Blogiarkistot

Rukoile!

Kallion viesti

Kyösti Kallio toimi Suomen tasavallan neljäntenä presidenttinä 1937–1940 (ks. Wikipedia). Hänen virkakaudelleen osui Neuvostoliiton kanssa käydyt neuvottelut aluevaihtosopimuksesta, talvisota ja Moskovan rauhansopimuksen allekirjoittaminen.

Kyösti Kallio

Kallion merkittävä poliittinen ura silti tehnyt minuun isompaa vaikutusta ehkä siksi, että en tunne lainkaan hyvin itsenäisyyden alkuajan politiikkaa.  Minut pysäytti hänen rukouksensa, jonka hän rukoili talvisodan aikana julkisessa puheessaan. Tuo rukous muistuttaa meitä siitä, että rukous ei ole vain kaunis tapa tai viimeinen hätävara, vaan tosiasiallinen apu jopa suurimman hädän hetkellä. Presidentti Kallio rukoili rakkaan isänmaamme puolesta tuona sodan ja syvän ahdingon aikana näin:

”Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.”

Ajattelepa presidentti Kallion rukousta tuona ahdingon aikana, kun maamme itseäisyys oli uhattuna. Siitä huolimatta Kallio ei rukoillut tuhoa viholliselle eikä vedonnut Herraamme Jeesukseen Kristuksen kansamme ansion perusteella.

Presidenttimme rukoili armoa ja kestävyyttä synnin vallan edessä. Hän rukoili Jumalan rakkauden täyttymystä, joka käy ilmi kuuliaisuutena meissä. Hän ei etsinyt mielisuosiota Jumalan edessä, vaan tiesi syntimme ja syyllisyytemme, johon hän etsi armoa Jumalan edestä. Samaa katumusta ja armoa on meidänkin sukupolvemme vailla.

Olisi korkea aika meidänkin pysähtyä etsimään armoa Herran Jeesuksen Kristuksen edestä. Ulkoisesti asiat ovat paljon paremmin kuin talvisodan aikana, mutta väitän syyllisyytemme kansakuntana olevan tänään vähintään samaa luokkaa, mitä se oli ennen sotia. Kuulukoon siis nöyrä rukouksemme tänään presidentti Kallion sanoin:

”Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme. Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.”

Viljami Vuolteen profetioita, joista vielä muutama on toteutumatta.

Vuolteen Viljami eli Viljami Raudaskoski asui aikoinaan Nivalan Vuolteenperällä ja oli ammatiltaan kyläseppä. Tässä Viljami Vuolteen 1930-luvulla, siis ennen viime sotia, saamia profetioita, joista suurin osa on jo toteutunut, mutta joista osa odottaa vielä toteutumistaan, kuten Kolmas maailmansota.

Ennusti Talvisodan tulon ja ilmoitti sen kestoksi noin sata päivää.

Ennusti välirauhan.

Ennusti pitkän sodan (Jatkosota), joka päättyy vasta, kun Tornioon tehdään maihinnousu (Lapin sota).

Ennusti ennennäkemättömän jälleenrakennuskauden, ja maallisen vaurastumisen.

Ennusti Suomen alasajon, joka tapahtuu kohta kun politiikan johto siirtyy nuorille miehille, jotka eivät ole sotaa kokeneet.

Ennusti, että ennen kuin Toisen maailmasodan kokenut sukupolvi on kokonaan poistunut keskuudestamme, he kokevat vielä Kolmannen maailmansodan.

Ennusti, että Kolmas maailmansota alkaa Lähi-idästä.

Ennusti, että siinä käytetään ennen tuntematonta asetta, jonka tuhovoima on erittäin suuri.

Ennusti, että Kolmannessa maailmansodassa ei varsinaisesti ole voittajia. Englannin hävitys on niin suuri, että se ikään kuin uppoaa mereen. Sen sijaan Venäjän valta kasvaa entisestään.

Ennusti, että sodan loppu on lähellä vasta, kun Suomen rannikolla Porin lähistöllä tehdään maihinnousu.

Ennusti, että sodan jälkeen ihmiskunnassa alkaa uudenlainen ajanjakso.

Profetia välihuomautuksin alla.

Viljami Vuolle oli körttiukko, joka eli viime vuosisadan alkupuolella, ja ehti eläessään nähdä toisen maailmansodan alkavan. Tuolloin hän antoi tämän ennustuksen, joka sittemmin on julkaistu Kalajokilaakso lehdestä 19.11.1969.

”Tämä sota kestää vielä monta vuotta, joskin välillä on lyhyt rauhan kausi. Vasta silloin on sodan loppu lähellä kun Torniossa noustaan maihin. Sitä ennen hävitetään Rovaniemi ettei siellä jää kiveä kiven päälle ja sama kohtalo odottaa monia muita Lapin paikkakuntia. Seuraa rauhan aika jolloin nopeassa tahdissa jälleenrakennetaan sodan aiheuttamat tuhot.”

Aivan kuten Viljami Vuolle oli ennustanut 1939, niin talvisodan jälkeen tuli lyhyt rauhan kausi ja sota tulisi jatkumaan vuosia aina 1945 asti. Ennustus Rovaniemen ja muiden Lapin kylien tuhosta toteutui myös täysin. Kuten myös näitä sotia seurannut jälleen rakentamisen kausi.

”Mutta uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven eläessä. Se alkaa Israelista ja Egyptistä ja se vetää syövereihinsä koko maapallon. Se on monin verroin tuhoisampi kuin sitä edeltänyt ja se aiheuttaa kaikille kansoille suuria kärsimyksiä. Tämä sota on kauhea, mutta se ei onneksi kestä kauan. Sen loppu on lähellä, kun joukot nousevat maihin Porin seutuvilla. Siellä käydään ankaria taisteluja ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneitten verestä. Kukaan ei selviydy voittajana tulevasta sodasta. Sen aikana käytetään jotain uutta tuhoasetta, joka tekee hirvittävää jälkeä. Brittein saaret vajoavat miltei kokonaan mereen ja sama kohtalo on puolen Italian osana. Venäjä elää silloin mahtinsa suuria päiviä, sitä ei pysty kukaan voittamaan. Räjähdys tapahtuu kuitenkin sisältäpäin ja myös Yhdysvalloissa tapahtuu suuria muutoksia. Tämä tuho ja hävitys on välttämätön jotta Jumalan viha lauhtuisi ja olisi edellytykset ihmiskunnan elämän onnelliselle jatkumiselle.”

