaan heidän jäsenistään alkaa vuotamaan heidän salaisuuksiaan eteenpäin.

Kuitenkin olemme jo tulleet tilanteeseen, jossa tietoisuuden taso on edennyt jo niin pitkään vaiheeseen, että massoja on entistäkin vaikeampi hallita. Kuten Icke ja Jones tuossa äsken käymässään keskustelussa toivat ilmi sen kuinka koko nykyinen yhteiskunta perustuu valtavirtaväestön kollektiiviseen nukkumiseen.

Se pysyy toiminnassa tasan niin kauan, kuinka pitkään löytyy tarpeeksi ihmisiä, jotka eivät ole valveilla. Koska valveilla olevat ihmiset taas ovat näiden vallassa olevien salaseurojen eliitille suuri uhka, joka uhkaa romuttaa heidän koko fasistisen ja geopoliittisen unelman, joka tunnetaan uutena maailmanjärjestyksenä.

Käynnissä on siis eräänlainen geopoliittinen pudotuspeli, jossa tätä ns. kolmatta maailmansotaa on käyty jo vuosia talouden keinoilla. Kuten Timo Soini sanoi muutama kuukausi sitten, että se on erittäin vaarallista kehitystä, että nyt globaalin sodankäynnin välineeksi on tullut raha.

Suomi on ollut koko viimeiset vuodet koko ajan tämän talouden kolmannen maailmansodan ykköstargetti.

Me emme ole enää olleet mitään muuta kuin Yhdysvaltain hallinnon hyväksikäyttämä Naton puskurivaltio.

Talous on syösty kaaokseen ja kyseessä on talouden shokkidoktriini, jota USA:n hallinto on käyttänyt myös monien muidenkin valtioiden tuhoamiseen.

Näin ollen nämä hallituksen julkistamat leikkaukset on tehty täysin tarkoituksellisesti ja niitä ei ole edes välttämättä tarvinnut tehdä, jos vain valtio olisi osannut pitää velkaantumisensa kunnossa.

Pakolaiskriisissä ei ole missään vaiheessa ollut kysymys hädänalaisten ihmisten auttamisesta, vaan siinä avainasemassa on ollut koko ajan valkoisen väestön hidas kansanmurha.

Euroopan ennen taloudellisesti menestyneiden maiden kansallisidentiteetit on tuhottava hillittömällä pakoloisten tulvalla ja näin luodaan tänne pohjois-maihinkin vielä vaaralliset olosuhteet sisällissotiin. Kuten eräs lähi-idässä asuva muslimi mies totesi:

”Nämä sunnit ja shiiat tulevat olemaan Euroopassa niin kauan, kunnes jokaisen länsimaalaisen päät ovat leikattu irti muslimisaation nimissä”.

Tämän takia suomalaisen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Haijar haluaa Suomeen ainakin viisi suurmoskeijaa.

Ei tarvitse olla ennustaja nähdäkseen, että minne tämän käynnistyneen 2016 vuosi tulee pitämään sisällään.

Rothschildit tulevat rahoittamaan tänä vuonna ainakin vähintään 2 suurta terrori-iskua, jotka lavastetaan ISIS -terroristien nimissä. Kun Pariisi on ollut jo vuosi sitten kaksi kertaa kohteena, niin luonnollisesti voisi olettaa, että seuraava Eurooppalainen kohde olisi Lontoossa. Senaattori John McCaine on ISIS- ja Al Qaida-johtajien henkilökohtainen tuttu. Eikö se olisi jonkin sortin uutinen?

USA:n puolustusministeriön raportti: Yhdysvallat rahoittaa ISIS-terroristeja

Suomessakin halutaan lisätä poliisivaltiolle kuuluvia piirteitä ja luoda DDR-henkistä kansalaisiin kohdistuvaa kyttäysilmapiiriä.

On syytä tutkia pintaa syvemmälle mistä ja miten terroria rahoitetaan, sillä terroria käytetään pääasiallisena syynä yhä vainoharhaisemman yhteiskunnan rakentamiseksi.

Kuin tyhjästä ilmaantunut ja vielä muutama vuosi sitten tuntematon ISIS-ryhmä on ripeästi korvannut väsyneen al-Qaedan maailman suurena pelokkeena.

Kansalaisten etua USA:ssa valvova Judicial Watch sai oikeusteitse käsiinsä USA:n hallinnon sisäisen raportin, joka paljastaa useiden maiden hallinnon sekä läntisten maiden tiedustelupalveluiden ja armeijoiden olleen tietoisesti yhteistyössä al-Qaedan ja muiden ääriryhmien kanssa Syyrian hallinnon kaatamiseksi, ja että tästä yhteistyöstä on syntynyt maailmaa terrorisoiva ISIS-järjestö.

Tutkiva journalisti Nafeez Ahmed kommentoi raporttia: ”Vuodettu asiakirja paljastaa lännen tukeneen väkivaltaisia islamistiryhmiä yhteistyössä Turkin ja muiden maiden kanssa Syyrian presidentti Assadin heikentämiseksi, vaikka he samalla ennustivan sen johtavan ’islamilaisen valtion’ syntyyn Irakissa ja Syyriassa (ISIS).”

Juuri julkistetun USA:n hallinnon asiakirjan mukaan Yhdysvaltain puolustusministeriö ennusti ”islamilaisen valtion” todennäköisen muodostumisen näiden toimien seurauksena, mutta luonnehti sitä strategiseksi tilaisuudeksi Syyrian hallinnon eristämiseksi.

Nyt ISIS ympäri Lähi-Itää päitä katkoessaan tarjoaa myös hyvän verukkeen USA:n aseteollisuudelle aseistaa koko alue mukaanlukien Saudi-Arabia, Israel ja Irak uuden uhan torjumiseksi.