Tässä kuvattu sota on tuleva Lähi-idän sota, mutta siinä on myös elementtejä tulevasta kolmannesta maailmansodasta. Myös Kirjoitukset ennustavat Venäjän nousun ja varustaumisen (Dan. 7:5, Hes. 38:7), kun itse universumin Luoja nostaa Venäjän itsellensä vitsaksi, jolla Hän herättelee kansaansa Israelia.

Rauhan valtakunta

”Seuraava rauhan kausi onkin onnekkain mitä koskaan on koettu. Kansat unohtavat hävityksen jälkeen vihamielisyytensä, elävät keskenään sulassa sovussa ja saattavat pian maapallon entistä ehonpaan kukoistukseen. Silloin otetaan käyttöön ihmeellinen sähkö. Tulitikkulaatikon kokoinen mitätön ainemäärä pystyy lämmittämään ja antamaan voiman kokonaisille kaupungeille ja suurimmaksi osaksi sen ansiota on, että ihminen voi vihdoinkin tuntea olevansa onnellinen.”

Tässä kuvattu rauhan kausi on messiaaninen rauhan valtakunta, jossa Messias Jeesus itse hallitsee. Tämä aikakausi on kuin paluu paratiisiin tai ennen vedenpaisumusta vallineeseen kadonneeseen maailmaan, jossa ihmiset tulevat elämään paljon pitempään kuin nyt ja rikkomuksia ei enää tehdä.

”Hänen silmiensä eteen tuotiin Suomen kartta. Se oli ikään kuin pöydällä, jossa oli mullikka teurastusta varten. Kaksi teurastajaa aloitti työnsä ja paloitteli mullikan. Lihat asetettiin kahteen eri kasaan. Toiseen laitettiin syötäväksi kelpaavat, hyvät lihat ja toiseen huonot, jätteet ja sisälmykset. Sen jälkeen Suomeen tuli kaksi henkilöä ulkomailta, ja poistuessaan Suomesta peräjälkeen nämä vieraat veivät mukanaan syötäväksi kelpaavat lihat ja jättivät jäljelle vain arvottomat jätteet.”

Tauno Rantalan ennustusprofetia 1.6.1999

Herätessäni 1.6.1999 aikaisin Herra alkoi puhua minulle ja sanoi: ”Nouse ylös, ota kynä ja paperia ja kirjoita, sillä minä annan sinulle sanoman.”
Venäjän puolelta tuli yli rajan tiedustelujoukkoja, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli.Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tälläkerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan – Suomi kuuluu Venäjään.Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut. Kuka näin on käskenyt ja sanonut? Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa sanoen ”Sinä sen olet sanonut” ja toinen taas ”Eipä, sinä sen olet sanonut”. Lopuksi ei mitään selvää tullut, kuka sen oli sanonut.

Jonkin ajan kuluttua tuosta Vaalimaan rajapuomi avattiin kokonaan ja venäläiset sotilaat tulivat Suomen puolelle – mitään lupaa kysymättä! Suomalaiset sotilaat yrittivät heitä pysäyttää rauhanomaisin keinoin, mutta eivät he mitään välittäneet, vaan jatkoivat matkaansa aina Kouvolan kaupunkiin asti. Sinne saavuttuaan he laittoivat leirinsä pystyynja alkoivat asumaan teltoissansa.Nyt alkoivat neuvottelut taas hallitusten kesken. Mitä tämä tarkoittaa? He vain sanoivat: ”Me olemme pakotetut ottamaan Suomi sellaiseksi puskurialueeksi, etteivät NATOn joukot tule meidän rajamme taakse. Samalla me vartioimme myös teitä.Suomen hallituksessa käytiin neuvotteluja, mitä nyt tehdään. Amerikka jo antoi venäläisille uhkavaatimuksen, mutta venäläiset sanoivat, että Suomen on itse vastattava heille – kyllä tai ei! Suostutaanko vapaaehtoisesti?Suomen hallituksessa nähtiin parhaaksi suostua, koska kieltäytyminen olisi merkinnyt sotaan joutumista.

Edelleen käytiin neuvotteluja Venäjän hallituksen ja Suomen välillä. Miten se toteutetaan?Heillä oli valmis suunnitelma: Hankoniemi, Kotka rannikkokaupungeista, myös Helsinkiin pieni puolustuspaikka. Sitten Lahteen ja Tampereelle puolustus- ja tutka-asemat. Jyväskylään varuskunta panssariosastoineen. Siitä ylöspäin kaupungit Kokkola ja Kemi. Ilmavoimat Rovaniemelle ja Sallaan.Tämä oli Suomen hallitukselle kova sana otettavaksi vastaan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut sotatantereeksi muuttuminen.Tämä on osa Jumalan rangaistusta, kun olemme menneet Euroopan unioniin.

Lahdessa 1.6.1999 Tauno W. Rantala

Tauno Rantalan profetia 17.11.2007 Suomen kansalle!

Näin sanoo Herra: Minä olen sama Jumala, joka aikaisemminkin olen puhunut tämän maan päättäjille ja kansalle etsikkoajasta saman profeettani kautta. Minä olen katsellut, kuinka tämä kansa ja yksilöt elävät syvällä syntielämässä. Ei ole Jumalan pelkoa. Tosin on tässä kansassa pieni joukko, joka pelkää ja rukoilee Jumalaa siunaten myös omaisuuskansaani Israelia.

Nyt on tultu sille rajalle, että synnin mitta on tullut täyteen. Minä en voi sietää enempää. Ja Minä Herra päätökseni mukaan annan tulla tähän maahan ahdingon ajan ja samalla otan pois tätä korkeaa elintasoa. Minä arvostan niitä, jotka vievät elintarpeita toisiin maihin, että ei niin paljon ruokaa menisi hukkaan. Tulee ahdinko, joka näkyy ja kuuluu joka päivä. Verenvuodatusta en anna tulla. Minä annan tämän ahdingon tulla hyvin äkkiä. Siihen ei ehdi apuun EU eikä YK, koska se tulee Minulta.

Silloin kun tämä tapahtuu, te käytte polvillenne ja alatte huutaa minun puoleeni. Niinä päivinä Minä herätän synnin tunnon ja silloin te heräätte tekemään parannusta Jumalan pilkasta, kaikista haureuksistanne, juoppouksistanne, saatanan palvonnastanne, öisistä orgioistanne, alastomuuksistanne ja hirvittävistä synneistänne.

Minun pitäisi kohta pyytää anteeksi Sodoman ja Gomorran kansalta, jotka Minä hävitin syntielämän tähden, jos en puuttuisi tähän kauheaan elämän menoon. 1. Moos. 19:15-29.

Minä annan mahdollisuuden kääntyä pois pahuudestanne. Sillä Minulle ei ole mieleen jumalattoman kuolema, vaan kun hän kääntyy pois pahuudestaan, niin hän saa elää. Hes. 18:23.