USA:n sotateollisuuden olleen ainut selvä voittaja tästä kaaoksesta ei ollut kenellekään uutinen, mutta selvää ei ole ollut miten Yhdysvaltain hallinto on ollut tietoisesti ohjaamassa tapahtumia ja kehitystä kohti nykytilannetta.

Paljastuneen raportin avulla on mahdollista ymmärtää miten nykytilanteeseen on tultu sekä valottaa USA:n ja muiden hallintojen roolia terroristien narujen vetäjänä ja tukijana.

Nafeez Ahmedin kirjoitus: ”Salainen Pentagonin raportti paljastaa lännen pitäneen ISIS:tä strategisena valttina”.

Tekopyhyyttä

Paljastukset ovat ristiriidassa länsihallitusten julkisten tavoitteiden kanssa ja nostattavat kiusallisia kysymyksiä lännen tuesta väkivaltaisille ääriryhmille samalla kun sisäpoliittisesti pyritään terrorilla uhkailemalla pelotella kansalaisia hyväksymään totaalista seurantaa ja kansalaisoikeuksien rajoittamista.

Aiemmin tällä viikolla oikeuden kautta saadut dokumentit sisältävät USA:n puolustustiedustelun (DIA) salaiseksi luokitellun asiakirjan elokuulta 2012.

DIA toimittaa sotilastiedustelua USA:n puolustusministeriön ja tiedusteluyhteisön suunnittelijoiden ja päättäjien avuksi.

Yksikään valtamedian julkaisu ei ole toistaiseksi tarkasti alleviivannut kiusallisia yksityiskohtia, jotka paljastavat läntisten hallintojen tietoisesti elättäneen ja kasvattaneen al-Qaeda -vetoista kapinaa Syyriassa.

Charles Shoebridge, entinen Iso-Britannian armeijan ja Scotland Yardin terorrisminvastaisen toiminnan tiedustelu-upseeri sanoo:

“Asiakirja sisältää vähän julkisuudessa käsiteltyjä paljastuksia, jotka nostattavat keskeisen merkittäviä kysymyksiä länsihallintojen ja median tuesta Syyrian kapinallisille.”

Lännen islamistit

Asiakirja vuodelta 2012 vahvistaa radikaalien islamistien olleen pääasiallinen komponentti Syyrian hallinnonvastaisessa rintamassa. Tästä huolimatta ryhmåt saivat jatkuvaa tukea ja rahoitusta läntisiltä armeijoilta ja niiden paikallisilta liittolaisilta.

DIA:n dokumentti toteaa ISIS-edeltäjän al-Qaedan Irakissa (AQI) tukeneen oppositiota alusta asti ideologisesti ja median kautta yhdessä länsihallitusten, arabimaiden ja Turkin kanssa.

Asiakirja ennustaa Assadin hallinnon säilymisen ja kriisin muuttuvan lännen, arabimaiden, Turkin sekä Venäjän, Kiinan ja Iranin välikäsien kautta tapahtuvaksi sodaksi.

Raportissa kehotetaan luomaan oppositiolle turvapaikkoja ilmavoimilta samaan tapaan kuten Libyassa annettiin tukea ja suojaa NATO:n voimin al-Qaedan liittolaisille nk. lentokieltoaluein.

Tilaus ISIS-ryhmälle

USA:n puolustusministeriö odotti islamistisen valtion julistamista useiden terroristijärjestöjen toimesta Irakissa ja Syyriassa ennustaen tulevaa kehitystä tarkasti.

Siitä huolimatta asiakirja toteaa ”länsimaiden, arabimaiden ja Turkin tukevan näitä opposition pyrkimyksiä taistellessaan alueiden hallinnasta.”

Iso-Britannian hallitus kiistää kaiken kysyttäessä asiasta sanoen:

AQ ja ISIL (ISIS) ovat terrorijärjestöjä. Iso-Britannia vastustaa kaikkia terrorismin muotoja.”

”Syyriassa olemme aina tukeneet maltillisia oppositioryhmiä.”

DIA ei vastannut pyyntöön kommentoida.

Strateginen valtti

Turvallisuusanalyytikko Charles Shoebridge, joka on seurannut länsihallintojen tukea islamistisille terroristeille Syyriassa sodan alusta lähtien, kiinnittää huomiota siihen kuinka raportit paljastavat  ristiriitoja länsihallintojen julkisten väitteiden ja todellisuuden välillä:

“Syyrian kriisin ajan USA:n ja Iso-Britannian hallitukset ja lähes kaikki media kertoivat opposition olleen liberaaleja, maltillisia, demokraattisia ja maallisia ja täten kelvollisia vastaanottamaan lännen tukea.”

”Näiden tietojen osoittaessa väitteiden olleen kattettomia, on merkittävää että läntinen media pysyy raporteista vaiti.”

Entinen USA:n merijalkaväen sotilas ja Levant Reportin päätoimittaja Brad Hoff toteaa raportista:

”USA:n tiedustelu ennusti islamilaisen valtion Irakissa ja Syyriassa (ISIL / ISIS), mutta sen sijaan että se olisi selvästi määritelty viholliseksi, raportti kuvasi ryhmän Yhdysvaltain strategiseksi valtiksi.”

Osallisuus

USA:n johtaman strategian kriitikot ovat aiemminkin nostaneet esille kysymyksiä liittolaisten rooleista ja tuesta terroristiryhmille Syyriassa.

Yleinen väite on, että USA:n hallitus ei ollut tarpeeksi tarkka seuratessaan tuen saajia ja varmistaakseen kapinallisten olleen maltillisia.