Minä nostan miehiä ja naisia, jotka varustan sellaisilla armolahjoilla ja valtuuksilla, että kaduillakin kulkevia, synnintunnossa olevia ja myös sairaita he julistavat vapaiksi ja terveiksi. Ne ovat niitä päiviä, jolloin rukoilijoiden rukouksiin vastataan ja korjataan satoa Jumalan valtakuntaan. Monia tunnustekoja ja ihmeitä Minä teen ja osoitan epäuskoisellekin ihmiselle, että on olemassa elävä Jumala, jolle ei ole mikään mahdotonta. Minä rakastan niin paljon tätä kansaa, että Minä armossani tämän kaiken teen, tutkien jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti, tahtooko hän tulla minun tyköni ja pelastua iankaikkiseen elämään.

Minä olen antanut Poikani Jeesuksen kuolemaan, että jokaiselle, joka Häneen uskoo, annetaan Poikani veren kautta synnit anteeksi.

Tämä on Minun sanomani tälle kansalle tulevista päivistä. Herra ei tee mitään ilmoittamatta siitä palvelijoillensa profeetoille.

Muistiin merkinnyt Espoossa 17.11.2007 Tauno W. Rantala saarnaaja

Hieronymuksen profetia lopunajasta

LÄNSIMAISEN KIRKON ISÄ HIERONYMUS, SYNTYNYT V. 340 JKR. DALMATIAN STRIDONISSA. SUOM. TEKSTI LEONARD TYPPÖ 1909.

Koska maailman viimeinen aika ja loppu alkaa lähestyä, niin kaikki hyvät tavat ja kristilliset toimet ylön annetaan ja kaikkinainen pahuus ihmisten seassa saa vallan. Kaikkinaiset synnit ja tapain turmio yhä enenevät, joita kavaluudella ja viekkaudella peitetään ja kaunistetaan. Oikeus katoaa, usko loppuu, rakkaus kylmenee ja sammuu. Totuutta tuskin koko maailmasta löytyy? Viattomat ja yksinkertaiset ylön katsotaan ja pilkataan. Laupeutta, armollisuutta, nöyryyttä ja kärsivällisyyttä ei ihmisten seassa löydy. Kaikki laittomuus ja jumalattomuus ilmestyy ja saa vallan, pahuus on niin suuri, että ihme on, jos toinen kykenee toisensa kanssa kanssakäymistä pitämään.

Oikea Jumalan pelko ja palvelus kaikella jumalattomuudella tukahdutetaan. Uudet tavat ja työt otetaan käytäntöön ja luetaan pyhimmäksi Jumalan palvelukseksi. Papin virka ylön katsotaan. Voimalliset, korkiat ja rikkaat ylön katsovat köyhiä viattomia pappeja. He tulevat keskenään eripuraisiksi ja uhraavat Jumalalle petollisessa ja väärässä mielessä. Pyhä elämä, rukoukset ja almut pidetään turhana ja tehdään niistä pilkkaa. Kiitosvirret ja hengelliset laulut peräti hyljätään. Kansa pois luopuu Jumalasta. Hänen sanalleen osoittavat tottelemattomuuden ja siihen suuttuvat. Herran temppeli hyljätään ja jätetään autioksi, alttarit ja sen säädyt kukistetaan. Silloin tulevat paisuneet ihmiset, ynsiät, ylpiät, pahoin puhuvaiset, armottomat, petolliset, panettelijat, viettelijät ja pahentajat, jotka ahneudella hallitsevat taitavain ja taitamattomain, rikasten ja köyhäin seassa, niin että jokainen tekee oman mielensä mukaan ja eivät tottele rangaistusta. Oikea viisaus ja ymmärrys ihmisillä pimenee, niin että he pitävät pahan hyvänä ja väärän oikeana.

Silloin annetaan valta nuorukaisille ja vanhat ymmärtäväiset miehet pidetään narrina. Nuoret joka paikassa ylön katsovat vanhain ymmärryksen ja toimen ja sanovat: Kuule tuota vanhaa narria. Vaatetuksellaan ja käytöksellään he etsivät mainetta ja kunniaa, että kaikki heitä suurina pitäisivät. Kristillisen opetuksen he ylön katsovat, eivät ota siitä vaaria. Silloin tulee joka paikassa kallis aika, nälkä, sota, veren vuodatus, maanjäristys, tulipalot, huoruus, murhat, väärät opit, eripuraisuus ja sisällinen viha niin, ettei toinen toistansa voi kärsiä eli hänen puoleensa katsoa. Silloin tulevat sangen sopimattomat ilmat, ylönpalttinen kuivuus ja märkyys, hirmuiset myrskyt ja tuulet ja suuret ihmeet tapahtuvat taivaassa, maan päällä ja vedessä. Linnut ilmassa ja eläimet maan päällä vähenevät, katoavat. Kauppakaupungit tulevat kylmille, uutten tapain tähden. Tulevat suuret rasitukset ja verot ryöväyksien kanssa.

Väkivalta, juoppous, vannominen, Jumalan pilkka, veren vuodatus ja sopimattomuus, niin ettei toinen toistansa taida kärsiä eikä uskoa. Haureus lisääntyy miesten ja naisten välillä, he elävät hekumassa ja irstaisuudessa ynnä monissa kauheissa synneissä, oudoissa ja pahoissa himoissa, että luulevat sen olevan kunniallisen ja kauniin, joka on synti ja vääryys. Kuitenkin he saavat nähdä silmäinsä edessä taivaalla monta ihmeellistä merkkiä, joita ei koskaan ennen tapahtunut ole, eikä senkaltaisista ole kuultu puhuttavan, vaan ei silti niistä lukua pidetä, eikä lasketa sydämelle, kaikki vain pidetään turhana puheena. Silloin tulee suru ja ahdistus itkun ja valituksen kanssa ja kukaan ei taida lohduttaa. Nuori kansa ja lapset käyvät harmaapäiksi ja vanhoiksi. Vuoden päivät ja kuukaudet pahenevat. Silloin on paha myrkyllinen aika, että ihmiset ennen tahtovat kuolla kuin elää ja sanovat: Kuolema meitä pakenee. Monet epäilevät ja joutuvat epätoivoon, pelkoon ja vapistukseen, vaikka ei mitään (näkyväistä) hätää ole. Ne jotka makaavat, eivät saa lepoa eikä rauhaa levottomuuden tähden. Ja siinä murheessa eli niinä pahoina päivinä ilmaantuu antikristus, josta meitä kaikkia varjele laupias Herra, Jumala, taivaallinen Isä! Sinun rakkaan poikasi Jeesuksen tähden. Aamen.