Julkistetut raportit osoittavat selvästi, että vuosia ennen kuin ISIS aloitti organisoidun hyökkäyksensä kohti Irakia, Yhdysvaltain tiedustelupalvelut olivat täysin tietoisia islamististen ääriryhmien kuulumisesta Syyrian kapinallisten ytimeen.

Siitä huolimatta USA:n puolustusministeriö jatkoi islamistien tukemista samaan aikaan odottaen sen todennäköisesti johtavan islamilaisen valtion julistamiseen.

Analyytikko Shoebridge toteaa: ”Asiakirjat osoittavat USA:n hallinnnon tienneen kapinallisten äärimmäisyydestä ja sodan todennäköisistä seurauksista sekä etenkin ISIS-organisaation muodostumisesta viimeistään elokuussa 2012, mutta sen laskettiin olevan etu USA:n ulkopolitiikalle. Tämä viittaa myös päätökseen johtaa länsimaiden kansalaisia tarkoituksellisesti harhaan uskotellen kapinallisten olevan maltillisia suostuvaisen ja peräänantavan median avulla.’”

Annie Machon, entinen Iso-Britannian MI5-tiedustelu-upseeri, joka paljasti 90-luvulla Iso-Britannian MI6-palvelun rahoittaneen al-Qaedaa salamurhatakseen Libyan johtajan Gaddafin, sanoo asiakirjoista:

“Tämä ei ole mikään yllätys. Yksittäisten maiden sisällä on aina useita kilpailevia tavoitteita omaavia  tiedustelupalveluita.”

Annie Machon totesi kilpailevan tiedustelupalvelun MI6:n Libyan operaation johtaneen viattomien ihmisten kuolemiin ja tapahtuneen ”juuri sillä hetkellä, kun MI5 oli perustamassa uutta yksikköä tutkimaan al-Qaedaa.”

Tätä strategiaa toistettiin suuremmassa mittakaavassa vuoden 2011 NATO:n operaatiossa Libyassa, Machaon jatkaa kertoen CIA:n ja MI6:n olleen ”tukemassa samoja libyalaisia ryhmiä johtaen hajonneeseen valtioon, massamurhiin ja anarkiaan. Ajatus siitä että osa USA:n sotateollisuudesta ja turvallisuuspalveluista ovat olleet luomassa ISIS-organisaatiota on osa samaa kuviota. He ovat edelleen väliinpitämättömiä julmasta kärsimyksestä joka heidän valtapeleistään seuraa.”

Hajota ja hallitse

Useat Yhdysvaltain hallinnon virkamiehet ovat myöntäneet, että heidän lähimmät liittolaisensa nk. ISIS-vastaisessa ryhmittymässä ovat olleet rahoittamassa väkivaltaisia ääriryhmiä joista ISIS on muodostunut.

USA:n varapresidentti Joe Biden myönsi viime vuonna Saudi-Arabian, yhdistyneiden arabiemiraattien, Qatarin ja Turkin kanavoineen satoja miljoonia dollareita islamistisille kapinallisille, jotka muuntuivat ISIS-ryhmäksi.

Biden jätti kuitenkin kertomatta sen, minkä puolustusministeriön asiakirja paljastaa: salainen strategia oli USA:n, Iso-Britannian, Ranskan, Israelin ja muiden länsihallintojen valvoma ja hyväksymä.

Strategia sopii myös yhteen USA:n armeijan tilaaman RAND Corporationin laatiman raportin kanssa.

Neljä vuotta ennen DIA:n asiakirjaa julkaistu raportti kehottaa USA:ta ottamaan sunnien puolen sunnien ja siia-islamistien välisessä konfliktissa. USA:n tulisi rajoittaa Iranin vaikutusvaltaa tukemalla sunnihallintoja Saudi-Arabiassa, Egyptissä ja Pakistanissa.

Raportti vahvisti ”hajota ja hallitse” -strategian olevan jo käytössä Irakissa ”taktisella tasolla”.

Raportti totesi USA:n olevan muodostamassa ”väliaikaisia liittoja” al-Qaedaan liittyvien ryhmittymien kanssa, jotka olivat aiemmin taistelleet Yhdysvaltoja vastaan.

USA:n salaiset tiedustelupalvelun asiakirja joka osoittavat Yhdysvaltojen johtaman ryhmittymän olleen tietoisesti luomassa terroria levittävää islamilaista valtiota (ISIS) herättää erittäin epämiellyttäviä kysymyksiä jatkuvista pyrkimyksistä lisätä poliisivaltiomaista kehitystä terrorisminvastaisilla verukkeilla.

ISIS-ryhmän nousun jälkimainingeissa kansalaisiin kohdistuvaan massavalvontaan ja sensuuriin pyrkivät aloitteet ovat lisääntymässä Atlantin molemmilla puolilla ja kohdistuvat usein aktivisteihin, journalisteihin, vähemmistöihin sekä etenkin muslimeihin.

USA:n puolustusministeriön raportti osoittaa ensisijaisen uhan tulevan länsimaiden omasta harhaanjohdetusta politiikasta joka on tukenut ääriryhmiä epämääräisten geopoliittisten päämäärien toteuttamiseksi.

Alkuperäinen artikkeli:

Nafeez Ahmed – http://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI oli nyt vielä antanut varoituksen terroriuhasta Teksasissa. Alex Jones raportoi asiasta livenä Facebookin välityksellä.

Kaiken tämän ISIS-touhun takana vaikuttaa kuitenkin tämän terrori -shown päärahoittajat, joista suurin on edelleen Rothschildien pankkisuku suuryhtiöineen, joista moni on naamioitunut mm. hyväntekeväisyysjärjestöiksi. Mutta myös Saudi-Arabia on ollut näkyvä osa ISIS-terroristijärjestön kasvussa rahoituksellaan.

USA:n hallitus jopa kieltäytyi luovuttamasta tietoja Ranskalle siitä, että mistä marraskuussa 2015 Ranskassa järjestetyn terrori-iskun rahoitus tuli.

Jenkkien hallinto kun on yrittänyt pitää viimeiset vuodet yllä valheellista kuvaa siitä, että he sotisivat nyt ISIS -terroristeja vastaan, vaikka rahoittavat heitä edelleen.

Näin ollen tämä vuodesta toiseen jatkuva kissa hiiri terroristileikki, jossa kissana toimii (pankkiirieliitin johtamat USA & Nato/länsimaat) ja hiirenä (pankkiirieliitin kehittämät Al Qaida tai ISIS jne.) jatkuu edelleen.

Tällä kissa hiiri terroristijahdilla eliitti harhauttaa kansakunnat kiinnittämään huomionsa pelolla terroristeihin, jonka aikana eliitti muuttaa perustusoikeuslakeja ja hivuttaa hiljalleen EU-liittovaltioiden fasismin sisään koko Euroopan Unioniin.

Lopulta sitten nämä konnat laittavat Brysseliin ratifioimiskaavakkeen, jonka jokaisen EU-maan on lopulta pakko allekirjoittaa. Joka tulisi lakkauttamaan koko länsimaalaisen sananvapauden sekä lukuisat meille aiemmin kuuluvat perusoikeudet ”terrorismin vastaisen sodan” ja ”turvallisuuden” nimissä.

Terrorismi on ollut tähänkin asti vain tämän kasvottoman kyltymättömän ahneen ja itsekkään pahantahtoisen eliitin työväline, jolla he sisään ajavat tulevan uuden maailmanjärjestyksen alaisen fasismin.

Pelotellaan ensin kansakunnat terrorismilla, jotta he sitten suostuisivat pelon avulla luopumaan kaikista perusoikeuksistaan ja olisivat tämän pahantahtoisen eliitin orjaluokka, jolle se sitten voi tehdä ihan mitä vain.

Suomen media on sitoutunut käsittelemään Ukrainaa Yhdysvaltojen taloudellista ja sotilaallista valtaa käyttävien tahojen näkökulmasta.

Suomen media on USA:n kyber-ja muunlaisen sodan palveluksessa.

cybercommand

Suomen mediasisältöjä ei mikään eroita Yhdysvaltojen sotahaukkojen informaatiosodasta.

Suomalaisten toimittajien heikkoa itsetuntoa näyttää palvelevan se, että he pitäytyvät Washington Postin, New York Timesin ja muiden USA:n hallituksen militaristisen osan äänitorvien tietomaailmassa.

Steven Cohen, joka on eläkkeellä oleva Princetonin yliopiston Venäjä-tutkimuksen professori, kuuluu lehden vakituisiin kirjoittajiin. Hänen kirjoituksissaan, avautuu toinen todellisuus.

Steven Cohen

Hän tuntee henkilökohtaisesti Yhdysvaltojen kansainvälisen politiikan konkareita kuten Henry Kissingerin. Samoin hän tuntee tällä hetkellä vallassa olevia politiikan sisäpiiriläisiä. Siten hänen kirjoituksensa peilaavat todellisuutta, jota Suomen tiedotusvälineistä voi vain unelmoida kokevansa.

Suomen media on sitoutunut käsittelemään Ukrainaa Yhdysvaltojen taloudellista ja sotilaallista valtaa käyttävien tahojen näkökulmasta.

Suomen media vaikenee täysin siitä, että Yhdysvallat ja EU ahneuksissaan olivat valmiit hyväksymään väkivaltaisen vallankaappauksen.

Syksyllä 2013 pidettiin Jaltalla kokous, jossa suunniteltiin Ukrainan haltuunotto.

Osanottajiin kuuluivat useat Ukrainan oligarkit, molemmat Clintonit ja monet Euroopan vaikuttajat.

Suomen media on molemmilla kielillä vaiennut siitä, mihin vallankaappauksen suorittaneet äärioikeistolaiset joukot olivat ryhtymässä Itä-Ukrainassa. Väkivalta, terrori ja ihmisoikeuksien riisuminen olivat ohjelmassa.

Ohjelmassa oli Kroatiassa suoritetun serbien etnisen puhdistamisen kaltainen sorto, jonka NATO-EU hyväksyi.

Mikä Ukrainassa kiinnostaa Yhdysvaltoja ja EU:n teollisuuspiirejä?

Yhdysvallat on nimittänyt Poroshenkon ja suojattinsa pääministeri Jatshenjukin avulla ulkomaalaisia ministereitä. Valtiovarainministeri on yhdysvaltalainen sijoittaja.

Talousministeri, joka hiljattain erosi, oli Liettuasta, terveysministeri Georgiasta. Odessan kuvernööriksi nimitettiin maanpaossa oleva Georgian entinen presidentti.

Mitä Yhdysvallat ja EU sitten haluavat Ukrainasta paitsi entistä halvempaa työvoimaa EU:n nyrkkipajoihin?

Liuskekaasu ja Monsanton geenimuuneltua viljaa viljelevä Ukrainan musta multa lienee näköpiirissä. Ukrainan kautta sitten vyöryisi geenimuunneltua viljaa EU-maihin kunhan TTIP saadaan siihen malliin, että geenimuunneltu vilja muuttuu arkipäiväksi.

Soros on luvannut sijoittaa 1 miljardin geenimuunnellun viljan viljelyn edistämiseen.

Kuten lähihistoria on osoittanut, Yhdysvallat ja NATO-EU ovat valmiita aseellisen väkivallan käyttöön tavoitteidensa saavuttamiseksi. Itä-Ukrainalaisten varsin tavalliset ihmisoikeustavoitteet olisivat helposti tavallisella järjellä ajateltuna tavoitettavissa.