Maurice Sklar profetia 2011

Profetia 1.12.2011

Yhdysvaltain dollari on menettämässä 30% sen nykyarvosta. Tämä tulee olemaan toinen pudotus sitten edellisen vuoden 2008 pudotuksesta. Dollarin arvoksi tulee siten vain puolet siitä mitä se oli ennen syyskuuta 2008. Tämä aiheutta suuren taloudellisen ahdingon Amerikan kansan ylle. Tämä ravistelee kirkkoja ja monet heräävät hengellisesti ja huutavat Jumalan puoleen. Tulee ryöstelyä, mellakointia ja terrorismia maassamme.

Vielä suurempi taloudellinen katastrofi kohtaa Eurooppaa, joka romahduttaa Euron aiheuttaen paniikkia ja kaaosta siellä. Saksa kieltäytyy tukemasta enää Euroa. Perustarpeet(vesi, ruoka, jne) ovat uhattuna Euroopan köyhimmissä valtioissa Ilm.6:6. Monet menettävät rahansa yhdessä yössä kun Antikristuksen finanssijärjestelmä ottaa talouden haltuunsa. Tämä on lähellä ja Dollari seuraa perässä vaikka pysyykin hengissä kauemmin. Jaakobin kirje 5:1-3

Alkaa myös suuri hengellinen herätys. Jumala on pitänyt piilossa pyhät apostolinsa ja profeettansa tätä hetkeä varten. Aivan virtanaan tapahtuu yliluonnollisia asioita, ihmeitä ja parantumisia monin paikoin Apt.2:17. Näistä alueista tulee turvapaikkoja Jumalan kansalle.

Alkaa laajamittainen sota Lähi-Idässä kun ympärillä olevat arabimaat lähtevät sotaan Israelia vastaan yht’äkkisellä ohjushyökkäyksellä, joka alkaa pohjoisesta Hezbollahin toimesta sekä Libanonista ja Syyriasta käsin. Muut arabimaat liittyvät mukaan Ps.83: Israeliin isketään joka puolelta samanaikaisesti. Kuolleita ja osittaista tuhoa tapahtuu siirtokunnissa sekä pienissä kaupungeissa pohjoisessa. Vahinkoa tulee myös Tel Avivissa ja Jerusalemissa.

Israel vastaa suurella voimalla ja tekee rajoitettuja ydinaseiskuja naapurimaihin, erityisesti Libanoniin ja Syyriaan. Damaskos tuhotaan täydellisesti Jes.17. Sotilaallisia iskuja tehdään myös Iraniin, Gazaan ja Pohjois-Egyptiin, Siinain alueelle. Jes 10:24-25, Hes.28:21-23, Jes.34:5-10, Sef.2:4-7

Nämä tapahtumat vaikuttaa suuresti länsimaihin ja antisemitismin nousu aiheuttaa valtavan juutalaisten muuttoaallon Israeliin. Juutalaisten vakaat ja turvalliset olot Amerikassa ja Euroopassa on ohi. Israel selviytyy sodasta voittajana, mutta vahinkoja kärsineenä. Hyökkääjien tuhot ovat kuitenkin sata kertaa pahemmat. Sotasaaliina Israel saa paljon maa-alueita ja länsimaat tunnustavat Israelin Pyhän Jumalan. Israel säilyy alueen ainoana vakaana valtiona. Jopa miljoonia arabeja kuolee sodassa. Islam saa kuolettavan haavan Israelin Pyhältä Jumalalta.

Pian otan Billy Grahamin kotiin taivaaseen. Kun näette tämän tietäkää, että minun armonaikani pakanakansoille on lähestymässä loppuaan.

Valmistakaa sydämenne, sillä Herra on jo ovella ilmestyäkseen morsiammellensa, ottakseen seurakuntansa tällä keskiyön hetkellä 1. Tess. 4:16-18. Rukoilkaa heidän puolestaan, jotka ovat vankina pimeydessä, että Jumala tavottaisi heidät ajoissa Job 42:10.

In our Messiah,
Maurice Sklar

David Wilkersonin näky maailmantalouden romahduksesta

David Wilkerson on jo useamman vuosikymmenen ajan varoittanut talouden romahtamisesta. Vuonna 1974 ilmestyi Wilkersonilta kirja nimeltä Näky, joka ennustaa maailmantalouden romahdusta.

Kirjasta on ilmestynyt vuonna 1998 ”päivitetty laitos” nimeltään Taloudellisen tuhon jyrkänteellä – viimeinen varoitus. Aasiasta alkavasta globaaliksi muotoutuvasta talouskaaoksesta. Se olisi osa prosessia, jossa päämääränä on pedonmerkkijärjestelmän läpiajo. Wilkerson tähdentää Näky-kirjassaan näkyään seuraavasti: ”Oikeastaan en näe tulevan mitään varsinaista lamakautta, vaan niin laajamittaisen taloudellisen taantuman, että se vaikuttaa lähes jokaisen palkansaajan elämäntyyliin niin Amerikassa kuin muuallakin maailmassa”.

Jossakin maapallolla yksi valtio menee konkurssiin. Seurauksena Amerikassa alkaneesta katastrofikurssista. Kun uutinen tästä julkistetaan, amerikkalaisilla on tasan kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankeista.

Amerikka selviää kriisistä, Jumala sallii uuden alkamisen mahdollisuuden, mutta … elämä Amerikan mantereella ei koskaan, ei milloinkaan enää palaa entiseksi. Materialismin ja hyvinvoinnin aika on peruuttamattomasti ohitse. Vain Jumalaan ankkuroituneet löytävät toivoa.

Nyt, ennen mainittua yhden valtion konkurssia, Jumala ilmoittaa: Järjestäkää elämänne arvot! Luopukaa materialistisista epäjumalistanne. Etsikää pyhyydessä Jumalan kasvoja!

Jumala on valmis olemaan tulimuuri niitten omiensa ympärillä, jotka elävät liitossa Hänen kanssansa. Ahdingossa Jumala on ilmaiseva kirkkautensa vertaansa vailla olevalla voimalla. Odotettavissa on herätyksen aika: seurakunnan luku kootaan täydeksi ja Herra Jeesus tulee.

Näyssä Wilkerson kuljetettiin New Yorkin ja koko maailman ykköstavaratalon Macy’n kerroksiin. Hän näki miten rahansa menettäneet ihmiset vyöryivät tavarataloon ja kirjaimellisesti raiskasivat sen jokaisen myyntipisteen. Tavaratalo ryöstettiin putipuhtaaksi. Suunnaton väkivalta puhkesi kaikkialla. Tämä johti sotatilan julistamiseen. Amerikkalaiset sotilaat mobilisoitiin kautta mantereen.