Suomen media ei yllä ihmisoikeusajatteluun, kun tärkeämpänä tavoitteena on toteuttaa Yhdysvaltojen ja NATO-EU:n tavoitteita.

Yhdysvaltojen ja NATO-EU:n niiden ulkopuolisia valtioita hyväksikäyttävä asenne näkyy viimeistään siinä, että Yhdysvaltojen arrmeija käyttää hyväkseen Suomea agressioonsa Venäjää vastaan.

Samalla tavalla se käyttää hyväkseen EU:ta saattamalla sen kaaokseen omien Irakin ja Afganistanin sotien synnyttämillä pakolaisvirroilla.

Ylläpitämällä Suomen median visusti vaikenemaa Ukrainan kriisiä, Yhdysvallat ja NATO-EU pyrkivät kohdistamaan kritiikin Venäjään, jolla ei ole mitään osuutta USA-NATO-sotiin eikä Ukrainan kriisin aloittamiseen.

Päinvastoin. Venäjä tarjosi hädänalaiselle Ukrainalle syksyllä 2013 13 miljardin lainaa Kiinan tarjotessa 8 miljardia.

Venäjä ehti maksaa 3 miljardia, jonka takaisinmaksussa Ukraina venkoilee. USA oli sen sijaan sijoittanut apulaisulkoministeri Nulandin mukaan 5 miljardia Ukrainan destabilointiin.
Nyt Yhdysvallat haluaa pakolaisten lisäksi syöttää EU-kansalaisille geenimuunneltua viljaa.

Venäjä on kieltänyt geenimuuntelun.

GMO

Siten Venäjästä on tulossa suuri puhtaan viljan tuottaja. Talouspakotteiden eräänä tarkoituksena on pakottaa EU-kansalaiset muuntamaan todellisuudentajunsa Venäjä-kielteisiksi.

Toistamalla Ukrainan tapahtumien kulku kerta toisensa jälkeen valheiden ja puolitotuuksien virraksi Suomen media toteuttaa puhdasta USA:n ja NATO-EU:n taloudellisen ja sotilaallisen vallankäyttäjien pyrkimyksiä.

Taloudellinen ruuvipenkki on menetelmä, jolla vastahakoiset kansat saadaan alistumaan.

Ei ole vaikeata kuvitella Serbian asukkaiden raivoa, kun maan johtajat ovat Suomen lailla sitoneet Serbian NATO:n isäntämaasopimukseen.

Ensin USA-NATO-joukot pommittavat maan siviilikohteet, autotehtaat, koulut, sairaalat, sillat, sähkölinjat, öljyvarastot puhumattakaan ihmisistä.

Sen jälkeen ”sijoittajat” ottavat maan haltuunsa koska köyhtyneellä taloudellisesti murskatulla maalla ei ole kykyä itse jälleenrakentaa maata. USA-NATO-maat ottavat myös tiedotusvälineet haltuunsa, joissa serbeille kerrotaan, että pommitukset olivat ”oma vika”.

Vain 15 vuotta pommitusten jälkeen, kun murskatut rakennukset edelleen törröttävät keskellä Belgradia, Serbia liitetään NATO:n isäntämaasopimukseen.Pommittajien vasalliksi.

Se on tietysti ehtona pääsylle ”kansainväliseen yhteisöön”, lähentymään EU:a, joka alunalkaenkin Saksan johdolla oli hajottamassa Jugoslaviaa.

USA-NATO-EU on väkivaltaan turvautuva organisaatio, jonka väkivaltaa Suomen media myötäilee. Eihän media muuten olisi osa ”läntistä arvoyhteisöä”.

Eliitin hallitseman valtamedian mukaan totuus on vihapuhetta, kun kerrotaan salattujen poliittisten asioiden salattu puoli ja tuodaan se julki internetissä. Eliitille tämä on vihapuhetta, joka pitää kitkeä keinolla millä hyvänsä.

Karu totuus kuitenkin on se, että nämä ns. totuus-sivustot, joita eliitti nimittää ”vihasivustoiksi” ovat tulleet jäädäkseen. Totuuden leviäminen internetissä on ollut ja tulee olemaan tälle korruptoituneelle ja pimeyden voimille langenneelle eliitille myrkkyä. Totuus tuhoaa heidät ja heidän koko imperiuminsa tulee tuhoutumaan vielä lopullisesti, koska tieto on valtaa. Tätä valtaa he yrittivät itse peittää ja salata keinolla millä hyvänsä, mutta sitten tuli internet ja laittoi tuon salatun tiedon julki.

Tämä kaikki EU-maissa käynnissä oleva eliitin sota julkista sananvapautta vastaan muistuttaa tilannetta, jossa kärpäsparvia vastaan päätetään hyökätä tykein. Siinä ei ole minkäänlaista järkeä ja logiikkaa, mutta tämä arkitodellisuudesta vieraantunut eliittikö sen tajuaisi ? Heille jokainen massa-aivopesusta herännyt ihminen on suuri vihollinen, joka uhkaa tätä heidän aikaansaamaa valheeseen perustuvaa yhteiskuntajärjestelmää.

Ei tässä mikään ennustaja tarvitse olla, jotta näkee sen mitä Suomessa yritetään tehdä jo tämän vuoden sisällä.

Täällähän jo saatiin aikaan aiemmin ns. urkintalaki 2009 kesäkuun alussa, joka myöhemmin kumottiin tietoyhteiskuntakaari 2015 tammikuussa.

Suomessa on lisäksi yritetty saada viime vuosina aikaan ns. piraattisivustojen estolista, joista aikaan saatiin vain Piratebay-sivuston sensuroiminen.

Verkkosensuuri kuitenkin rikkoo perustuslakia.

Internet muutti kaiken sensuurin kentällä

Kuvitelkaa että vielä joskus 30 vuotta sitten jos joku olisi aikonut saada eteenpäin tämänkaltaista sanomaa mitä nyt nykypäivänä blogeissa voidaan tuoda esille sadoille tuhansille lukijoille päivässä.

Tuolloin ei ollut internettiä ja julkaisukeinot olivat paljon suuremman seinän edessä. Oli saatava ensin kustannussopimus ja sitä mukaan jos kirjat olisivat menneet kaupaksi, niin ne olisivat mahdollisesti saavuttaneet sitä mukaan suuremman yleisön ja näin lopulta vasta tuo tieto olisi mahdollisesti levinnyt eteenpäin.

Mutta kirja kustantamoissa ja varsinkin monikansallisissa sellaisissa on pitkään vaikuttanut voimakas sensuuri, jossa tietynkaltaiset kirjat ollaan aina huoletta voitu sensuroida. Yksi keino tällaiseen sensuuriin on voinut olla se, että vaikutusvaltaiset tahot vain ostavat kaikki painetut kirjat ja vievät ne samantien vaikka poltettaviksi.

Internetin tultua kehiin tämä yhtäkkiä mahdollisti kenen tahansa ihmisen sanallisen tuotannon suoraan verkossa ja siinä ei enää ollutkaan mitkään kirja kustantamot ja kustannustoimittajat välissä. Tämänkaltainen tiedonvälitys sai sitten nimen mm. sosiaalinen media, jota nyt korruptoitunut eliitti pelkää, että se menettää paikan entisen propagandaa syöksevän valtamedian paikalta ja niinhän siinä jo kävi. Eli eliitin suurin pelko kävi jo toteen, joten eikös sitten vielä viimeisenä keinona he ala syyttelemään näitä totuussivustoja vihapuhesivustoiksi, jotka tulisi nyt kieltää keinolla millä hyvänsä.

Se on totta, että tällaiset maahanmuuttokritiikkiin keskittyneet sivustot ovat sisällöltään varsin negatiivisia, mutta ei se poissulje sitä, etteikö siellä puhuttaisi ja kerrottaisi totuus esim. maahanmuuttajaväestön tekemistä rikoksista, jotka taas poliisi järjestelmällisesti salaa. Koska poliisit eivät saa kertoa maahanmuuttajien tekemistä rikoksista enää samalla volyymilla kuin ennen.

Mutta sitten jos kuulut hännystelijänä ns. eliitin hoviin, eli olet joku kuuluisakin taiteilija tai viihdealalla vaikuttava. Niin tällöin et enää saa kritisoida korruptoitunutta eliittiä, koska olet mahdollisesti hyvinkin riippuvainen korruptoituneen eliitin myöntämistä apurahoista jne.

Tämä tilanne sitten mahdollistaa sen, että nämä lukuisat taiteilijat tässä maassa, jotka elävät eliitin hovin sisällä, eivät koskaan erehdy kritisoimaan tätä sikailevaa ja ylimielistä vapaamuurarijohtoista sikariporrasta.

Tämä kun on jo nähty että Mamba yhtyeen levyjen soitto Ylellä lopetettiin kerrasta, kun yhtyeen solisti Tero Vaara ehtyi muutama vuosi sitten sanomaan mielipiteensä Suomen maahanmuuttajista.

Mitä tarkoittaa sana ”eliitti”. Vaikka kyseisella sanalla tarkoitetaan normaalisti sanakirjan mukaan parhaimmistoa tai hienostoa, niin Illuminatin vapaamuurarien eliitin kohdalla näin ei voida kuvailla, koska valtioiden omaisuuden ryöstäminen ja sotien suunnittelu kabineteissa on kaukana aidosta parhaudesta.
Esimerkiksi ammattiurheilussa monesti huippu-urheilijoita kutsutaan tuolla eliitti nimellä, että he kuuluvat liigan eliittiin. Jos he käyttäytyisivät jossain pelikentillä samalla tavalla kuin Illuminatin poliittista kähmintää harjoittava eliittti. Lahjoisivat erotuomareita ja sylkisivät vastustajien päälle, jos he silti tehtailisivat eniten pisteitä, niin ei heitä enää nimettäisi urheilijoina eliitiksi. Joten on hyvin tarkkaa, että missä asiayhteydessä tätä sanaa käytämme.
Aivan kuten sanakirja Wikipedia kertoo eliitistä, että on olemassa useita eliittiryhmiä:
– Uskonnollinen
– Kielellinen
– Poliittinen
– Liike-eliitti
– Koulutukseen perustuva
– Taloudellinen
– Sotilaallinen
Että jos eliitti on sosiaalisessa rakenteessa taloudellisten ja poliittisten voimien tulos, mutta siinä vaiheessa kun joukko saatananpalvontaa harjottavia vapaamuurareita kokoontuu salaisesti päättämään siitä, että miten Syyriasta eskaloiva suursota saataisiin alkamaan, ei voida enää puhua mistään normaalista poliittisesta ja talouseliitin kokoontumisesta.
Poliittisen ja talouden eliitin puolella on vallinnut aina niin kauan elitismiä, kun kansalaisilta on onnistuttu ryöstämään mm. verojen kautta omaisuutta. Elitismi on ollut eliitin tunne heidän ylivertaisuudestaan ja ylivoimastaan.
Illuminatin salaseuran vapaamuurarit ovat vannoneet valansa Luciferille 33-asteen jälkeen ja heitä sitovat tiukat vaitiolot, ettei mitään loosien sisällä tapahtuvia asioita saa kertoa ulkopuolelle, tai muuten heitä kohtaa symboliset rangaistukset, jotka ovat heidän sisällä kovia.