Näystään hän sanoi kokevansa jumalallista velvollisuutta varoittaa pappeja ja uskonnollisia järjestöjä, jotta he harkitsisivat kauan ja perusteellisesti kaikkia suuria sijoituksia. Wilkersonin mukaan ne, jotka eivät valmistaudu taloudelliseen romahdukseen vaan kuluttavat ja ostavat tarpeettomuuksia, kärsivät eniten. Wilkerson jatkaa näkyään sanoen, että edes sijoittaminen kultaan tai hopeaan ei takaa taloudellista varmuutta, vaikka niiden hinnat nousevatkin. Näiden alkuaineiden vaihteleva ja epävakaa arvo on osa maailmaa hallitsevan taloudellisen sekasorron kuvasta, Wilkerson tähdentää.

Wilkersonin näky moraalisesta romahduksesta

Kirjassaan Näky nyt Wilkerson kertoo, kuinka saastan tulva tuo moraalisen romahduksen. Hänen mukaansa tätä moraalista romahdusta ei voi voittaa mikään, mitä ihmismieli voi ”loihtia” esiin. Wilkersonin mukaan romahdus tuo tullessaan alastomuutta, turmeltuneisuutta ja saastan tulvaa, että se vaivaa useimpien nykyajan hurskaimpien kristittyjen mieltä ja sielua. Hän sanoo, että ne kristityt, jotka eivät astu Jumalan turviin, joutuvat tämän saastan valtaan.

Hän näkee, että on tulossa yläosattomuutta ja alaikäisiltä kiellettyjä elokuvia televisioon keskiyön jälkeen. Wilkerson kokee, että suuri askel pornofilmeissä ovat niin kutsutut ”dokumenttielokuvat”, jotka kuvaavat joukkohomoseksuaalisuutta ja jännitysmurhia. Motellit mainostavat itseään ”ilotaloiksi”, kun muutaman dollarin lisämaksusta vieraat voivat katsoa kovan luokan pornoelokuvia huoneissaan, josta Wilkerson arvelee tulevan erityisen suosittua opiskelijoiden keskuudessa. Wilkerson näkee myös kuinka seksi valtaa lehtikioskit sekä koulujen sukupuolivalistuksen, jossa homoseksuaalinen rakkaus on normaalia ja että sukupuolileikit naimattomien välillä ovat toivottavia ”jos toiset suuresti kunnioittavat toisiaan”.

Wilkersonin näky suuresta nuoriso-ongelmasta

”Uskon, että keksitään uusi seksilääke, jota pian jaetaan mustassa pörsissä teini-ikäisille ja opiskelijoille. Se luhistaa moraalisen pidättyvyyden ja johtaa tuhannet teini-ikäiset irrallisiin sukupuolisuhteisiin.”

Wilkersonin näky koskien Suomea

Wilkersonin mukaan Jumalan Pyhä Henki etsii sekä löytää janoisia sydämiä Venäjältä, Kiinasta ja Itä-Euroopasta. Hänen mukaansa Jumala suo idän ja lännen välille hetkellisen aselevon, jotta sen aikana levitettäisiin evankeliumi kommunistimaihin. Wilkersonin mukaan evankeliumin tie Neuvostoliittoon kulkee Suomen kautta ja että Suomessa tapahtuva suunnaton Pyhän Hengen toiminta leviää Venäjälle. Lyhyen vapauden aikana tapahtuu hengellistä herätystä, mutta sitten ovet äkkiä sulkeutuvat sekä alkaa mieletön vaino, joka vetää mukaansa herätyksen piirissä olleet kansat Wilkerson toteaa.

Näky viimeisestä yrityksestä pettää Jumalan valittuja

Wilkerson on nähnyt tämän sukupolven Jeesukseen uskovat ”viimeisinä kristittyinä”. Wilkerson kuvaa, kuinka Saatana tulee viekkaasti, viattomasti ja huomaamatta, että vain harvat käsittävät sitä. Paha houkuttelee kristityt asioilla, jotka sinänsä ovat hyväksyttäviä, mutta jotka väärinkäytettyinä tulevat tuomioksi. Wilkerson näkee, että kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Jumala ei ole vaurautta ja menestymistä vastaan, mutta Wilkerson näkee silti, että hyvinvointi pettää miljoonia kristittyjä. Hän näkee kuinka Saatana pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on Wilkersonin näky kirjasta Näky nyt:

Ja Herra sanoi saatanalle: ”Mistä sinä tulet?” Saatana vastasi: ”Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristittyjä.” Ja Herra sanoi saatanalle: ”Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt – miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?” Sitten saatana vastasi Herralle: ”Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu. Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin. Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

David Ray Wilkerson

David Ray Wilkerson (s. 19.3.1931 – 27.4.2011) oli yhdysvaltalainen kristitty pappi ja vaikuttaja. David oli sukunsa kahdeksas suoraan takenevassa polvessa toimiva pastori ja hänen poikansa Gary Wilkerson on jatkanut perinnettä toimien pastorina.

David Wilkerson kirjoitti yli kolmekymmentä teosta, joista tunnetuin on miljoonia myynyt Risti ja linkkuveitsi –kirja (1963). Vuodesta 1999 lähtien Wilkerson toimi oman seurakuntansa ohella myös maailmanlaajuisessa julistustyössä. Suomessa hän kävi ainakin vuosina 2001 ja 2004.

Samuel Doctorian näky

Dr. Samuel Doctirian oli Patmos saarella vuonna 1998 viisi kuukautta. Siellä hän näki viisi enkeliä.

Ensimmäinen enkeli oli Aasian enkeli, jolla oli pasuuna kädessään. Enkeli sanoi, että kaikkialla Aasiassa tulee olemaan suuria maanjäristyksiä, Kiinassa, Japanissa, Intiassa, Indonesiassa ja Australiassa. Tuhannet tulevat kuolemaan näissä maanjäristyksissä.

Toinen enkeli oli Israelin enkeli. Israelissa ja arabimaissa tulee olemaan suuret herätykset, mutta myös tuhannet ihmiset tulevat kuolemaan taisteluissa. Sillä alueella ei tule olemaan rauhaa vaan levottomuutta. YK tulee hajoamaan näitten tapahtumien yhteydessä.

Kolmas enkeli on Afrikan enkeli. Enkelillä oli miekka kädessään. Afrikassa tulee olemaan tulvia ja sotia paljon. Kansakunta tulee sotimaan kansakuntaa vastaan ja tuhannet tulevat kuolemaan.

Neljäs enkeli oli Euroopan enkeli. Euroopassa tulee olemaan paljon tulvia ja maanjäristyksiä. Eiffelin torni tulee romahtamaan alas voimakkaan maanjäristyksen vaikutuksesta. Lontoossa tulee tapahtumaan paljon tuhoa rakennuksille. Sveitsiin tulee myös maanjäristys.

Viides enkeli oli Amerikan enkeli. Enkelillä oli syvä malja kädessään. Malja oli tuomion malja. Amerikkaan tulee suuri tuomio, pilvenpiirtäjät tulevat romahtamaan.

Amerikassa ei ole enää oikeutta, ei pyhyyttä, ei vanhurskautta. Siellä on sitä vastoin juoppoutta, epäjumalanpalvelusta, materialismia, synnin kahleita, syyttömien tappamista, vauvojen tappamista aborteilla. Herra näkee kaiken tämän ja on siitä hyvin vihainen. Amerikalle tulee suuri tuomio, mutta samalla tulee suuri herätys.

Kun kaikki tämä tapahtuu, tuhannet ja miljoonat ihmiset tulevat tekemään parannuksen ja tulevat sisälle Jumalan valtakuntaan. Ihmiset tulevat vapautumaan ja parantumaan sekä fyysisistä sairauksista että sisäisesti. Herätyksestä tulee suurin, mitä historian aikana on ollut.

On myös profetoitu, että Suomeenkin tulee maanjäristys.

Aivan samansuuntaisesti Jeesus on ennustanut Matt. 24:6-7 ”Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.

Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.”

Pastori Jon Matutisin profetia 2009

Pastori Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Profeetallinen sana pastori Jon Matutisin kautta:

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajuisen liikekannallepanon. Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta. Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä. Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: – Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.

Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän. Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä. Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna.

Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.

Vaikka ei tuullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: Minä kuolen myös nyt. Ja silloin Herra sanoi minulle: – Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä. Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin. Kun ohitin heidät matkallani kotiin jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: Olet mieletön; et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista. Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: – Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.

Silloin minä kysyin Herralta: Mitä minun tulee sanoa heille? Kerro lapsilleni, hän sanoi, että heidän – ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa ja tehdä rauha toistensa kanssa. Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä. Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.

Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka. Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: – Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaan kaikki Egyptin vitsaukset ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.

Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä. Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: –Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun `mobilisaatiostani` kaikkialla eteenpäin lapsilleni ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä. Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis, Saksa vuonna 2009

Kulunutta vuosikymmentä on tituleerattu “menetetyksi vuosikymmeneksi”, sillä 2000-luvun päätteeksi USA:n tärkein pörssi-indeksi S&P 500 vilkutti ensimmäistä kertaa punaisella.

Ilmassa on kuitenkin reilu annos optimismia viime vuoden loppupuoliskolla nähdyn rallin ansiosta ja menetetyn vuosikymmenen arvellaan olevan takana.

Market Watch listasi kuitenkin 12 soraäänistä Tohtori Tuhoa, jotka kaatavat kylmää vettä sijoittajien niskaan. Tältä näyttää tulevaisuus heidän mielestään:

1. Marc Faber: Amerikkalainen imperiumi on käynyt huipullaan ja on nyt laskussa

Ekonomisti Marc Faber toteaa, että ”maailman mahtavimpien sivilisaatioiden elinkaari on ollut noin 200 vuotta. Kun yhteiskunta menestyy siitä tulee ylimielinen, liian itsevarma, korruptoitunut, tuhlaileva, kalliita sotia käyvä ja tuloerot sekä sosiaaliset jännitteet kasvavat – ja se ajautuu syöksykierteeseen.

2. Jeremy Grantham: Virheitä toistetaan

Jeremy Grantham varoittaa, että järjettömät pelkomme toistuvat. Vuosi sitten olimme lähellä uutta Suurta lamaa. Granthamin mukaan emme ole oppineet siitä mitään, joten ajamme itsemme uuteen vakavaan kriisiin lähitulevaisuudessa.

3. Joseph Stiglitz: Lyhyt hengähdystauko ennen seuraavaa romahdusta

Nobel-palkittu Joseph Stiglitz varoittaa, että ellei Wall Streetin palkkiojärjestelmää muuteta radikaalisti, ”finanssimaailma yrittää vain kiertää kaikki rajoitteet, joita sille asetetaan”. Niinpä saamme vain pienen hengähdystauon ennen seuraavaa romahdusta. ”Lobbarit ohjailevat Obamaa, kongressia ja Fediä.”

4. Simon Johnson: Aika käy vähiin ennen seuraavaa Suurta lamaa

IMF:n entisen ekonomistin Simon Johnsonin mukaan meiltä on loppumassa aika kesken, jos haluamme estää seuraavan Suuren laman. ”Finanssisektori on tehokkaasti ympäröinyt USA:n hallinnon ja estää elintärkeän uudistuksen.” Jos tätä ei estetä, olemme Johnsonin mukaan Suuri lama 2:ssa.

5. Niall Ferguson:
Fedin löysä raha ruokkii kuplia

Taloushistorioitsija Niall Ferguson syyttää Fediä kuplien synnyttämisestä. ”Ilman löysää rahaa kuplia ei voi syntyä. Siksi niin monien kuplien juuret ovat keskuspankkien laiminlyönneissä.”

6. Nassim Taleb: Greenspanin haamu vainoaa Fediä

Kun Obama nimitti Bernanken jatkokaudelle, Nassim Taleb varoitti uudesta katastrofista. Talebin mukaan Bernanke on vain Greenspanin klooni, joka ei ”ymmärrä edes, ettei tiedä miten asiat toimivat”.

7. George Soros: Dollari on kuollut

”Systeemi on rikki. Nykyinen kriisi on merkki dollarin reservivaluutta-asemaan perustuneiden luottojen paisuttamisen aikakauden päättymisestä. Nyt on meneillään varallisuuden tuhon kausi. Tulee olemaan hyvin vaikeaa säilyttää omaisuutensa näissä oloissa.”

8. Hedge-uskovaiset: Shorttaa tyhmiä poliitikkoja ja pankkiireita

Monet hedge-rahastoihin luottaneet ovat tehneet satoja miljoonia ja miljardeja pistäessään rahaa kiinni Washingtonin tyhmyyteen ja Fedin halvan rahan politiikkaan.