Eliitin hovissa sinulla ei ole missään vaiheessa oikeutta käyttää omien mielipiteidesi ilmaisuun poliittisesti tuossa asemassasi olevaa mahdollista poliittista valtaa. Joten tämä kertoo jo suoraan sen, minkälaiseen kulissiin koko viihdeteollisuus perustuu. Artisti ei saa olla oma itsensä ja hänen tulee myydä sielunsa tuon kaiken mahdollisen kuuluisuuden ja mammonan edessä.

Totuuden edessä kenenkään ei tarvitse myydä sieluaan. Siinä toimii sopimus aina valon puolen kanssa, eikä pimeyden. Jos lupaat palvella vain totuutta (valoa), niin tulet saamaan tuolta puolelta siihen tarvittavasti taustatukea.

Jos nyt puhutaan totta, niin tässä taistelussa sananvapautta vastaan käydään nyt matsia pimeyden ja valon tahojen välillä. Pimeyden voimia edustavat tahot ovat aina pyrkineet poliitiikassa orjuuttamaan, alistamaan sekä mielivaltaisesti kontrolloimaan muita.

Internet sensuuri ei palvele ketään muuta kuin vain eliitin hallitsemia langenneita pimeyden voimia, oli se sitten vapaamuurarien jumala saatana tai mikä tahansa muu manalan kätyri.

USA:n tiedusteluviranomaiset ovat kieltäytyneet luovuttamasta tietoja Ranskalle siitä, että kuka rahoitti Marraskuussa tapahtuneet Pariisin terrori-iskut.
USA ja Euroopan Union allekirjoittivat vuonna 2010 terroristien rahoitusohjelman jäljittämisohjelman, jolla EU-maat saisivat tietoa Euroopassa tapahtuneen terrorismin rahoittajista. Mutta nyt kun USA:n hallinto tietää, että keitä tahoja ja maiden valtionjohtoa rahoittivat Pariisin terrori-iskut, niin sen sijasta että he antaisivat nämä tiedustelutiedot Ranskalle, niin sen sijaan he suojelevat näitä oikeita terroristeja.
Sillä on selvää, että kuinka esim. Saudi-Arabia joutui kohun kohteeksi, kun huhuiltiin että salaisessa 9/11 raportissa mainittaisiin Saudirahoittajat kyseisissä terrori-iskuissa. Asia kuitenkin haudattiin nopeasti.
Entinen Iso-Britannian tiedustelupalvelun palveluksessa useita kymmeniä vuosia toiminut David Shaylertoi julki mielipiteensä Pariisin terrori-iskuista ja sanoi, ettei niiden takana ollut ISIS.

Totuutta terrorismista ei kerrota mediassa, mutta myös koululaitos aivopesee meidät tottelemaan systeemiä ja siihen aivopesuun ei jää tilaa omaan aivotyöskentelyyn. Näin ollen terrorismia tulee pelätä, koska systeemi aivopesee meidät siihen.

Mutta jos joku päivä uskallat astua tuosta psykologisen pelon laatikosta ulos ja nähdä ns. suuremman kuvan, niin sen jälkeen tämä valtionterrorismin psykologinen voima muuttuu enemmänkin vihaksi, kuin peloksi. Koska miltei ensimmäinen reaktio siihen miten suuresti meitä on huijattu ja kusetettu näiden kansainvälisten tiedustelupalveluiden toimesta. Vain sen vuoksi, että eliitti voisi lopulta saada haluamansa totaalitaarisen orjajärjestelmän, jota he kutsuvat uudeksi maailmanjärjestykseksi.

Totuus on kuitenkin toinen ja tämän käynnissä olevan tietoisuuden kasvun pysäyttämiseen ei enää mikään pysty ja ilmankos vallassa oleva eliitti pelkää nyt asemansa puolesta ja on valmis tekemään mitä vain, jotta se saisi vielä säilytettyä tämän vanhan auktoriteettiuskovaisen yhteiskunnan maailmanlaajuisesti. Mutta heillä ei ole enää mitään muuta keinoa kuin vain erinäisten globaalien konfliktien aiheuttaminen, joilla he kuvittelevat toteuttavansa tämän totaalitaarisen ja maailmanlaajuisen globaalin orjayhteiskunnan. Tietoisuuden kasvun luonnollinen vastarinta ei kuitenkaan istu tähän muottiin ja sekös sapettaa loiseliittiä niin kovasti.
Illuminatiksi itseään kutsuvan negatiivisesti sielunsa myyneen eliitin logiikka on edelleen kuin 1800-luvulta. Jo tuolloin viime vuosisadalla tämän öljyllä rikastuneen maailman rikkaimman pankkisuvun John D. Rockefeller totesi etteivät he eliitti halua kansakuntien kehittyvän itsenäisiksi ihmisiksi, vaan he haluaa heistä kehittyvän kansakuntien suuria orjia tähän systeemiin.
Nyt kun keinoäly ja automaatio on viemässä yhä useammalta ihmiseltä työpaikan, niin Illuminatien mukaan tässä maailmassa olisi enää tilaa n. 500 miljoonalle ihmiselle ja kaikista lopuista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä seuraavina vuosikymmeninä.
Terrorismi ei ole keino eliitille vähentää maailman populaatiota, vaan se on psykologisen sodankäynnin välinen. Koska silloin kun Ranskan kokoinenkin valtio saadaan peloteltua polvilleen, niin sinä aikana Illut tuovat totaalitaariseen orja ja valtontayhteiskuntaan seuraavat lait voimaan. Näin ollaan tehty aina Natsi-Saksassa aikoinaan.
Kaiken tämän takana on eliitin kontrollifriikkin aseman säilyttäminen, koska heidän täytyy pystyä tuntemaan olevansa absoluuttisesti vallan kahvassa ja he pelkäävät jos ihmisistä kehittyy luovia yksilöitä, jotka eivät suostu elämään tämän kapitalistisen orjayhteiskunnan normien mukaan.
Tämän vuoksi loiseliitti pitää heidän ajamaansa koko maailmanlaajuista depopulaatio-ohjelmaansa tärkeänä ja sen on totenut myös ent. USA:n ulkoministeri Henry Kissinger, joka on sanonut mustaa valkoisella, että ”Kuinka depopulaation tulisi olla ulkomaan politiikan tärkeimpiä tavoitteita maailmassa”.
Tokihan kehitysmaiden ihmiset ovat ensimmäisiä tällä depopulaation karsintalistalla, mutta ottaen huomioon sen, että jos täällä harvennettaisiin tuo määrä ihmisiä koko planeetalta, että lopulta vain 500 miljoonaa jäisi eloon. Niin se tietäisi jo vuoteen 2050 mennessä aivan hirvittävän määrän kokoisia kuolinlukuja. Tämän vuoksi voisi olettaa, että Illuminati yrittää turvautua jossain vaiheessa johonkin tappavan viruksen levittämiseen ja pakenee itse maan alle tuoksi ajaksi. Mutta kaiken takana on aina se, etteivät he halua itseään tappaa näillä laboratorioissaan kehittämillä massaviruksilla.
Loiseliitti on täynnä toinen toistaan edustavammin psykopaatteja. Psykopaatti on sellainen ihminen, joka muun muassa suostuttelee ihmisiä, lukee helposti ihmisten tunteita ja käyttää toisiaan hyväkseen. Psykopaatti ei kykene tuntemaan ollenkaan empatiaa muita ihmisiä kohtaan, vaan käyttää vain kylmää älyään omien etujensa tavoitteluun.
Entinen pääministeri Jyrki Katainen oli jo muutama vuosi sitten saanut kuulla, että tulee saamaan rahakkaamman diilin Claude Junckerin alaisena Brysselistä komissaarina. Se oli palkinto siitä, että Suomea oltiin onnistuttu jo velkaannuttamaan yli 44 miljardia hänen hallintokaudella.
Valtiontalouden hiljaa tuhoava shokkidoktriini oli edennyt rikollisten pankkiirien mukaan hyvällä aikataululla ja pääministeri sai siitä palkkioviran Brysselistä. Katainen totesi vielä tv-kameroille, että ”En minä ole lähdössä minnekään”, kun huhut alkoivat levitä, että hänelle on luvattu Brysselistä komissaarin virka.
Shokkidoktriini on USA:n hallinnon konsulttien kehittämä keino, jolla monikansalliset yhtiöt sekä pankit onnistuvat ryöstämään valtiot tyhjäksi, saamalla ne velkaantumaan.
Jos Suomen tulevaisuus on vallanhimoisten psykopaattien käsissä, niin se ei tiedä kenellekään suomalaiselle valoisaa tulevaisuutta. Euroopan Unionista ollaan tekemässä karua liittovaltiota, jonka kautta valtioiden itsenäisyys tullaan viemään kokonaan.
Illuminatin vapaamuurarit kun pelkäävät jokaisen EU-maan kansallismielisyyttä, joten siksi he aikovat poistaa sen liittovaltiolla. Samoin heidän suunnitelmansa on viedä myös EU-maiden valtionvarainministeriöt pois ja tuoda tilalle vain yksi EU:n oma valtionvarainministeriö, jottei enää mikään maa voisi päättää omista asioistaan.
EU:n on nyt tuhoamassa federalistit, kuten Paavo Väyrynen tässä äsken totesi Tampere talolla pitämässään puheessa. Sanoisin kuitenkin, että EU:n ovat nyt tuhonneet feodalistit, jotka yrittävät viedä EU-mailta kaiken päätöksenteon ja siirtää sen Brysseliin.
Illuminatin vapaamuurarit jotka ovat sekaantuneet Euroopan Unionin ulko ja sisäpolitiikkaan ovat pahimman luokan talousrikollisia, joita yksiäkään ei olla valittu valtaan demokraattisilla vaaleilla. He ovat verkostoituneet pitkin Eurooppaa ja esim. Italiassa he pitävät salaisesti valtaa P2-loosin kautta ja ovat sekaantuneet poliittisiin salamurhiin, huumebisnekseen sekä salaiseen valtioiden keskellä käytävään asekauppaan.
Tällä hetkellä he ovat juonittelemassa sitä, että miten Syyrian sotakonflikti saadaan jatkumaan ja yrittävät kaikin keinoin saada lietsottua Turkin ja Venäjän välille suuren konfliktin.
Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev varoitti ”uudesta maailmansodasta”, joka oli suora viesti siitä, että hän myös tietää mitä tämä kasaarien rikollinen mafia on juonimassa kabineteissaan tällä hetkellä.
Maailman johtavien maiden ulko- ja puolustusministerit kokoontuivat eilen Brysseliin ja Saksan Müncheniin neuvottelemaan uusien rauhanneuvotteluiden kaaduttua viime kuussa.
Medvedev totesi neuvotteluista, että ”Amerikkalaisten ja arabikumppaneiden täytyy nyt ajatella selkeästi, että haluavatko he pysyvän sodan. Olisi mahdotonta voittaa sellaista sotaa nopeasti etenkin arabimaailmassa, missä kaikki taistelevat toisiaan vastaan. Kaikkien osapuolten pitää pystyä istumaan saman neuvottelupöydän ääreen sen sijaan, että aloitamme uuden maailmansodan”.
 

Posted on 18 syyskuun, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Jätä kommentti