9. Robert Shiller: Teknokupla, subprime-kriisi, kolmas osa tulossa

Ekonomisti Robert Shiller varoittaa, että kuplat ovat ensisijaisesti sosiaalinen ilmiö. ”Niin kauan kuin emme ymmärrä niitä ruokkivaa psykologiaa, kuplia syntyy. Olemme lähiaikoina käyneet läpi kaksi yltiöpäisen optimismin aiheuttamaa epidemiaa ja kolmas on lähellä. Erotuksena edellisiin seuraava levittää pessimismiä ja epäluuloa, ei yltäkylläisyyttä.”

10. Henry Kaufman: Itsekkyys peittoaa tieteen ja teknologian

Salomonin pääekonomisti Henry Kaufman kummastelee, miksi onnistumme kehittämään uskomattomia lääkkeitä ja teknisiä vempaimia, vaikka samaan aikaan ajamme talouslaitoksemme tuhon partaalle. Ekonomisti vastaa omiin ihmettelyihinsä: ”Osaamme laskea, mitä tuleman pitää, mutta vedämme niistä väärät johtopäätökset. Itsekkäät poliitikot ja pankkiirit ovat niiden takana.”

11. Barton Biggs: Myy kaikki, osta aseita, ruokaa ja pakene vuorille

Sijoittajalegenda Barton Biggs kehottaa varautumaan sivilisaation romahdukseen. ”Ihmisten on oltava omavaraisia ja kyettävä kasvattamaan ruokaa. Kannattaa kasata hyvät varastot siemeniä, lannoitteita, purkkiruokaa, viiniä, lääkkeitä ja vaatteita.”

12. Jared Diamond: Valtiot sivuuttavat itsestäänselvyyden, kunnes on liian myöhäistä

Evoluutiobiologi Jared Diamond huomauttaa, että yhteiskunnat epäonnistuvat, koska ne kieltävät itsestään selvät asiat, kunnes on liian myöhäistä. Vuonna 2008 varoitusmerkkejä oli kaikkialla, mutta Greenspan, Bernanke ja Henry Paulson kieltäytyivät huomioimasta niitä. Sama tulee tapahtumaan Obaman kohdalla ja tulevat kuplat kasvavat liian suuriksi ja niiden seuraukset kuolettaviksi.

Artikkeli lainattu: http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/12+tohtori+tuhoa+ennustaa+seuraavaa+romahdusta/a362127?service=mobile&page=4

Agenda 21 – Kestävä kehitys

Agenda 21 – Kestävä kehitys (eng. Sustainable development) on tie kohti kansojenmurhaa, globaalia vihreää kommunismia ja orjuutta, uutta maailmanjärjestystä (eng. New World Order) ja Antikristuksen johtamaa maailmaa.

Artikkelin pohjana on käytetty Paavo Virtaniemen puheenvuoroa Agenda 21, tie orjuuteenko?

Agenda 21 on YK:n vuonna 1992 hyväksymä kestävän kehityksen toimintaohjelma. Agenda 21. vuosisataa varten, jota me nyt elämme. Se on suunnitelma uutta uljasta maailmaa varten, jossa kaikki se mitä pidämme rakkaana ja totena lakkaa olemasta. Agenda 21 julistaa olevansa kokonaisvaltainen toimintasuunnitelma toteutettavaksi globaalilla, kansallisella ja paikallisella tasolla YK:n eri järjestöjen toimesta. Agenda 21 nostaa luonnon hallitsemaan ihmiskuntaa ja se myös pitää sisällään varotoimenpide-periaatteen, mikä merkitsee sitä että ihmistä pidetään syyllisenä kunnes toisin todistetaan. Agenda 21 on filosofia, joka on suunniteltu saattamaan koko ihmiskunta pienen valtaeliitin täydellisen kontrollin ja valvonnan alaisuuteen. Samalla se on 40 lukua käsittävä dokumentti koko maailman kontrolloimiseksi ja se perustuu täysin sosialistien kontrollimekanismien käyttöön. Kestävän kehityksen kannattajat ovat luoneet maailmanlaajuisen liikkeen, joka kontrolloi globaalia ja paikallista toimintasuunnitelmaa maailmanhallituksen rakentamiseksi heidän omien tavoitteidensa toteuttamiseksi. Näihin tavoitteisiin lukeutuu:

1. Kansallisen itsemääräämisoikeuden lakkauttaminen 2. Yksityisomistuksen lakkauttaminen 3. Perinteisen perherakenteen hajottaminen (sukupuolineutraalit avioliitot) 4. Liikkumista ja yksilön vapautta koskevien rajoitusten kiristäminen

Vihreisiin tavoitteisiin lukeutuu sellaisten asioitten rajoittaminen, jotka eivät tue ”kestävää kehitystä” ja niihin lukeutuu:

1. Yksityisomaisuus (omakotitalot, huvilat, maatilat, metsät, yksityiset ajoneuvot ym.) 2. Fossiiliset polttoaineet 3. Golf-kentät ja laskettelukeskukset 4. Kulutuskulttuuri 5. Viljelmien keinokastelu 6. Asfaltilla päällystetyt tiet 7. Kaupallinen maatalous 8. Kasvinsuojelumyrkyt 9. Maanviljelyalueet ja pellot 10. Karjan laiduntaminen 11. Perhe

Kestävän kehityksen tavoitteena on yksityisomistuksen lakkauttaminen, perheen olemassaolon yhteiskunnallinen horjuttaminen sekä perustuslakiin pohjautuvien kansalaisoikeuksien mitätöiminen. YK:n ympäristöguru Maurice Strong esitti Rion ympäristökokouksessa -92 selvästi että globalisaation tavoitteena on länsimaisen teollisuuden alasajo – erityisesti Yhdysvaltojen teollisuuden tuhoaminen. Tavoitteena on aivopestä lapset kestävän kehityksen periaatteilla jo pienenä koulussa siten että he omaksuvat luonnon roolin elämän kaikkia osa-alueita hallitsevana periaatteena ja hylkäävät vanhempien ja uskonnon auktoriteetin sekä kansallisen itsemääräämisoikeuden arvon. Tavoitteena on tyhjentää maaseutu ihmisistä suunniteltujen luonnonsuojelualueiden tieltä. Tätä kutsutaan USA:ssa nimellä ”Biodiversity and Wildlands Project”. Jäljelle jäävät ihmiset on tarkoitus sulloa tulevaisuuden vihreisiin kaupunkeihin, joiden hiilijälki on tarkoitus pitää sähköautojen ja -junien sekä muiden ympäristöystävällisten teknologioiden ansiosta lähellä nollaa. Luonnonsuojelualueilla eläminen tullaan tekemään laittomaksi.

Väkilukua on tarkoitus laskea 80-90% suosimalla ehkäisyä, sterilointeja, abortteja, homoutta, naisten oikeuksia ja käyttämällä kemikaaleja ruuassa ja rokotteissa ihmisten steriloimiseen tai tappamiseen. Nämä menetelmät käsitellään Obaman tiedeneuvonantajan John Holdrenin kirjassa Ecoscience (lue lisää), joka on eugeniikkojen, kansanmurhaajien ja radikaalien vihreiden oma ”keittokirja”. Tulevaisuuden vihreissä kaupungeissa jäljelle jääneet ihmiset (0,5 – 2 miljardia) eläisivät 24/7 elektronisen valvonnan ja kontrollin alaisuudessa palvellen hallitsevaa luokkaa eli valtaeliittiä. Tässä uudessa uljaassa maailmassa valtio tyydyttää ihmisten kaikki tarpeet ja kasvattaa heidän lapsensa. Valtio tarjoaa turvaa vastineeksi sille että ihmiset alistuvat sen orjiksi. Samalla uudet elämää pitkittävät teknologiat halutaan salata valtaväestöltä ja varataan ainoastaan hallitsevan luokan käyttöön.

Muutoksesta kielii USA:n presidentin George H. W. Bushin (pres. 1981-1989) lausunto puhuessaan YK:lle:

”Tästä lähtien Amerikan kansa vannoo uskollisuutta YK:n perustamisasiakirjaan sisältyville pyhille periaatteille.”

Tämä tietenkin merkitsee Yhdysvaltain perustuslain korvaamista YK:n periaatteilla. Samaa rataa mennään ympäri maailmaa – omaa perustuslakia muutetaan ja vesitetään pois YK:n periaatteiden tieltä. Bush siis ratifioi Agenda 21:n periaatteet kongressin selän takana ja Clinton jatkoi samalla linjalla perustamalla presidentillisen neuvoston käsittelemään Agenda 21:een liittyviä kysymyksiä. Ja sama linja jatkuu yhä. (Hiljattain rauhannobelisti Obama päätti että hänellä on YK:n suomin valtuuksin oikeus julistaa sota missä päin maailmaa tahansa kongressin selän takana.)

Kestävän kehityksen kasvatus

Miten tällainen suunnitelma voidaan ylipäätään toteuttaa? Vastaus: varastamalla ja aivopesemällä yksi uusi sukupolvi (lapset ja nuoret). Niinhän teki Stalin (pioneerijärjestö) ja Hitler (Hitler-nuorisojärjestö). Näille nuorille opetetaan uusi filosofia ja sen arvot niin että heistä tulee globaaleja muutos-johtajia ja muutos-agentteja eli maailmankansalaisia. YK:n kulttuurijärjestö UNESCO, joka rakentaa nyt esiin tulevaa pakanallista maailmankulttuuria, julisti vuodet 2005-2015 ”kestävän kehityksen kasvatuksen vuosikymmeneksi”. Tämän kasvatuksen tarkoituksena on juurruttaa nuorisoon Agenda 21:n 40 lukua käsittävät periaatteet eli luoda globaali pakanallinen opetussuunnitelma. Perimmäinen tarkoitus on aivopestä nuoriso luopumaan uskollisuudestaan vanhempiaan kohtaan ja saada heidät hyväksymään valtio ”isäkseen ja äidikseen” (totalitarismia ja kollektivismia) ja opettaa heille taloudellisen kestävän kehityksen mukaisen kulutuksen periaatteita. Taustalla on filosofia nimeltä ”konstruktivismi”, jonka mukaan:

”…oppilaat rakentavat [heidän oman] käsityksensä todellisuudesta ja [huomaavat] että objektiivista todellisuutta ei ole mahdollista tietää.”

Tämä kuulostaa siltä kuin oikeaa ja väärää ei olisi mahdollista tietää vaan että voi itse päättää siitä ryhtymällä itse jumalaksi. Samalla totuus, joka pitää ihmisen vapaana, torjutaan ja vaiennetaan arvojen muutosprosessin tukemiseksi. Tämän filosofian mukaisesti edes matematiikan tulokset eivät ole objektiivisia vaan:

”He oppivat että matematiikka on ihmisten keksimää – että se on subjektiivista ja että hyviin matemaattisiin ratkaisuihin päädytään niiden ihmisten konsensuksen pohjalta, joita pidetään asiantuntijoina.” Useimmat meistä uskovat että 2+2=4 mutta olet väärässä jos saavutamme yksimielisyyden siitä että 2+2=5. Koulutus on siis yhä enemmän aivopesua ja ollaan luovuttu oppilaiden sivistämistä ja valmiuksien antamisesta itsenäistä ajattelua varten. Eräässä opettajan käsikirjassa sanotaan että:

”Koska opetusohjelma ei korosta aritmeettisten laskelmien suorittamista käsin eräät CMP oppilaat eivät ehkä suoriudu laskukokeista yhtä hyvin kuin muut… Me uskomme että sellainen vaihtokauppa CMP:n korottamiseksi on oppilaiden eduksi… työn maailmassa.”

Miksi opetussuunnitelmissa tarkoituksellisesti laiminlyödään lasten matemaattisten taitojen kehittäminen huippuunsa? Koska se on sopusoinnussa Agenda 21:n tavoitteiden kanssa:

”Yleensä korkeammin koulutetut ihmiset, joilla on korkeammat tulot, kuluttavat enemmän raaka-aineita kuin huonosti koulutetut ihmiset, joilla on alhaisempi palkka. Tässä tapauksessa korkeampi koulutus merkitsee suurempaa uhkaa kestävälle kehitykselle.”

Koululaisten aivopesu tuottaa kollektiivisesti käyttäytyviä ihmisiä, joilta puuttuu kyky ajatella ja toimia itsenäisesti ja joita olisi helppo käyttää ”orjina”. Nykyajan trendi on nuorten ja aikuisten tyhmentäminen kouluissa ja heidän tyynnyttämisensä ”leivällä ja sirkushuveilla” sekä lääkkeillä, päihteillä ja kemikaaleilla.

Education for Sustainable Development eli Kestävän kehityksen kasvatus

Näin pyritään saavuttamaan suunniteltu perinteisten arvojen – kodin, uskonnon ja isänmaan – romahdus tien raivaamiseksi uudelletotalitaariselle maailmanjärjestykselle mikä merkitsee orjuutta vihreässä suunnitelmataloudessa. Tässä maailmassa ihminen tulee elämään ilman vapautta, yksityisyyttä ja Raamattuun pohjautuvia perustuslaillisia oikeuksia. Tässä uudessa maailmassa yksilön oikeudet poljetaan alas pois ihmiskunnan kollektiivisten oikeuksien tieltä.

”Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä.” Joh. 9:4